הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי מחשב

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
Gw2
LOL
ותתפלל שהמחשב לא יקרוס.
או CAC
למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מת

למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מת
כי אתה לא יכול להוזיז את העכבר שלך מהר ולשלוט בכמה דברים במהירות עם הפד של הלפטופ.
תנסה.

אתה פשוט מת גם בכל מובה אחרת.
אתה חייב עכבר למשחקים נורמליים אלה אם כן אתה רוצה לשחק בסנייק או במריו.

למה צריך עכבר לLOL ?
אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלך

אה ואגב, אתה גם חייב משהו שתוכל לזרוק מבלי לפחד לאבד את חייך בעקבות כך.
למשל, הteammates שלך totaly retarded ואתה mad as fuck אז אתה לא תזרוק את המחשב הנייד חזק על השולחן, אלא את העכבר. למי אכפת שהוא ייהרס...לא? 😃

אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלך
גם תקף לדוטא, HOTS לא.

וככה נהרס לי עכבר גיימינג LOGITECH עם משקולות שעלה לי 450 שקל
וככה נהרסו לי אוזניות ב350 שקל ועכבר ב200 שקל ומקלדת ב80 שקל.
אה וגם הוצאתי 3 כפתורים מהמחשב הנייד כשהתעצבנתי ואין דרך להחזיר אותם חחח

וככה נהרסו לי אוזניות ב350 שקל ועכבר ב200 שקל ומקלדת ב80 שקל.
אה וגם הוצאתי 3 כפתורים מהמחשב הנייד כשהתעצבנתי ואין דרך להחזיר אותם חחח
חבל שמישהו לא צילם את זה מהצד. אני בטוח שאם היה מישהו מאחוריך מצלם את זה ומעלה ליוטוב היית סוגר ביומיים מיליון צפיות ומחזיר את כל האבידות שלך + רווח 😃

חבל שמישהו לא צילם את זה מהצד. אני בטוח שאם היה מישהו מאחוריך מצלם את זה ומעלה ליוטוב היית סוגר ביומיים מיליון צפיות ומחזיר את כל האבידות שלך + רווח 😃
חחח זה היה בזמנים שונים עם retards שונים חח

ממתי בגלל שאתה גרוע במשחק אתה מקבל באן או ריפורטים ?

לא מקבלים באן אם אתה גרוע.
לא מזמן התפרסם איזה שחקן שהגיע לצ'אלנג'ר עם פאד של מחשב נייד (בלי עכבר). 🤣

בקיצר שחק לול.

בדוטא אתה מקבל ריפורט על כל פעולה/מילה לא במקום. או אם אתה כותב מילה באנגלית עם קבוצה רוסית ואז אתה אוטומטית "fucking American"
חחח לול הקראתי את זה לעצמי בקול במבטא רוסי כבד "Fawking Amierican"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית