הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימון

• פותח/ת השרשור Grayo
  • פורסם בתאריך

Grayo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם.
אני בן 17, שוקל 77 ובגובה 182 ס"מ. לפני שלושה חודשים החלטתי לעשות שינוי וירדתי מ-90 לקילו ל-77.
אני כרגע נרשמתי למכון כושר והמטרה שלי היא להגיע ל-70 קילו ומשם להתחיל מסה. חיפשתי תכניות אימונים ומצאתי את התכנית הזאת:
sJUIG73.png

השאלה שלי האם זה יתאים למישהו אם זה רק התחיל להתאמן (התאמנתי גם פעם אבל הפסקתי) ואם אפשר להוסיף עוד תרגילים ליום B כי זה
נראה לי טיפה מעט או שאתם יכולים להמליץ לי על תכנית אימונים טובה יותר.

הייתי מעדיף FBW, באותו קישור תראה.

• פותח/ת השרשור
לא רואה צורך, תישאר על FBW עד סוף החיטוב.
תודה רבה.
והיית ממליץ לי על דיאטת דלת פחמימות כי אני עובד לפי תפריט 50% פחמימות, 25% שומן, 25% חלבונים?
קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה לא כל כך בריא לגוף אבל הירידה יותר מהירה.

קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה לא כל כך בריא לגוף אבל הירידה יותר מהירה.
שמה לא בריא? דל פחמימה? אין בעיה בריאותית עם דל פחמימה (יש כאלה שיישבעו לך שזו דווקא הדרך הנכונה והבריאה לחיות, אני לא בטוח בזה).
אני לא רואה ממש יתרון בדל פחמימה על פני דיאטה רגילה, מה שכן יש אנשים שזה עובד להם ממש טוב מבחינת תחושה כללית בזמן חיטוב ויש כאלה שהפוך, סובלים בדל פחמימה.
בגדול מה שחשוב זה שתאכל מספיק חלבון (2 גרם לכל קילו משקל גוף) ומספיק שומן (0.8-1 גרם על כל קילו)

Back
למעלה תחתית