הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חד"כ בבסיס...

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אני חוזר להתאמן בחד"כ בבסיס מפאת חוסר זמן תקציב להתאמן בחוץ...

הבעיה שאי אפשר לעשות דד ליפט ואין כלוב לסקוואט.... אפשר לאלתר סקוואט איכשהו..

אני לא מתאמן מתחיל אבל לא מתקדם גם.. SS לא בא בחשבון לדעתי. איזה תוכנית AB אפשר לעשות או שכדי FW?

המשקלים הם:

דד ליפט - 40
סקוואט - 45
חתירה במוט -35
מקבילים אני עושה 7 חזרות עם 6K.
מתח אני עושה 13 ככה...
בנץ פרס אני עושה 40.

למה אי אפשר דדליפט? אין מצב לשים מזרונים על הרצפה או משהו ולשים עליהם את המוט?
סקוואט בלית ברירה אפשר לשים את המוט על המקבילים או על הבנץ' ולקחת משם.

• פותח/ת השרשור
למה אי אפשר דדליפט? אין מצב לשים מזרונים על הרצפה או משהו ולשים עליהם את המוט?
סקוואט בלית ברירה אפשר לשים את המוט על המקבילים או על הבנץ' ולקחת משם.

את האמת שנסיתי והמד"ג אמר שהוא לארוצה שאני אעשה... כי המפקד בסיס אוסר תרגילים מורכבים ושטויות כאלה..
יש כמה מתאמנים שמבינים עניין בחד"כ וגם המאמנים והמאמנות תאמת באופן מפתיע מאוד... והם אמרו לי גם התחילו להתאמן בצבא אבל ללא דדליפט..
יש שם משיכת פולי יש גם את המכונה לחזה שמושכים מהצדדיים אגב איך זה נקרא?

יש גם את המכונה לחזה שמושכים מהצדדיים אגב איך זה נקרא?
פרפר?
upload_2015-10-1_13-13-42.png

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה CABLE CROSS
אם אין ברירה הייתי מציע את התכנית FBW השניה כאן:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אבל את הלחיצת כתפיים בישיבה הייתי מחליף בלחיצה בעמידה עם מוט (פרס), ולגב מתח במקום פולי (מתח עם משקל אם אתה יכול)
סבבה אני אחליף לפרס... וכמה להישאר איתה? כאילו איך יודעים מתי לעבור?
ויש אפשרות להחליף את הבנץ לתרגיל בCABLE CROSS ?

סבבה אני אחליף לפרס... וכמה להישאר איתה? כאילו איך יודעים מתי לעבור?
בגדול עוברים תכנית כשהתכנית שאתה ושה מפסיקה להביא את התוצאות שבשבילן את עושה אותה.
תעלה משקלי עבודה כל אימון או כל שבוע (בהנחה שהטכניקה טובה). אם יש אפשרות בכל זאת לעשות סקוואט במקום לג פרס זה יהיה עדיף בהרבה, אם אין אז אין מה לעשות.
ויש אפשרות להחליף את הבנץ לתרגיל בCABLE CROSS ?
לא מומלץ בכלל

• פותח/ת השרשור
בגדול עוברים תכנית כשהתכנית שאתה ושה מפסיקה להביא את התוצאות שבשבילן את עושה אותה.
תעלה משקלי עבודה כל אימון או כל שבוע (בהנחה שהטכניקה טובה). אם יש אפשרות בכל זאת לעשות סקוואט במקום לג פרס זה יהיה עדיף בהרבה, אם אין אז אין מה לעשות.

לא מומלץ בכלל

יש לי בעיה שאני לא מרגיש פאמפ בכלל בבנץ פרס.. והטכניקה שלי טובה וגם חברים ומאמנים אמרו לי...

יש לי בעיה שאני לא מרגיש פאמפ בכלל בבנץ פרס.. והטכניקה שלי טובה וגם חברים ומאמנים אמרו לי...
אתה מוזמן לעלות לכאן סרטון טכניקה וניווכח שהיא טובה באמת.
אבל בכל מקרה בנץ' פרס זה יותר מתרגיל חזה, הכתפיים והטרייספס עובדים בו חזק, אם אתה עושה אותו נכון גם הרחב גבי מקבל עבודה. בתכנית FBW כשמספר התרגילים מצומצם רוצים תרגילים מורכבים כך שכל תרגיל יעבוד על כמה שרירים, בגלל זה ההמלצה לבנץ' ולא לכבלים או פרפר.
ועוד משהו, אם אתה מרגיש פאמפ זה ממש לא אומר שהתוצאות יהיו יותר טובות מאשר אם אתה לא מרגיש פאמפ.

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן לעלות לכאן סרטון טכניקה וניווכח שהיא טובה באמת.
אבל בכל מקרה בנץ' פרס זה יותר מתרגיל חזה, הכתפיים והטרייספס עובדים בו חזק, אם אתה עושה אותו נכון גם הרחב גבי מקבל עבודה. בתכנית FBW כשמספר התרגילים מצומצם רוצים תרגילים מורכבים כך שכל תרגיל יעבוד על כמה שרירים, בגלל זה ההמלצה לבנץ' ולא לכבלים או פרפר.
ועוד משהו, אם אתה מרגיש פאמפ זה ממש לא אומר שהתוצאות יהיו יותר טובות מאשר אם אתה לא מרגיש פאמפ.

קודם כל אני באמת מעריך את העזרה שלך!
תודה רבה על ההקדשה מהזמן בשביל לעזור.
אתחיל את התוכנית ואני מקווה חטוב..
שאלה אחרונה לי אליך, כאבים במרפק יכולים לנבוע מחימום לא טוב של המפרקים? ואם כן איך אפשר לעשות חימום טוב למרפקים ולמפרקים בכללי, ואם עכשיו ממש כואב לי ברמה שאני לא יכול להתאמן מה אני יכול לעשות?

כאבים במרפק יכולים לנבוע מחימום לא טוב של המפרקים?
אני חושב שיכול להיות, ויכול להיות גם שאתה עושה משהו לא טוב מבחינת טכניקה.
ואם כן איך אפשר לעשות חימום טוב למרפקים ולמפרקים בכללי
סיבבי ידיים, סיבובי מרפקים, ולהתחיל עם משקל ממש נמך (מוט ריק) לעשות קצת חזרות עם זה, להזרים דם לאיזור שאתה הולך לעבוד עליו.
ואם עכשיו ממש כואב לי ברמה שאני לא יכול להתאמן מה אני יכול לעשות?
קודם כל, לא להתאמן. ועדיף שתשאל על זה בפורום פציעות אם זה כאב ברמה כזאת.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיכול להיות, ויכול להיות גם שאתה עושה משהו לא טוב מבחינת טכניקה.

סיבבי ידיים, סיבובי מרפקים, ולהתחיל עם משקל ממש נמך (מוט ריק) לעשות קצת חזרות עם זה, להזרים דם לאיזור שאתה הולך לעבוד עליו.

קודם כל, לא להתאמן. ועדיף שתשאל על זה בפורום פציעות אם זה כאב ברמה כזאת.

אוקיי, ויש אפשרות לעשות את הלחיצת חזה עם משקולות יד?

אוקיי, ויש אפשרות לעשות את הלחיצת חזה עם משקולות יד?
אם יש לך דאמבלים שיאפשרו התקדמות רציפה אז כן. הכוונה מבחינת המשקלים שקיימים אצלכם בדאמבלים.

Back
למעלה תחתית