"סודות""מקצוע"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"סודות""מקצוע"
גנטיקה? מה פתאום חח... אם היית מכיר אותי קצת יותר מקרוב היית מבין למה אני צוחק.כל הכבוד רק שאלה לי אלייך
אתה על דל פחמימה?
אשמח לפירוט של תוכנית האימונים שלך כולל משקלי עבודה ותזונה שנוכל ללמוד ממך
ולהבין אם מדובר בגנטיקה או לא
ממערב לפעמים אני מזניחאתה מפמפם את השריר מכל כיוון?
ואח"כ אתה טוען שסתם קוראים לך טרול? 😕אתה מפמפם את השריר מכל כיוון?
פותח האשכול פתח הודעה, אני שואל שאלה ורואה שהוא עונה לי בציניות אז מחזיר לו בחזרה שאלה צינית. בין זה לטרול קצת הלכת רחוק.ואח"כ אתה טוען שסתם קוראים לך טרול? 😕
לא עניתי לך בציניות, איפה בדיוק יש ציניות?פותח האשכול פתח הודעה, אני שואל שאלה ורואה שהוא עונה לי בציניות אז מחזיר לו בחזרה שאלה צינית. בין זה לטרול קצת הלכת רחוק.
סודות המקצוע
מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)abcde
לא אומרים סטרואידים -אומרים "אסטרואידים" . ואלי הוא אסטרונאוט .מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
אז אתה צריך קודם להיסגר על עצמך כי מבחינתי אם אתה מנסה להתחמק אתה על סטוריאידים(והפעם אני לא ציני)
מישהו כאן חייב לך משהו ?מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
אז אתה צריך קודם להיסגר על עצמך כי מבחינתי אם אתה מנסה להתחמק אתה על סטוריאידים(והפעם אני לא ציני)
טוב אני רואה הדיון הזה מתחיל לגלוש למקומות אפורים אני מיציתי כאן.מישהו כאן חייב לך משהו ?
למה ציטטת אותי?מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
הקישור שעשית בין חוסר החשק של @EliC לשתף בפוסט הזה תמונה מלאה על עצמו לבין סטרואידים הוא אחד המוזרים. גם אם נניח של @EliC אין תכנית אימונים איכותית והוא אוכל רק ג'אנק פוד, איך זה מתקשר לסטרואידים?מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
אני רשמתי סודות המקצוע, וזאת הייתה בדיחה.אדם ששואלים אותו איך הוא הצליח להגיע לאן שהגיע ועונה שהוא הגיע לזה בזכות ABCDE ואחרי זה ששואלים אותו שוב אומר שזה סודות מיקצוע ואז ששואלים שוב אומר "עובד מהראש" כניראה יש לו מה להסתיר.
אני באופן אישי לא הייתי פותח תמונה בשביל להראות את ההישגים שלי אם הייתי בא בידיעה שאני לא הולך לשתף באיך הגעתי לזה,אלא אם כן הייתי מזריק או אוכל גאנק פוד ויש לי גנטיקת על .
וכמו ש @TvrSp12 אמר הוא לא חייב לי כלום , אבל זו רק דעתי.
קצת התבלבלת בין שני משתמשים שונים, אני מוחל לך על זה.אדם ששואלים אותו איך הוא הצליח להגיע לאן שהגיע ועונה שהוא הגיע לזה בזכות ABCDE ואחרי זה ששואלים אותו שוב אומר שזה סודות מיקצוע ואז ששואלים שוב אומר "עובד מהראש" כניראה יש לו מה להסתיר.
אני באופן אישי לא הייתי פותח תמונה בשביל להראות את ההישגים שלי אם הייתי בא בידיעה שאני לא הולך לשתף באיך הגעתי לזה,אלא אם כן היה לי מה להסתיר (מזריק או אוכל גאנק פוד בלי הרבה אימונים וגנטיקת על).
וכמו ש @TvrSp12 אמר הוא לא חייב לי כלום , אבל זו רק דעתי.
תלוי באורך חיים וחילוף חומרים. לדעתי מאוד לא מוגזם3600 קלוריות? זה לא מאזן מוגזם מדי בשביל לצבור שומן?
אצלך אני לא רואה הרבה שומנים.