עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי היא באמת קדושה ואין לה עוררין 😏הכהנים של תוכניות הכח יגידו לך שהתוכנית של ריפטו קדושה היא ואין לה עוררין
הזוקפים עובדים חזק במתח?כי היא באמת קדושה ואין לה עוררין 😏
וברצינות, אני חושב שבכלל מתח עם משקל עדיף, בין חתירה ו TBAR הייתי מעדיף חתירת פנדליי כי אפשר להרים בה יותר אבל אני לא חושב שזה קריטי ולא רואה בעיה מיוחדת לעשות TBAR
כשאני עושה מתח אני מרגיש כאב בזוקף השמאלי יכול להיות הוא תפוס אצלי?התרגילים לחיזוק הזוקפים בתכנית הם סקוואט ובמיוחד דדליפט, למתאמן מתחיל שווה לעבוד במתח ואפילו עבודה בפולי עליון לא תהיה רעיון רע למתאמן חלש מאוד כי המטרה היא לחזק(בתרגיל רב מפרקי) את הרחב גבי
תבדוק שאתה לא עושה תנועות חדות בגב בזמן המתח, בעיקרון יש לחץ תוך בטני והפעלה של הבטן והזוקפים במתח, אבל לא ברמה שצריך לכאוב, זה כיווץ איזומטרי עדין(יחסית לדדליפט, סקוואט וכו')כשאני עושה מתח אני מרגיש כאב בזוקף השמאלי יכול להיות הוא תפוס אצלי?
הזוקפים עובדים חזק במתח לא?
אני עושה את זה עם משקל בין הרגליים ועולה עם רגליים ישרותתבדוק שאתה לא עושה תנועות חדות בגב בזמן המתח, בעיקרון יש לחץ תוך בטני והפעלה של הבטן והזוקפים במתח, אבל לא ברמה שצריך לכאוב, זה כיווץ איזומטרי עדין(יחסית לדדליפט, סקוואט וכו')
זה לא אומר שהזוקפים שלך לא מתאמצים סטטית.אני עושה את זה עם משקל בין הרגליים ועולה עם רגליים ישרות
אל תעשה פשוטחברה,מפריע אם אני עושה 2 סטים דדליפט בתוכנית?(במקום אחד) המשקל בערך 120 או שזה פוגע בהתקדמות
עד כמה זה קריטי?