הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 35 לקחתי כמה פעמים חומרים הבעיה שלי שאני שרירי אבל עם אחוזי שומן גבוהיים אותי

sharon esh

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
-11
3
0
אנינשוקל 105 על 174 ולא ניראה בכלל אני רוצה להתכווץ לרדת איזהנ15 20 קילו להיותמקטן יותר ועדיין להשאר שרירי...איזה סייקל מתאים לי הציעו לי טרן קצר טסט קצר קלן ולקראת הסוף פרימיבולן ומסטרון של חברת roid+.האם החסרה הטובה האם סיקל נכון להתכווץ ולהורייד במשקל..? הטם ככדאי במקביל לקחת חלבון לעולם לא לקחתי..רו האם כדי להרזות ואז לקחת סייקל??? או סיקלל בכלל?? אשמח לעצות ותשובות

אתם תיסליחו חבורת מטומטמים...שפשוט לא מבינים מהחיים שלהם שאלתי שאלה בוגרת עשי תי מלא סיקלים וסהכ התיעצתי התיעצתיעל החברה ועל התירכובת אבל כנראה הרוע גדול מהצורך לעזור ולענות בצורה בוגרת...אני אמצה כבר את האנשים לדבר איתם..ואם לא חבורת אגו שלא מבינה בסיקלים בחומרים או בחצי מזה....
אה ולמי ששאל איך אני ניראה אז בבקשה הבעיה זה הבטן כי ההיתי בעבר שמן יש לי רק בעיית מיצוק ואחוזי שומןצפה בקובץ המצורף 30175
תשמע,אתה אדיוט גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית