הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,החלטתי לעשות תפריט 😃
גיל-15 משקל-60 גובה-173
עשיתי bmr*1.3
+300 לאימון כוח
+500 לפלוס
הוא בסדר?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 146
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 119
הייתי מציע להתחיל מפחות קלוריות. קודם כל מכפילים את הBMR ב 1.2 לא 1.3, דבר שני אני לא בטוח כמה קלוריות נשרפות באימון כוח אבל גם אם זה 300 אתה הרי לא עושה אימון כל יום (אם כן אז תפסיק). הייתי אומר להתחיל מ 2600 קלוריות בערך ולעלות בהדרגה אם העליה במשקל נתקעת.
דבר שני, יש לך מעט מדי שומן, תעלה ל 50-60 לפחות.

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע להתחיל מפחות קלוריות. קודם כל מכפילים את הBMR ב 1.2 לא 1.3, דבר שני אני לא בטוח כמה קלוריות נשרפות באימון כוח אבל גם אם זה 300 אתה הרי לא עושה אימון כל יום (אם כן אז תפסיק). הייתי אומר להתחיל מ 2600 קלוריות בערך ולעלות בהדרגה אם העליה במשקל נתקעת.
דבר שני, יש לך מעט מדי שומן, תעלה ל 50-60 לפחות.
אמרו לי בגלל שאני עדין גדל וזה אז אפשר ב1.3.
לגבי האימון כוח,אמרתי לעצמי שלא נורא העוד 300 קל/אוותר על משהו
להוסיף אבוקדו/שמן זית?

להוסיף אבוקדו/שמן זית?
אפשר, אפשר גם טחינה, חמאה, ביצים, גבנ"צ, להחליף חלק מהחזה עוף בבשר שמן יותר. תוריד פחמימות בהתאם בשביל להגיע לכמות קלוריות הדרושה.

• פותח/ת השרשור
אפשר, אפשר גם טחינה, חמאה, ביצים, גבנ"צ, להחליף חלק מהחזה עוף בבשר שמן יותר. תוריד פחמימות בהתאם בשביל להגיע לכמות קלוריות הדרושה.
סעמק זה מסובך
אני אתקן עוד מעט

אמרו לי בגלל שאני עדין גדל וזה אז אפשר ב1.3.
לגבי האימון כוח,אמרתי לעצמי שלא נורא העוד 300 קל/אוותר על משהו
להוסיף אבוקדו/שמן זית?
לבריאות.
ואם תאכל ועדיין תראה שאתה לא עולה במשקל, אמליץ לך לאכול אפילו יותר.

• פותח/ת השרשור
הקוטג מתחלף עם 200 חזה עוף לפעמים.
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.4 · צפיות: 94
הייתי גם ממליץ על 2500-2600 קלוריות ליום בתור התחלה, אם במהלך חודש שלם אתה לא עולה במשקל אתה פשוט מוסיף עוד קלוריות, אני מעדיף להתחיל ממעט נמוך יותר.
וכן, להוריד פחמימה ולעלות שומן.

• פותח/ת השרשור
הייתי גם ממליץ על 2500-2600 קלוריות ליום בתור התחלה, אם במהלך חודש שלם אתה לא עולה במשקל אתה פשוט מוסיף עוד קלוריות, אני מעדיף להתחיל ממעט נמוך יותר.
וכן, להוריד פחמימה ולעלות שומן.
טוב אז אני אוריד טיפה בפחמימה,65 שומן לא מספיק?
אני אוכל איזה 2 עוגיות בשביל להגיע ל2600~

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 99
אפשר גם בלי העוגיות, תנסה עם הכמות הזאת כמה שבועות

• פותח/ת השרשור
אפשר גם בלי העוגיות, תנסה עם הכמות הזאת כמה שבועות
עם זה אני אמור להעלות 2.5 כל שבוע?זה לא קצת מידי?וגם אני אולי יעלה במשקל מזה?כי אני די תקוע במשקל

עם זה אני אמור להעלות 2.5 כל שבוע?זה לא קצת מידי?וגם אני אולי יעלה במשקל מזה?כי אני די תקוע במשקל
אם תראה אחרי כמה שבועות שהעליה במשקל נתקעת אז תוסיף, להוסיף זה אף פעם לא בעיה.

