הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר גמישות

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
אני מתאמן על טכניקת ריצה שראיתי שכמעט כל האצנים הטובים בעולם שומרים על 90 מעלות כשהיד מאחור כמו בתמונה הזאת
אז ניסיתי לעשות את זה תוך כדי ספרינט ואני די מתקשה לעשות את התנועה המלאה כמו שבתמונה.
אז מה לפי דעתכם הבעיה? אני חושב שיש חוזר גמישות אבל אני לא יודע באיזה שריר צריך לשפר את הגמישות כדאי לעשות את התנועה המלאה.
(אם זה בכלל הגמישות...)
תודה מראש
(ובמקרה והפורום לא מתאים אשמח שתרשימו לי בתגובות לאיזה פורום להעביר את הpost הזה. למרות שלפי דעתי פורום פציעות ספורט הוא המתאים 😃 )

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן על טכניקת ריצה שראיתי שכמעט כל האצנים הטובים בעולם שומרים על 90 מעלות כשהיד מאחור כמו בתמונה הזאת
אז ניסיתי לעשות את זה תוך כדי ספרינט ואני די מתקשה לעשות את התנועה המלאה כמו שבתמונה.
אז מה לפי דעתכם הבעיה? אני חושב שיש חוזר גמישות אבל אני לא יודע באיזה שריר צריך לשפר את הגמישות כדאי לעשות את התנועה המלאה.
(אם זה בכלל הגמישות...)
תודה מראש
(ובמקרה והפורום לא מתאים אשמח שתרשימו לי בתגובות לאיזה פורום להעביר את הpost הזה. למרות שלפי דעתי פורום פציעות ספורט הוא המתאים 😃 )
Up
ויש לי עוד שאלה בנושא.
כמו שלא הרבה יודעים כשרצים (בספרינט) כף הרגל צריך להיות בתנועת DORSIFLEXION (הזזת אצבעות כף הרגל לכיוון השוק, כלומר הקטנת הזווית בין כף הרגל לשוק)
והבעיה היא שאני עושה את התנועה הזאת ומתרגל אותה בזמן הריצה, לאחר מכן יש לי כאבים בקרסול ולאחר יום זה עובר.
יש לכם מושג למה? - יש לציין שהטווח תנועה בקרסול שלי מוגבל... יכול להיות שזה בגלל זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית