עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שמעתי על החנות הזאת בחייםניצת הדובדבן אולי?
יש לך עדן טבע מרקט במתחם G ליד הסינימה סיטי בקומה השנייה מעל ACE וכל אלהראשון לציון מערב
לפי מה שהבנתי עדן טבע מרקט פשטו את הרגל ושחיפשתי בשפורסל לא היה 100% היה רק של Skippy ושל המותג של שופרסל
אני חושב שהם סגרו אבל אני אבדוק בכל מקרהיש לך עדן טבע מרקט במתחם G ליד הסינימה סיטי בקומה השנייה מעל ACE וכל אלה
הם לא, בירושלים הם דווקא מצליחים.לפי מה שהבנתי עדן טבע מרקט פשטו את הרגל
אני חושב שהם סגרו אבל אני אבדוק בכל מקרה
פי מה שהבנתי עדן טבע מרקט פשטו את הרגל ושחיפשתי בשפורסל לא היה 100% היה רק של Skippy ושל המותג של שופרסל
B&D חמאת בוטנים טבעית יש היום כמעט בכל סופר. (מומלץ לקנות את הקילו 🍽️🥹)
ברור שקילו 😉 איך הטעם בשוואה לskippy או חמאת בוטנים אחרת לא 100%?הם לא, בירושלים הם דווקא מצליחים.
בכל אופן, כמעט בכל סופר מרקט מוכרים חמאת בוטנים טבעית של חברת B&D
אני ממליץ על הקופסא של הקילו, 450 גרם נגמר מהר מידי 😋🍴
סקיפי מלוחה מידי לטעמי, אבל המרקם שלה טוב בגלל שמוסיפים לה שומנים מוקשים לכן גם מכילה מעט שומן טראנס.ברור שקילו 😉 איך הטעם בשוואה לskippy או חמאת בוטנים אחרת לא 100%?
חחח לא ידעתי שיש שמה והמון זמן אני מחפש את החמאת בוטנים הזאת..למרות שאני בספק אבל אם לא תמצא קרוב אליך יש בחנות של גל אדטו טבע שיבולים בפתח תקווה של B&D
נו אז יהיה נחמד לשתות חמאת בוטנים,לא?B&D מוכרים כמעט בכל סופר, אבל המרקם שלה די נוזלי
אבל כמו שלוטם אמר שים במקרר
לגבי הטעם, אני יותר אהבתי את הטעם של סקיפי
כן אחי אני כל שישי שבת עושה שוטים של חמאת בוטניםנו אז יהיה נחמד לשתות חמאת בוטנים,לא?