• פותח/ת השרשור
אחלה,תודה 😃

2900 ? הניטרלי שלי הוא בסביבות ה2700 עם 2 אימוני פוטבול בשבוע ואני גבוה ממך ב10 סמ ושוקל 20 קילו מעלייך. תתחיל מ2500 תראה איך הולך.
תוריד גם חלבון ל120 (אפילו 100 פי 2 ממסת גוף רזה..) סתם מצרך יקר ובכללי אורז עדיף על פסטה מבחינות בריאותיות אבל לא קריטי תכלס

• פותח/ת השרשור
2900 ? הניטרלי שלי הוא בסביבות ה2700 עם 2 אימוני פוטבול בשבוע ואני גבוה ממך ב10 סמ ושוקל 20 קילו מעלייך. תתחיל מ2500 תראה איך הולך.
תוריד גם חלבון ל120 (אפילו 100 פי 2 ממסת גוף רזה..) סתם מצרך יקר ובכללי אורז עדיף על פסטה מבחינות בריאותיות אבל לא קריטי תכלס
עשיתי אחד חדש הוא 2500.
אז בעצם אפשר להוריד את החזה עוף לגמרי ולאכול את זה לפעמים כשאני רוצה?
ומה ההבדל בין פסטה לאורז?שניהם פחמימות מורכבות ופסטה יותר טעימה.

עשיתי אחד חדש הוא 2500.
אז בעצם אפשר להוריד את החזה עוף לגמרי ולאכול את זה לפעמים כשאני רוצה?
ומה ההבדל בין פסטה לאורז?שניהם פחמימות מורכבות ופסטה יותר טעימה.
בכללי, לפסטה יש ערך גליקמי גבוה יותר, פחות ויטמינים ויש בה גלוטן (שהוא לא דבר רע בהכרח, תלוי בך וברגישות שלך לגלוטן)
אסכים עם זה שפסטה יותר טעימה ויותר קל לאכול אותה ולכן אם אתה רוצה באמת לך על זה.
אני ממש שונא חזה עוף ובכללי די נמאס לי כבר מאותו שיט כל יום (ביצים, קוטג, אבקה) זה יקר ודי נמאס (כמובן אבל שאין מה לעשות) ולכן אני חושב שאם יש לך אופציה להפחית בדברים שאתה גם ככה עומד לאכול כל יום ותוכל לגוון בין קוטג' לאבקה לביצים לטונה כל יום משהו אחר ולהגיע לאותה כמות חלבון זה יהיה די טוב, אבל עוד פעם, דעה אישית.
אין לי מושג כמה החזה עוף נותן לך בתפריט אבל תרד ל120 לא ל100, גם ככה להגיע ל120 זה לא כזה קשה

• פותח/ת השרשור
בכללי, לפסטה יש ערך גליקמי גבוה יותר, פחות ויטמינים ויש בה גלוטן (שהוא לא דבר רע בהכרח, תלוי בך וברגישות שלך לגלוטן)
אסכים עם זה שפסטה יותר טעימה ויותר קל לאכול אותה ולכן אם אתה רוצה באמת לך על זה.
אני ממש שונא חזה עוף ובכללי די נמאס לי כבר מאותו שיט כל יום (ביצים, קוטג, אבקה) זה יקר ודי נמאס (כמובן אבל שאין מה לעשות) ולכן אני חושב שאם יש לך אופציה להפחית בדברים שאתה גם ככה עומד לאכול כל יום ותוכל לגוון בין קוטג' לאבקה לביצים לטונה כל יום משהו אחר ולהגיע לאותה כמות חלבון זה יהיה די טוב, אבל עוד פעם, דעה אישית.
אין לי מושג כמה החזה עוף נותן לך בתפריט אבל תרד ל120 לא ל100, גם ככה להגיע ל120 זה לא כזה קשה
בינתיים אני לא לוקח אבקה.חזה עוף אני אוהב אבל אתה צודק בקשר לזה שזה נמאס אז אני אחליף את זה בטונה או משהו.ולא אמרת חלבון פי 2 ממסה רזה?

בינתיים אני לא לוקח אבקה.חזה עוף אני אוהב אבל אתה צודק בקשר לזה שזה נמאס אז אני אחליף את זה בטונה או משהו.ולא אמרת חלבון פי 2 ממסה רזה?
בעקרון כן אבל בגלל שאתה בן 15 והטסט אצלך אמור להשתולל הייתי כן מגיע לפי 2 ממסה כוללת (סתם להיות בsafe side, שלא תאבד בטעות גיינז בגלל עצה שלי)

• פותח/ת השרשור
סבבה:s29:

Back
למעלה תחתית