עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרטון מיום שישי.
היה אמור להיות 122.5 5X8.
סט חמישי עשיתי 12.
משקל גוף 81.7.
סלח לי על הבורות ,
אבל כשעושים Bench Press -
הידיים לא אמורות להיות בזווית של 90 מעלות מול המוט ?
הכוונה שפה אתה מביא את המרפקים יותר קדימה מאשר מאוזן לחזה
אולי אני עושה משהו שגוי ?
כי אני מבצע גם עם 120 ק״ג ל-3 סטים של 6 חזרות, אבל לא מגיע למצב שהמרפקים הולכים קדימה, אלא תמיד מאוזן לחזה.
תקן אם אני טועה והלכתי שולל כל הדרך 😃
המשקל שנתת טיפה מפוקפק בעיניי @incin חוב לראק?
בכל מקרה, ברגע ששוברים את הקו האופקי שאתה מדבר עליו ובעצם לוחצים עם המרפקים כמו אלברו אתה בעצם מערב את היד האחורית והכתפיים בלחיצה. כך שבדר"כ תוכל גם להרים יותר משקל וגם עבדת על יותר שרירים בגוף והפכת את התרגיל לתרגיל פונקציונאלי שעובד על חלק גדול מכל הפלג גוף עליון ולא עוד סתם תרגיל שעובד על החזה ומסכן אותך בפציעות כתפיים.
מוניטין עליי. 😃בשמחה חבר,
אני אוהב אתגרים -
יום שישי אתם מקבלים סירטון של לחיצה
120 ק״ג ומבטיח לך שאתה תחשוב שזה החימום שלי 😁.
למה יום שישי ? כי זה היום שאני עושה בנץ׳
מסתובבים פה משקלים גבוהים יותר למה נתפסתם על ה120 של אסי?א
סבבה אם זורם לך תרביץ, לא זלזלתי או משהו אני לא קרוב לזה בכלל (עדיין 😃)
למה לא , תן קצת להתגאות במשקלים שלי ..
האמת שאני יכול יותר , אבל מפחד להיפצע - ניסיתי לפני כמה שבועות משקל קצת יותר גבוהה עם ספוטר אידיוט
והיו לי כאבי תופת בכתף למשך שבוע , ואז החלטתי שעדיף פחות משקל אבל תנועה נכונה וללא כאבים :-]
אתה מקשית את הגב?כי תיארת את הלחיצת חזה הכי בילדרית שיש שלרוב פוצעת כתפיים.
בדיוק מה שלא צריך לעשות חחלא .. לא מקשית את הגב .
אני גם די בטוח שאני אצליח ללחוץ יותר ברגע שאבצע קשת בגב ,
אבל לא יודע .. נראה לי מוזר כזה , עזוב נו אני שרוט מהיסוד .
יש מצב שכבר היום בערב אפרגן לכם בסירטון כי סתם הדלקתם אותי 😃
בשמחה חבר,
אני אוהב אתגרים -
יום שישי אתם מקבלים סירטון של לחיצה
120 ק״ג ומבטיח לך שאתה תחשוב שזה החימום שלי 😁.
למה יום שישי ? כי זה היום שאני עושה בנץ׳
כי הם אנשים מוכרים, שכבר העלו סרטונים. אגב אין הרבה אנשים פה שמסוגלים ללחוץ 120 ל3X6, חוץ מזה שאסי הוא בילדר אז 120 בנץ ? קצת נשמע כמו חזרות חלקיות (לא התכוונתי שבילדרים עושים חזרות חלקיות אלא שבד''כ הם מרימים פחות מליפטרים.)מסתובבים פה משקלים גבוהים יותר למה נתפסתם על ה120 של אסי?א
כי הם אנשים מוכרים, שכבר העלו סרטונים. אגב אין הרבה אנשים פה שמסוגלים ללחוץ 120 ל3X6, חוץ מזה שאסי הוא בילדר אז 120 בנץ ? קצת נשמע כמו חזרות חלקיות (לא התכוונתי שבילדרים עושים חזרות חלקיות אלא שבד''כ הם מרימים פחות מליפטרים.)
מחכה+ אשמח לתיוג (אגב, לא זלזלתי אבל 120 זה בהחלט מרשים ומחשיד בו זמנית)אח יקר,
אני עוד שעה בחד״כ
אחי הקטן יצלם אותי - חזרות מלאות .
היום בערב יהיה לכם פה סירטון.
האמת, בשיא הרצינות אבל, לפני משהו כמו חודש אסרו עלינו לשתות מהמי ברז, עקב רמות זיהום גבוהות.תגיד אלברו, ת'אמת אבל, מוסיפים לכם משהו למי הברז במקום שאתה גר בו? 😵
עכשיו ברור, זה המימתיקים:jester:האמת, בשיא הרצינות אבל, לפני משהו כמו חודש אסרו עלינו לשתות מהמי ברז, עקב רמות זיהום גבוהות.
ואת האיסור פירסמו אחרי ששתיתי לא מעט באותו היום.....🙄🙄🙄