הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS להחליף בנט אובר בT באר

• פותח/ת השרשור Champ
  • פורסם בתאריך

Champ

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
כותרת
אני בטוח שהגב שלי עובד חזק יותר בטי באר,השיפוע כמעט אותו דבר. אפשרי????

הכהנים של תוכניות הכח יגידו לך שהתוכנית של ריפטו קדושה היא ואין לה עוררין.. אבל בינינו, ההבדל הוא זניח. T BAR,חתירה עם מוט,מתח עם משקל.. מה שעושה לך את זה. הזוקפים שלך יפעלו פחות בTBAR , אבל כל עוד אתה עושה דדליפט אין סיבה לדאוג. העיקר שתוכל להוסיף משקל כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהתכנית של ריפטו אולי מושלמת למי שמושלם בטכניקה של כל תרגיל בתכנית. בבנט אובר עם משקלי כבדים אני מרגיש שאני מזייף קצת וגם יוצר עומס על הזוקפים מה שלא קורה בטי באר אין אופציה לרמות ומרגיש תגב עובד מצויין

הכהנים של תוכניות הכח יגידו לך שהתוכנית של ריפטו קדושה היא ואין לה עוררין
כי היא באמת קדושה ואין לה עוררין 😏
וברצינות, אני חושב שבכלל מתח עם משקל עדיף, בין חתירה ו TBAR הייתי מעדיף חתירת פנדליי כי אפשר להרים בה יותר אבל אני לא חושב שזה קריטי ולא רואה בעיה מיוחדת לעשות TBAR

כי היא באמת קדושה ואין לה עוררין 😏
וברצינות, אני חושב שבכלל מתח עם משקל עדיף, בין חתירה ו TBAR הייתי מעדיף חתירת פנדליי כי אפשר להרים בה יותר אבל אני לא חושב שזה קריטי ולא רואה בעיה מיוחדת לעשות TBAR
הזוקפים עובדים חזק במתח?

התרגילים לחיזוק הזוקפים בתכנית הם סקוואט ובמיוחד דדליפט, למתאמן מתחיל שווה לעבוד במתח ואפילו עבודה בפולי עליון לא תהיה רעיון רע למתאמן חלש מאוד כי המטרה היא לחזק(בתרגיל רב מפרקי) את הרחב גבי

התרגילים לחיזוק הזוקפים בתכנית הם סקוואט ובמיוחד דדליפט, למתאמן מתחיל שווה לעבוד במתח ואפילו עבודה בפולי עליון לא תהיה רעיון רע למתאמן חלש מאוד כי המטרה היא לחזק(בתרגיל רב מפרקי) את הרחב גבי
כשאני עושה מתח אני מרגיש כאב בזוקף השמאלי יכול להיות הוא תפוס אצלי?
הזוקפים עובדים חזק במתח לא?

כשאני עושה מתח אני מרגיש כאב בזוקף השמאלי יכול להיות הוא תפוס אצלי?
הזוקפים עובדים חזק במתח לא?
תבדוק שאתה לא עושה תנועות חדות בגב בזמן המתח, בעיקרון יש לחץ תוך בטני והפעלה של הבטן והזוקפים במתח, אבל לא ברמה שצריך לכאוב, זה כיווץ איזומטרי עדין(יחסית לדדליפט, סקוואט וכו')

אם הטי בר שלך הוא כזה שהמשקל שאפשר לשים עליו זה פלטות חיצוניות, אז זה אופציה לא רעה. כי אפשר להתקדם לינארית.
עדיין אני מעדיף צ'ין אפס בעיקר בגלל טווח התנועה.

תבדוק שאתה לא עושה תנועות חדות בגב בזמן המתח, בעיקרון יש לחץ תוך בטני והפעלה של הבטן והזוקפים במתח, אבל לא ברמה שצריך לכאוב, זה כיווץ איזומטרי עדין(יחסית לדדליפט, סקוואט וכו')
אני עושה את זה עם משקל בין הרגליים ועולה עם רגליים ישרות

• פותח/ת השרשור
חברה,מפריע אם אני עושה 2 סטים דדליפט בתוכנית?(במקום אחד) המשקל בערך 120 או שזה פוגע בהתקדמות
עד כמה זה קריטי?

כמו שרשמו לך- מתח זו אופציה מעולה

Back
למעלה תחתית