סליחה מר כלוב.טוב עחי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה מר כלוב.טוב עחי.
🤭סליחה מר כלוב.
עלייך צריך לעשות סרטון פייספולסאיטוב עחי.
הוא בנצ'פרסאי בדיוק כמו בסרטון, עולה במשקלים ולא רואים גדילהעלייך צריך לעשות סרטון פייספולסאי
אמרתי לו להקשיב לדני, הוא לא רוצה. לא צריך 🙁הוא בנצ'פרסאי בדיוק כמו בסרטון, עולה במשקלים ולא רואים גדילה
הכרס שלי תחלוק על דעתך.הוא בנצ'פרסאי בדיוק כמו בסרטון, עולה במשקלים ולא רואים גדילה
זה בגלל שאתה לא עושה 10 דק' אופניים בתחילת אימון 🤬הכרס שלי תחלוק על דעתך.
וגם הבן אדם הזה לקח מקום חמישי באולימפיה. אז מה?ובכל זאת הבן אדם 4 פעמים מר ישראל ופעמיים מר יוניברס ...
אני לא חושב שבראנצ' מתאמן ככה ביום יום פשוט צילמו לסרט והוא רד נק אמריקאי חייב להראות שיש לו גדול ולהעמיס משקלוגם הבן אדם הזה לקח מקום חמישי באולימפיה. אז מה?
Lee Priest impersonates Branch Warren's bad form
מה שאני בא להגיד שהבן אדם הגיעה להישגים בתחום ככה שאי אפשר להגיד שהוא מדבר שטויות ולא מבין וכולי ...וגם הבן אדם הזה לקח מקום חמישי באולימפיה. אז מה?
Lee Priest impersonates Branch Warren's bad form
ומה שאני אמרתי עדיין תקף. בן אדם שזכה מקום 5 באולימפיה ומתאמן כמו אידיוט.מה שאני בא להגיד שהבן אדם הגיעה להישגים בתחום ככה שאי אפשר להגיד שהוא מדבר שטויות ולא מבין וכולי ...
אז עכשיו יבוא החכם שיגיד הוא מופצץ חומרים ... בסדר תזריק גם אתה נראה אם תגיע לגודל הזה ...
לא צריך להיות גאון כדי להגיע לגודל הזה, אלה הם שלושת הדברים שצריכים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב):מה שאני בא להגיד שהבן אדם הגיעה להישגים בתחום ככה שאי אפשר להגיד שהוא מדבר שטויות ולא מבין וכולי ...
אז עכשיו יבוא החכם שיגיד הוא מופצץ חומרים ... בסדר תזריק גם אתה נראה אם תגיע לגודל הזה ...
לא צריך להיות גאון כדי להגיע לגודל הזה, אלה הם שלושת הדברים שצריכים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב):
1. גנטיקה
2. חומרים
3. עבודה קשה
עבודה קשה לא אומרת עבודה חכמה. אלא: בוא נעשה מלא סטים לשריר מסויים ונקרע לעצמי תתחת. כמה פעמים שראיתי בילדרים מגיעים למכון בלי שום תכנון למה הם יעשו והם החליטו רק כשהם הגיעו למכון. זה לא אומר שהם לא עבדו קשה, זה אומר שהגנטיקה ןהחומרים מפצים על חוסר ידע ותכנון.
אתה מוכיח את הטענה שלי עם ההודעה הזו, רוב האנשים שמגיעים לבילדינג הם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.לא צריך להיות גאון ? אז בוא אתה תתחרה עכשיו במר ישראל ושנה הבאה תיסע לקחת את היוניברס ... חושב שתצריך ?
סבבה אתה צודק רק סייקלים ואתה מגיע לאולימפיה . אין צורך בידע בתזונה ואימונים .אתה מוכיח את הטענה שלי עם ההודעה הזו, רוב האנשים שמגיעים לבילדינג הם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר.
רוצה לממן את לי את הסייקלים שלו? את התוספים והתזונה? אתה יכול לברך אותי בגנטיקה של IFBB PRO?
אני חושב שאתה צריך לחזור ליסודי ולחזור על כל החומר של הבנת הנקרא.סבבה אתה צודק רק סייקלים ואתה מגיע לאולימפיה . אין צורך בידע בתזונה ואימונים .
מהמתאמנים עצמם
מתאמנים לשעבר*כל המתאמנים שלו נראים פצצה, על מה אתה מדבר?