עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיין כואב לי קצת בגב התחתון, עבדתי על טכניקה קצת ועכשיו פחות כואב לי בסוף הסקוואט, לשם השוואה אני מביא את הסרטון הקודם:
והסרטון מהיום:
איך הטכניקה? יש שיפור? אני חושב שעדיין יש אקסטנשן של הגב...
בשביל LB אתה פשוט צריך למקם את המוט נמוך יותר על הכתף האחוריתלא ממש טרחתי לבדוק את מיקום המוט, אבל בגלל שאני עושה SS אני צריך לעשות LB, אז יש לי שאלה, ל LB המרפקים צריכים להיות יותר קדימה נכון? אעלה סרטון נוסף של LB עוד יומיים באימון הבא...
זה בסדר, ה"באט ווינק" הזה אתה חושב שיש לך נובע מכך שאתה פשוט מתחיל עם הקשתה גדולה מאוד בגב. לא צריך אותה (את ההקשתה).
בשביל LB אתה פשוט צריך למקם את המוט נמוך יותר על הכתף האחורית
הסתכלתי רק על הסרטון השני ואתה סתם מקשית שם את הגבהסרטון הראשון ישן יותר... ההקשתה ירדה בסרטון השני ביחס לראשון? כי ניסיתי לתקן...
אני יודע שהוא אמור להיות ממוקם נמוך יותר אבל כתוצאה מכך המרפקים צריכים להיות יותר קדימה, נכון? ביחס ל HB
קראתי, ידעתי על זה גם מקודם, אולי אני חושב שאני עושה ובפועל זה לא קורה? בכל מקרה מחרתיים אצלם שוב, במוט ריק ומבשקל כבד יותר, יכול להיות שהמשקל מפריע לי לבצע וואלאסלבה...יותר טוב, אתה אכן פחות מקשית את הגב בהתחלה וזה מה שגורם לירידה בכאבים בגב.
אבל ברגע שאתה יוצא מתחתית הבור ההקשתה שלך חוזרת.
צא מסרט שיש לך באט ווינק או לאמבר פלקשן, יש לך אובר אקסטנשן בלומבר כלומר יותר מידי קשת וזה מה שגורם לכאבים!!!
מה שישמור לך על הגב ישר גם מהתחתית זה הפעלה של הבטן, אתה חייב לשמור על הוואלאסלבה לאורך כל התנועה ולהוציא אוויר רק
בסוף העליה ולקחת אוויר שוב.
קראת על וואלאסלבה?
משקל מפריע ללמוד דברים חדשים תמיד.
הרעיון זה לשמור את המנח שהלחץ יוצר בגב, גם ביציאה מהתחתית.
כי שים לב, ברגע שאתה יוצא, גם האגן מסתובב והגב מוקשת בהתאם (בגלל שהגב חוזר להיות דומיננטי בכיווץ יותר מאשר הבטן שתפקידה להפעיל כוח נגדי)
שים משקל על הבטן בשכיבה, ותוציא את הבטן שלך נגד המשקולת, עוזר להבין מאד.
אבל אתה בדרך הנכונה, יש שיפור מפעם שעברה.