הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעלה משקלים בחיטוב

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
שלום,אני נמצא חודש וחצי בחיטוב ירדתי ב 6 קילו,הכל תזונה ואימונים דרך דיאטן ספורט,יחד עם זאת אני מצליח לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון,איך זה?ציפיתי לירידה במשקלי עבודה בגלל המאזן קלורי שלילי ופחות פחמימה,אבל זה לא קורה בפועל,אני מסיים את החיטוב בעוד כ חודשיים עד 3 חודשים,האם הגיוני שאני ממשיך לעלות משקלי עבודה לכל אורך החיטוב?

1. הוא מרים עכשיו 85 ל-10 חזרות. זאת אומרת כשהוא התחיל להתאמן זה היה פחות.
2. הוא שוקל 108 קילו.
3. משקל זה דבר יחסי. 85 ל-10 זה אולי נשמע לך הרבה, לי זה לא נשמע הרבה.
זה לא נשמע לי הרבה פשוט זה נשמע הרבה למתאמן מתחיל
נגיד אני שוקל 67 ומרים 64 קילו בנץ ל 5 חזרות מה ככל שאתה שוקל יותר אתה מרים יותר והפוטנציאל יותר גבוהה אני לא מבין את זה פשוט אה ואני גובה 1.78

זה לא נשמע לי הרבה פשוט זה נשמע הרבה למתאמן מתחיל
נגיד אני שוקל 67 ומרים 64 קילו בנץ ל 5 חזרות מה ככל שאתה שוקל יותר אתה מרים יותר והפוטנציאל יותר גבוהה אני לא מבין את זה פשוט אה ואני גובה 1.78
למשקל שאתה מרים אין משמעות בהקשר של מתאמן מתחיל או לא מתחיל.

אני יודע את זה
אבל אתה יכול להסביר לי למה מתאמן ששוקל יותר מרים יותר?
יש לו יותר מסת שריר.
מתאמן במשקל 60 קילו ב 10% שומן יש לו מסת גוף רזה של 54 קילו. למתאמן במשקל 100 קילו עם 30% תהיה מסה של 70 קילו.
תנטרל מים, עצמות וכד' למתאמן הכבד יש יותר מסת שריר

אני יודע את זה
אבל אתה יכול להסביר לי למה מתאמן ששוקל יותר מרים יותר?
1. כי יש לו יותר מסת שריר
לדוגמה: מתאמן ששוקל 110 קילו על 30 אחוז שומן יהיה עם 77 ק"ג מסה רזה , ומתאמן ששוקל 70 קילו על 8 אחוז שומן יהיה עם 64.4 ק"ג מסה רזה.

2. בחלק מהתרגילים טווח התנועה קטן יותר

1. כי יש לו יותר מסת שריר
לדוגמה: מתאמן ששוקל 110 קילו על 30 אחוז שומן יהיה עם 77 ק"ג מסה רזה , ומתאמן ששוקל 70 קילו על 8 אחוז שומן יהיה עם 64.4 ק"ג מסה רזה.

2. בחלק מהתרגילים טווח התנועה קטן יותר
רג
יש לו יותר מסת שריר.
מתאמן במשקל 60 קילו ב 10% שומן יש לו מסת גוף רזה של 54 קילו. למתאמן במשקל 100 קילו עם 30% תהיה מסה של 70 קילו.
תנטרל מים, עצמות וכד' למתאמן הכבד יש יותר מסת שריר
רגע אז אם יש לך עצמות רחבות יותר משלי אתה גם יותר כבד ככה אז זה גם עוזר לך להרים יותר?להרים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית