גמישות יתר

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
היי חברים, יש לי גמישות יתר ועושה כבר מעל שנה פיזיותרפיה בגלל כאבים במהלך אימון. המצב השתפר ויכול לעשות שכיבות שמיכה ועוד דברים בלי בעיה אבל אני תמיד מנסה לעשות מתח רק עם גומייה שמורידה ממשקל הגוף, ואני מרגיש שזה מביא אותי צד אחורה, לעומת שכיבות השמיכה שמחזקות לי את הכתף ומרגישים את זה. עושה עיסויים לפיזיולרפיה יומית אבל כל פעם שאגיע למתח זה יביא אותי צעד אחורה ואתחיל להרגיש אי נוחות מטורפת בכתף וזה מוזר כי הייתה תקופה שיכלתי לעשות עשר מתח בלי להרגיש ככה (עם גומייה כמובן) עכשיו בקושי 3 בלי אי נוחות. אשמח לעזרתכם, חשוב לציין שאני עובד גם על השרירים בנפרד שעובדים במתח על מנת שאוכל להסתגל לזה יותר אבל עדיין יש את האי נוחות הזו שמגבילה לי את טווח התנועה לכמה זמן.
מתאמן לצבא ובמסגרת מכינה קד"צ.
תודה!

מתח יכול להביא את הכתף למיקום לא נוח לחלק מהאנשים. תנסה לשחק עם רוחב האחיזה, זווית הגב שלך ביחס לרצפה, ואפילו אחיזה הפוכה יכולה להקל מאוד על הכתף. אבל לפעמים מתח זה פשוט לא לכולם

• פותח/ת השרשור
מתח יכול להביא את הכתף למיקום לא נוח לחלק מהאנשים. תנסה לשחק עם רוחב האחיזה, זווית הגב שלך ביחס לרצפה, ואפילו אחיזה הפוכה יכולה להקל מאוד על הכתף. אבל לפעמים מתח זה פשוט לא לכולם
חייב את זה לקרבי.. זה בטוח
הייתי עושה גם הרבה hanging ופעלתי לפי סרטון עם התקדמות הכוונה שלא קפצתי למים העמוקים, דיי מבאס.

חייב את זה לקרבי.. זה בטוח
הייתי עושה גם הרבה hanging ופעלתי לפי סרטון עם התקדמות הכוונה שלא קפצתי למים העמוקים, דיי מבאס.
אם יש לך בעיות בריאותיות שמונעות ממך מלהיות כשיר פיזית, הייתי שוקל מחדש את עניין הקרבי

• פותח/ת השרשור
אם יש לך בעיות בריאותיות שמונעות ממך מלהיות כשיר פיזית, הייתי שוקל מחדש את עניין הקרבי
לגבי המתח זה משהו שהוא וודאי? יכול להיות שלא אוכל לעשות מתח בכלל? לא שמעתי על דבר כזה.. מה שהייתי עושה תהליך מאוד מאוד איטי שבקושי עם גומייה אני מצליח לעשות בלי אי נוחות כלשהי

באיזו מסגרת אתה עובר טיפולי פיזיותרפיה?
לא נשמע לי סביר לקבל טיפולים במשך שנה לפציעות מהסוג הזה

• פותח/ת השרשור
באיזו מסגרת אתה עובר טיפולי פיזיותרפיה?
לא נשמע לי סביר לקבל טיפולים במשך שנה לפציעות מהסוג הזה
במשך שנה
האמת שבחצי שנה האחרונה אני עושה עצמאית בגלל בעיות עם התורים עקב הקורונה. מרגיש שאני במבןי סתום, עדיין יכול רק שכיבות סמיכה.
עשיתי הרבה hanging על מוט של מתח מה שחיזק את הכתפיים ואת היכולת שלי להיות על מוט יותר זמן שזה ההתחלה למתח. לאט לאט התחלתי מתח עם גומייה אבל גם זה עושה לי אי נוחות בכתף (במידה מועטת אבל משפיע לטווח של יום יומיים עד שהיא חוזרת למצב הרגיל). לא יודע מה לעשות, נמצא במכינה קדם צבאית וחושב על זה כל היום, מאוד רוצה קרבי אבל נשאר תקוע במקום מבחינה בריאותית. אשמח חטיפים ועזרה, מאוד יעזור אם אדע איך להתקדם לעבר המתח בדרך הכי יעילה בטוחה מבלי לקחת צעד אחורה..

אני חושב שפיזיותרפיסט בתחום הספורט יוכל להכווין אותך טוב יותר.
אני נותן שירות כזה גם פרונטלי וגם אונליין, ליוויתי לא מעט חבר'ה במכינות לקראת שירות פיזי בהצלחה.
מוזמן לפנות בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית