הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוטציה בין כתפיים לחזה

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
A1
חזה:
בנץ׳ 3×8 (אין בעיה שתעשה גם 6 חזרות אבל תעלה משקלים)
בנץ׳ שיפוע חיובי 3×10
כבל קרוס/פרפר 3×12-15

כתפיים:
פרס 3×6
הרחקה 2×12
פרפר הפוך 2×12

יד אחורית:
מקבילים 3×10
בנץ׳ צר 3×8

A2:
כתפיים:
פרס 3×6
הרחקה 2×12
פרפר הפוך 2×12

חזה:
בנץ׳ 3×8 (אין בעיה שתעשה גם 6 חזרות אבל תעלה משקלים)
בנץ׳ שיפוע חיובי 3×10
כבל קרוס/פרפר 3×12-15

יד אחורית:
מקבילים 3×10
בנץ׳ צר 3×8

אימון A אצלי מתבצע עם רוטציה בין הכתפיים לחזה .
עכשיו, נגיד באימון A1 אני רוצה לעשות בנץ פרס בעצימות 3X6 הכי כבד שאני יכול, זה מספיק עצים או שלעשות 2X5?
ואז בכתפיים ללכת על נפח 3X8 / 3X10 (בהתאם להמלצתכם

ובאימון A2 בדיוק הפוך,
פרס עצים ובנץ נפח.

ישלי 2 שאלות:
1. כמה חזרות וסטים לעשות, בתרגיל העצים ובתרגיל הנפח בכל אחד מהאימונים?
2. האם גם האימון העצים תורם להיפורטרפיה? או שרק אימוני נפח?

@stitch איך התכנית שהוא רשם
בעייתית. מצד אחד נפח רציני שמתאים למתאמן בינוני, מצד שני התקדמות ליניארית שמתאימה למתאמן מתחיל. לא יאפשר התקדמות לאורך זמן, אצל רוב האנשים.

• פותח/ת השרשור
בעייתית. מצד אחד נפח רציני שמתאים למתאמן בינוני, מצד שני התקדמות ליניארית שמתאימה למתאמן מתחיל. לא יאפשר התקדמות לאורך זמן, אצל רוב האנשים.
על איזה תוכנית אתה ממליץ לעלייה מקסימלית במסת השריר?
חוץ מssשכולם פה מדברים.
יש כזאת?

תלוי במצב שלך. בגדול, ליניארית/טקסס בשילוב תרגילי עזר מתאימים יקדמו את רוב המתאמנים בצורה הכי יעילה.

מה שתגיד היא ביקש תכנית ab הבאתי לו תכנית ab תסביר לי מה ההיגיון ומה רע בתכנית שהמלצתי לו עליה מה רע ב 5×3 בנוסף 2 תרגילי עזר של 2 סטים של 8-12 חזרות
כי זה לא עובד אתה מוזמן לנסות אני עם קצת הרבה יותר ניסיון ממך באימונים

תלוי במצב שלך. בגדול, ליניארית/טקסס בשילוב תרגילי עזר מתאימים יקדמו את רוב המתאמנים בצורה הכי יעילה.
התכנית שרשמתי לו היא טובה?
אקבל כל תשובה.

A1
בנץ 5×3
פרס 8×3
בנץ עליון 8×2-3
מקבילים 8×2 עם משקל או פרפר 10-12 ×2

הרחקות לצד 10 ×2
פייס פולס או הרחקה אופקית 10×2

לחיצה צרפתית או בנץ צר 4 סטים של 10 חזרות
6 סטים זה יותר מידי.......!!!!!!
A2

פרס 5×3
הרחקות לצד 10×2
בנץ פרס 8×3
הרחקה אופקית או פייס פולס 10×2

בנץ עליון 10×2
פרפר 12×2

בנץ צר או מקבילים 10×4

B
רגליים
סקוואט 5×3
10×2 פשיטות ברכיים-ארבע ראשי או לגפרס 10-8 ×2

דדליפט 5×1
מתח 5×3
חתירה 8-10×3

יד קדמית 4 סטים 12 חזרות

• פותח/ת השרשור
אבל אלו תוכניות כוח.. לא?
אני רוצה לראות שינויים על בגוף זו המוטיבציה שלי פחות משקל על המוט.. אולי בהמשך אבל כרגע זו המטרה

אצל רוב המתאמנים שאתה מכיר, משקל על המוט שווה שינויים בגוף. אפשר לשחק עם התוכניות האלה, להאט את קצב ההתקדמות, להוסיף תרגילי עזר מרובי חזרות, אבל בגדול זה הכיוון.

@Unbeatable אצלך יש קצת יותר מדי נפח לטעמי. אבל אני לא מעריץ נלהב של AB, אז קח את זה בערבון מוגבל.

• פותח/ת השרשור
אצל רוב המתאמנים שאתה מכיר, משקל על המוט שווה שינויים בגוף. אפשר לשחק עם התוכניות האלה, להאט את קצב ההתקדמות, להוסיף תרגילי עזר מרובי חזרות, אבל בגדול זה הכיוון.

@Unbeatable אצלך יש קצת יותר מדי נפח לטעמי. אבל אני לא מעריץ נלהב של AB, אז קח את זה בערבון מוגבל.
יש מצב אתה מביא לי טקסס עם תרגילי עזר? אבל אני לא רוצה לאכול כמו משוגע ולהראות כמו קציצה
(ד״א אני מתחיל וראיתי בחלק שרשום שטקסס לא למתחילים)

יש מצב אתה מביא לי טקסס עם תרגילי עזר? אבל אני לא רוצה לאכול כמו משוגע ולהראות כמו קציצה
בשביל להיות טבעי וגדול אתה צריך להיות חזק חבל שאנשים לא מבינים את זה אולי מתישהו אתה תבין בהמשך, אני לא אומר שצריך לעשות תכניות כוח כדי להיות חזק אפשר גם לעשות תכנית עם תכנון חכם שתעלה אותך הרבה גם במסת שריר

• פותח/ת השרשור
בשביל להיות טבעי וגדול אתה צריך להיות חזק חבל שאנשים לא מבינים את זה אולי מתישהו אתה תבין בהמשך, אני לא אומר שצריך לעשות תכניות כוח כדי להיות חזק אפשר גם לעשות תכנית עם תכנון חכם שתעלה אותך הרבה גם במסת שריר
חשוב לי גודל ועל כמה שפחות אחוז שומן בכל שלב.

חשוב לי גודל ועל כמה שפחות אחוז שומן בכל שלב.
תראה כל עוד אתה טבעי אתה חייב להיות שמנמן מתישהו ... אפשר תמיד לחטב אבל אתה חייב לתת מסה רצינית שתעלה בה גם בשומן אם תנסה כמה שפחות לעלות בשומן ותהיה על פלוס קלורי קטן/ניטראלי אתה פשוט תתקדם ממש לאט וזה לא שווה לדעתי

• פותח/ת השרשור
תראה כל עוד אתה טבעי אתה חייב להיות שמנמן מתישהו ... אפשר תמיד לחטב אבל אתה חייב לתת מסה רצינית שתעלה בה גם בשומן אם תנסה כמה שפחות לעלות בשומן ותהיה על פלוס קלורי קטן/ניטראלי אתה פשוט תתקדם ממש לאט וזה לא שווה לדעתי
ברור שמתי שהוא לעלות בשומן. אבל התוכניות כוח אני רואה ברמה של שמנים, מילא יראו תוצאות וקצת שומן מסתיר מבחוץ אבל זה הגזמה

(ד״א אני מתחיל וראיתי בחלק שרשום שטקסס לא למתחילים)
את המאמרים על טקסס קראת? את התוכנית הבסיסית אתה מכיר?
אני לא כל כך זמין לענות כרגע, אם תרצה אני אמשיך בשבוע הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית