נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבויים או לא, חטף פצצה לפנים בהתחלה 🤣מבוים +
לא אמין לחלוטין.
ככה באמת חוטפים מכות:
לא אמין לחלוטין.
ככה באמת חוטפים מכות:
לא אמין לחלוטין.
ככה באמת חוטפים מכות:
לא אמין לחלוטין.
ככה באמת חוטפים מכות:
אתה תזיין מישהו במכות על זה שהוא שאל אותך אם אפשר להביא לך בוקס?ההכללה שיש פה פשוט מצחיקה אותי.
הבן אדם בא ובוא נגיד ככה, מבקש מכות.
גם בן אדם לבן יתנהג באותה מידה, מה גורם לכם לחשוב אחרת שבן אדם לבן לא יתנהג ככה ?
אתה מודע לזה שבטח יש להם עוד מיליון הקלטות של אנשים שלא מרביצים להם וכל הקטע פה זה רק הרייטינג ?אתה תזיין מישהו במכות על זה שהוא שאל אותך אם אפשר להביא לך בוקס?
אתה תוציא אקדח על מי שישאל אותך אם בא לך לקנות אקדח?
כנראה שלא.
זהו, שרק niggas מטונפים מתנהגים ככה. שוכני מערות חסרי תרבות.אתה מודע לזה שבטח יש להם עוד מיליון הקלטות של אנשים שלא מרביצים להם וכל הקטע פה זה רק הרייטינג ?
אבל מה בידיוק אתה מצפה ? באים לגנוב ממך משהו, תגיד לו "בבקשה תחזיר לי אדוני הגנב "?
כנראה שלא
זה שהורידו חולצה וגנבו לו תנעליים זה כבר משהו אחר.
אני כבר עכשיו אוותר לך כי אתה גזען עם מוח אטום, אז יום טוב 😃זהו, שרק niggas מטונפים מתנהגים ככה. שוכני מערות חסרי תרבות.
תסתכל בעמוד שלו ביוטוב ותראה באיזו קלות הם נותנים לבנאדם בוקס לפנים וברוב המקרים זה על שטויות שבכלל לא היית מתייחס אליהם.
לא אמין לחלוטין.
ככה באמת חוטפים מכות:
זה לא כמו בישראל שתקרא לערס יהודון והוא ידקור אותך...אני אף פעם לא אבין את ההגיון של הסרטונים שלהם
מספיק להגיד 'NIGGA' הם עוד שנייה רוצחים אותך
כן,בארה"ב ידוע שהם מרשים על עצמם יותר מדיזה לא כמו בישראל שתקרא לערס יהודון והוא ידקור אותך...
מקסימום יעוף ברוח שהוא מתקרב אלייך