הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מסה חודשיים

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שום סוד.. הכל בנוי לפי מה שמתאים לי לפרופורציות ולהתקדמות בגוף
גב חזה ורגליים פעמיים בשבוע
כתפיים ידיים פעם אחת
זהו

כל הכבוד רק שאלה לי אלייך
אתה על דל פחמימה?
אשמח לפירוט של תוכנית האימונים שלך כולל משקלי עבודה ותזונה שנוכל ללמוד ממך
ולהבין אם מדובר בגנטיקה או לא

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד רק שאלה לי אלייך
אתה על דל פחמימה?
אשמח לפירוט של תוכנית האימונים שלך כולל משקלי עבודה ותזונה שנוכל ללמוד ממך
ולהבין אם מדובר בגנטיקה או לא
גנטיקה? מה פתאום חח... אם היית מכיר אותי קצת יותר מקרוב היית מבין למה אני צוחק.
אין לי תוכנית קבועה ממש, אני עובד מהראש

סודות המקצוע
מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
אז אתה צריך קודם להיסגר על עצמך כי מבחינתי אם אתה מנסה להתחמק אתה על סטוריאידים(והפעם אני לא ציני)

מצד אחד אתה משתף בתמונות מצד שני אתה לא רוצה לשתף איך הגעת לזה(תזונה,אימונים,שינה,תקופות מסה/חיטוב)
אז אתה צריך קודם להיסגר על עצמך כי מבחינתי אם אתה מנסה להתחמק אתה על סטוריאידים(והפעם אני לא ציני)
לא אומרים סטרואידים -אומרים "אסטרואידים" . ואלי הוא אסטרונאוט .

מישהו כאן חייב לך משהו ?

למה ציטטת אותי?
זה לא האשכול שלי...

הקישור שעשית בין חוסר החשק של @EliC לשתף בפוסט הזה תמונה מלאה על עצמו לבין סטרואידים הוא אחד המוזרים. גם אם נניח של @EliC אין תכנית אימונים איכותית והוא אוכל רק ג'אנק פוד, איך זה מתקשר לסטרואידים?

אדם ששואלים אותו איך הוא הצליח להגיע לאן שהגיע ועונה שהוא הגיע לזה בזכות ABCDE ואחרי זה ששואלים אותו שוב אומר שזה סודות מיקצוע ואז ששואלים שוב אומר "עובד מהראש" כניראה יש לו מה להסתיר.
אני באופן אישי לא הייתי פותח תמונה בשביל להראות את ההישגים שלי אם הייתי בא בידיעה שאני לא הולך לשתף באיך הגעתי לזה,אלא אם כן היה לי מה להסתיר (מזריק או אוכל גאנק פוד בלי הרבה אימונים וגנטיקת על).
וכמו ש @TvrSp12 אמר הוא לא חייב לי כלום , אבל זו רק דעתי.

אדם ששואלים אותו איך הוא הצליח להגיע לאן שהגיע ועונה שהוא הגיע לזה בזכות ABCDE ואחרי זה ששואלים אותו שוב אומר שזה סודות מיקצוע ואז ששואלים שוב אומר "עובד מהראש" כניראה יש לו מה להסתיר.
אני באופן אישי לא הייתי פותח תמונה בשביל להראות את ההישגים שלי אם הייתי בא בידיעה שאני לא הולך לשתף באיך הגעתי לזה,אלא אם כן הייתי מזריק או אוכל גאנק פוד ויש לי גנטיקת על .
אני רשמתי סודות המקצוע, וזאת הייתה בדיחה.
אם תקרא שוב את האשכול תשים לב שאני ואלי משתמשים שונים, אני רואה שאתה לא בדיוק חד הבחנה.

ואנחנו בפורום שיש בו פתיחות מלאה בנוגע לסטרואידים, לא נראה לי שאלי הוא פרזנטור של איזה חברה או דוגמן פיטנס, ואין לו אינטרס להסתיר דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
אני באופן אישי לא הייתי פותח תמונה בשביל להראות את ההישגים שלי אם הייתי בא בידיעה שאני לא הולך לשתף באיך הגעתי לזה,אלא אם כן היה לי מה להסתיר (מזריק או אוכל גאנק פוד בלי הרבה אימונים וגנטיקת על).
קצת התבלבלת בין שני משתמשים שונים, אני מוחל לך על זה.
אין לי מה לפרט כי שום תרגיל לא באמת יעזור לך להראות כמו מי שמבצע אותו.
תאכל טוב ותתאמן בצורה שמתאימה לך ותתקדם.
אם הייתי משתמש במשהו לא הייתי מסתיר.
להיות צמוד לתפריט של 3600 קלוריות ביום זה לא פשוט .. תנסה פעם.

3600 קלוריות? זה לא מאזן מוגזם מדי בשביל לצבור שומן?
אצלך אני לא רואה הרבה שומנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית