- פותח/ת השרשור
למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מתGw2
LOL
ותתפלל שהמחשב לא יקרוס.
או CAC
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מתGw2
LOL
ותתפלל שהמחשב לא יקרוס.
או CAC
כי אתה לא יכול להוזיז את העכבר שלך מהר ולשלוט בכמה דברים במהירות עם הפד של הלפטופ.למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מת
אתה פשוט מת גם בכל מובה אחרת.למה צריך עכבר לLOL ? לא שיחקתי בזה אבל ראיתי את בן דוד שלי פעם וזה לא היה נראה כמו First person shooting שזה תכלס היחידי נראה לי שחייב בו עכבר כי אם לא אתה פשוט מת
אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלךלמה צריך עכבר לLOL ?
גם תקף לדוטא, HOTS לא.אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלך
וככה נהרס לי עכבר גיימינג LOGITECH עם משקולות שעלה לי 450 שקללמי אכפת שהוא ייהרס...לא?
וככה נהרסו לי אוזניות ב350 שקל ועכבר ב200 שקל ומקלדת ב80 שקל.וככה נהרס לי עכבר גיימינג LOGITECH עם משקולות שעלה לי 450 שקל
חבל שמישהו לא צילם את זה מהצד. אני בטוח שאם היה מישהו מאחוריך מצלם את זה ומעלה ליוטוב היית סוגר ביומיים מיליון צפיות ומחזיר את כל האבידות שלך + רווח 😃וככה נהרסו לי אוזניות ב350 שקל ועכבר ב200 שקל ומקלדת ב80 שקל.
אה וגם הוצאתי 3 כפתורים מהמחשב הנייד כשהתעצבנתי ואין דרך להחזיר אותם חחח
חחח זה היה בזמנים שונים עם retards שונים חחחבל שמישהו לא צילם את זה מהצד. אני בטוח שאם היה מישהו מאחוריך מצלם את זה ומעלה ליוטוב היית סוגר ביומיים מיליון צפיות ומחזיר את כל האבידות שלך + רווח 😃
ממתי בגלל שאתה גרוע במשחק אתה מקבל באן או ריפורטים ?אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלך
מאז שפולנים וצ'כים הם זבלים אגואיסטים.ממתי בגלל שאתה גרוע במשחק אתה מקבל באן או ריפורטים ?
ורוסים.מאז שפולנים וצ'כים הם זבלים אגואיסטים.
טוב אם להגיד תאמת גם הישראלים לא משהו , לפחות בCs Go ואפילו יותר גרועים...ורוסים.
לא מקבלים באן אם אתה גרוע.אם תשחק בלי עכבר על המשחק הראשון תקבל מלא ריפורטים ותוך 3 משחקים תהיה בבאן. בLOL כל אחד שלא משחק טוב מקבל ריפורט ואם יש לך הרבה ריפורטים אתה מקבל באן אוטומטי. בלי עכבר אי אפשר לשחק במשחק הזה אפילו ברמה של 10% מהיכולת שלך
בדוטא אתה מקבל ריפורט על כל פעולה/מילה לא במקום. או אם אתה כותב מילה באנגלית עם קבוצה רוסית ואז אתה אוטומטית "fucking American"לא מקבלים באן אם אתה גרוע.
חחח לול הקראתי את זה לעצמי בקול במבטא רוסי כבד "Fawking Amierican"בדוטא אתה מקבל ריפורט על כל פעולה/מילה לא במקום. או אם אתה כותב מילה באנגלית עם קבוצה רוסית ואז אתה אוטומטית "fucking American"