הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית שילוב כח ובילדינג

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
האם יש אפשרות לשלב כח ובילדינג ביחד?
אני רוצה להמשיך להתחזק אבל גם לגדול ולהרגיש אימוני בילדינג
משקלי עבודה:
100 בנץ
125 סקוואט
140דד
חמישיות^

• פותח/ת השרשור
נתקעתי קצת בתהקדמות שלהם בעקרון
בנץ' הייתי על 80 קילו עד פציעה בגב תחתון שהתחלתי להתאמן קצת משקל גוף וכו וכשחזרתי התחזקתי בבנץ' בפתאומיות
בכל מקרה,אפשר להתייחס לנושא?

לדעתי, עדיף אפילו להפריד בינהם

אם לצורך העניין תדאג אך ורק לכח במשך 3 חודשים
ותגדיל את הMAX שלך

תוכל לעשות תקופה של מסה עם משקל יותר גבוה

לצורך העניין תדאג לחזק את הבנץ' ל120 לחמישיות
תוכל לעשות במסה תקופה של 110 לשמיניות
וכן הלאה בשאר התרגילים

אתה יכול לעבוד על כוח ובילדינג בכל מיני דרכים שונות, אבל זה מצריך תכנון קצת חכם. מהחינתי, האפשרויות הכי טובות להתחזק ולגדול הן על ידי אימונים בתדירות גבוהה ( כגון dup), או על ידי בלוקים משתנים (פריודיזאציה)
מה שכן, בשביל השיג את שתי המטרות, פיצולים ותבניות פווארליפטינג הן רחוקות ממה שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא להתחזק ולעלות מסה עד הגיוס שלי(נוב) ושם אני פשוט אתחיל חיטוב בלת ברירה
ניראלי שאני אעשה GVT,קראתי שהיא תוכנית קשה ומרגישים שבאמת עובדים בשביל לקבל תוצאות-כמו שאני אוהב ובאמת יש ממנה תוצאות טובות
אמנם זה לא יעזור בפיתוח כח אבל בהעלאת מסה זה אמור לעזור

יש לי מתכונת שעובדת לי למרות תנאים מזוויעים אם אתה רוצה , אני בצבא אז האימוני כוח שלי קצת שונים אני מנסה להצליח אלמנטים מסויימים כמו מתח יד אחת וכאלה ... תעשה AB עליון תחתון לפי דעתי עדיף ... בעליון תתחיל עם בנצ פרס נגיד ל3 חזרות ותנסה לשבור שיא כל אימון ואז תתן תרגילי עזר לטווח חזרות של 10-15 בתחתון אותו רעיון ...

תתכנן את זה חכם נגיד A1 ו A2 שבA1 יש יותר נפח וב A2 יותר עצימות סטייל טקסס וב A2 אתה שובר שיא

זה עובד לי בצבא עם 3-4 שעות שינה אז אני מאמין שזה יכול לעבוד טוב

דרך אגב ראיתי שאתה מתגייס בנוב .. יש לך רק חודש עזוב את זה ואם אתה קרבי אתה תאבד הכל בטירונות (מניסיון)
באימון מתקדם אני חזרתי להתאמן והמסה והכוח חזרו לי מאוד מהר (כמובן בפלג גוף עליון רגליים זה לא ממש אופציה למרות שלאחרונה התחלתי לשלב פיסטול סקוואט עם משקל וזה עובד מצויין) דרך אגב בפלג גוף עליון אני כבר יותר חזק לדעתי ממה שהייתי לפני הגיוס ואני מתאמן בחרא של תנאים עם טבעות אולימפיות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית