הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי מחשב

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
אתה יכול להקביל את הסרטון הזה לליפטר גרוע שפרש לקרוספיט ואז בא ללכלך על ליפטינג.
טיעונים כאלה סמרטוטיים מבן אדם שעשה כסף מהמשחק וקיבל באן כי קילל (סביר להניח שלא בפעם הראשונה).

אני ממש לא מסכים עם זה שאנשים שמקללים במשחק מקבלים באן ואני שונא את RIOT GAMES (כמו רוב החברות האחרות שמנהלות משחקים ששחקתי) אבל הסרטון הזה די פטתי.

אתה יכול להקביל את הסרטון הזה לליפטר גרוע שפרש לקרוספיט ואז בא ללכלך על ליפטינג.
טיעונים כאלה סמרטוטיים מבן אדם שעשה כסף מהמשחק וקיבל באן כי קילל (סביר להניח שלא בפעם הראשונה).

אני ממש לא מסכים עם זה שאנשים שמקללים במשחק מקבלים באן ואני שונא את RIOT GAMES (כמו רוב החברות האחרות שמנהלות משחקים ששחקתי) אבל הסרטון הזה די פטתי.

אז אתה כנראה לא מכיר את דאנקי(ממליץ לראות את הסרטונים שלו),בוא נגיד שאפילו אנשים שלא משחקים בלול אוהבים את הסרטונים שלו,והוא הקפיץ את RIOT GAMES מאוד חזק(הוא שיחק עוד בבטא),ואני מסכים איתו בכל מילה,המשחק הזה פשוט לא כיף,אתה לא מקבל ממנו שום הנאה,הוא הופך למטלה ולמשהו שאתה פשוט מתעצבן ממנו מאשר נהנה ממנו.

אז אתה כנראה לא מכיר את דאנקי(ממליץ לראות את הסרטונים שלו),בוא נגיד שאפילו אנשים שלא משחקים בלול אוהבים את הסרטונים שלו,והוא הקפיץ את RIOT GAMES מאוד חזק(הוא שיחק עוד בבטא),ואני מסכים איתו בכל מילה,המשחק הזה פשוט לא כיף,אתה לא מקבל ממנו שום הנאה,הוא הופך למטלה ולמשהו שאתה פשוט מתעצבן ממנו מאשר נהנה ממנו.
בתור אחד שבזבז 1500 שעות על התעצבנות על אנשים מטומטמים בליג, אני מסכים.

4 אלף שעות בדוטא ולא מצטער על רגע 🤩
וחשבתי להביא לcommunity של המשחק הדפוק הזה עוד משחק-שתיים ניסיון..
וקיבלתי PREMADE שהיו החברים הכי טובים ולאחר 5 דק' משחק הם קיללו אחד את השני בפולנית.
ו...כן...פולנים מזדיינים שהלכו FEED ולאחר מכן, AFK. 😃

וחשבתי להביא לcommunity של המשחק הדפוק הזה עוד משחק-שתיים ניסיון..
וקיבלתי PREMADE שהיו החברים הכי טובים ולאחר 5 דק' משחק הם קיללו אחד את השני בפולנית.
ו...כן...פולנים מזדיינים שהלכו FEED ולאחר מכן, AFK. 😃
בוא לדוטא, אולי תפתח קצת יותר את המוח.

holy crap
אני נובה 4 כרגע והייתי MG במשתמש הקודם
בוא קומפ.

>התחיל לשחק לפני שבועיים
>בוסטד
<Am I the only one who sees a logic fail right here?
מה הבעיה לול
לא,הייתי משחק 1.6 לפני שנים,כנראה שעדיין יש זכרון שריר

תוסיף swordance
אני לא מבין איך תוך שבועיים הצלחת לרמה כזו... אתה משחק פול טים?

אני אהיה מורשם אם למישהו יש פה ראק 4k+ בדוטא. זה באמת קשה להשיג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית