ייעוץ מעלה משקלים בחיטוב

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
שלום,אני נמצא חודש וחצי בחיטוב ירדתי ב 6 קילו,הכל תזונה ואימונים דרך דיאטן ספורט,יחד עם זאת אני מצליח לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון,איך זה?ציפיתי לירידה במשקלי עבודה בגלל המאזן קלורי שלילי ופחות פחמימה,אבל זה לא קורה בפועל,אני מסיים את החיטוב בעוד כ חודשיים עד 3 חודשים,האם הגיוני שאני ממשיך לעלות משקלי עבודה לכל אורך החיטוב?

במידה ואתה מתאמן מתחיל,זה מאוד הגיוני.
במידה ואתה לא,זה אפשרי שדבר כזה יקרה. אך לא סביר.
הכל תזונה ואימונים דרך דיאטן ספורט
אפשר שתעלה את התוכנית אימון שלך+תפריט וערכיו?

• פותח/ת השרשור
אני מתאגרף קלאסי פלוס מתאבק לשעבר אין לי רקע של משקולות התחלתי חדר כושר פעם ראישונה בחיים לפני חודש וחצי מתאמן ואוכל מסודר דרך דיאטן ספורט ומאמן כושר אישי גובה 193 משקל 108 בן 26 לחיצת חזה 85 קילו 10 חזרות,סקווט 90 קילו 10 חזרות, פולי עליון לגב 90 קילו 12 חזרות,פטישים 24 קילו כל יד 10 חזרות ,לחיצת כתפיים בסמית 55 קילו 8 חזרות, בעיקרון פירטתי רק חלק קטן של תרגילים ומשקלים, אם יש צורך אני אפרט עוד.

אני מתאגרף קלאסי פלוס מתאבק לשעבר אין לי רקע של משקולות התחלתי חדר כושר פעם ראישונה בחיים לפני חודש וחצי מתאמן ואוכל מסודר דרך דיאטן ספורט ומאמן כושר אישי גובה 193 משקל 108 בן 26 לחיצת חזה 85 קילו 10 חזרות,סקווט 90 קילו 10 חזרות, פולי עליון לגב 90 קילו 12 חזרות,פטישים 24 קילו כל יד 10 חזרות ,לחיצת כתפיים בסמית 55 קילו 8 חזרות, בעיקרון פירטתי רק חלק קטן של תרגילים ומשקלים, אם יש צורך אני אפרט עוד.
נחמד לדעת,אבל זה לא מה שבקשתי.
אני רוצה שתעלה את התוכנית אימונים שלך ואת התפריט שלך.

ביחס לפוטנציאל שלך המשקלים נמוכים ולכן אתה מצליח להתקדם. תקופה כזאת תסתיים לאחר כמה שבועות, בינתיים תהנה מהמצב

מה אחוז שומן ואתה יכול להעלות את התכנית אימונים שלך

שלום,אני נמצא חודש וחצי בחיטוב ירדתי ב 6 קילו,הכל תזונה ואימונים דרך דיאטן ספורט,יחד עם זאת אני מצליח לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון,איך זה?ציפיתי לירידה במשקלי עבודה בגלל המאזן קלורי שלילי ופחות פחמימה,אבל זה לא קורה בפועל,אני מסיים את החיטוב בעוד כ חודשיים עד 3 חודשים,האם הגיוני שאני ממשיך לעלות משקלי עבודה לכל אורך החיטוב?
הסיבה היא כנראה שאתה מתאמן מתחיל (אל תפגע, הכוונה היא שאתה מסוגל להתקדם מאימון לאימון, לא ל"ותק אימונים"), ושהמשקלים שאתה מרים כעת רחוקים מהפוטנציאל שלך.
בנוסף, אנשים עם אחוז שומן גבוה, לפחות בהתחלה, מצליחים לרדת יחסית הרבה שומן ועדיין לצבור קצת מסת שריר. (במידה והדיאטה טובה והתוכנית אימונים טובה). זה משהו שאצל אנשים עם אחוז שומן נמוך יותר לא אפשרי.

הסיבה היא כנראה שאתה מתאמן מתחיל (אל תפגע, הכוונה היא שאתה מסוגל להתקדם מאימון לאימון, לא ל"ותק אימונים"), ושהמשקלים שאתה מרים כעת רחוקים מהפוטנציאל שלך.
בנוסף, אנשים עם אחוז שומן גבוה, לפחות בהתחלה, מצליחים לרדת יחסית הרבה שומן ועדיין לצבור קצת מסת שריר. (במידה והדיאטה טובה והתוכנית אימונים טובה). זה משהו שאצל אנשים עם אחוז שומן נמוך יותר לא אפשרי.
איך הוא רק התחיל להתאמן ומרים 85 קילו ל 10 חזרות????

אוקיי, ואתה חושב שלא מפעילים את השרירים בכל פעילות ספורטיבית?
נגיד אתה עושה שכיבות סמיכה זה לא כמו בנץ למה אתה עושה הרבה חזרות שזה עובד הרבה על סיבולת
אני בעצמי התאמנתי ברכוב מתח מקבילים שכיבות...........

- מעלה משקלי עבודה בחיטוב
- מתלונן ושואל אם זה הגיוני

because fuck logic!!!

הוא אמר שהוא לא התאמן עם משקולות
יצא לי להכיר מתאמן שהגיע למכון כושר פעם ראשונה כשלפני זה הוא היה רק מתאמן בהאבקות ועל האימון הראשון הוא לחץ 70 קילו בנץ', ותוך כחודשיים הגיע ל100.

• פותח/ת השרשור
טוב את התוכנית אני לא ארשום ,התחלתי לרשום אבל אני רואה שזה פשוט יקח לי מלא זמן בעיקרון, אימון abc קבוצות גדולות 16 סטים קבוצות קטנות 12 סטים, תזונה חלבונים 240 גרם פחמימות לא יודע לחשב כמה שומנים כנל,קלוריות מאזן שלילי של 500 פלוס אירובי 3 פעמים בשבוע 30 דקות ריצה 10 קמש

איך הוא רק התחיל להתאמן ומרים 85 קילו ל 10 חזרות????
1. הוא מרים עכשיו 85 ל-10 חזרות. זאת אומרת כשהוא התחיל להתאמן זה היה פחות.
2. הוא שוקל 108 קילו.
3. משקל זה דבר יחסי. 85 ל-10 זה אולי נשמע לך הרבה, לי זה לא נשמע הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית