הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 10x10 german volume training

אין לי ניסיון עם התוכנית אבל אני באמת לא רואה שום סיבה הגיונית להתאמן איתה... לא חסר תוכניות בילדינג טובות גם בלי לעבוד בנפח כל כך גבוה בלי סיבה...

חחחחח אתה עושה אימון רגליים , שבוע שלם הרגליים תפוסות ויום לפני האימון הבא זה משתחרר לך , באמת תוכנית קשה יותר ממה שנשמע

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כבר כמעט 3 שנים וחבר לא מזמן אמר לי תנסה לעבוד עם GVT ואני לא יודע אם כדאי? החלוקה ממש מוזרה ושונה ממה שאני מכיר
מה אומרים? שווה באמת להתנסות בתכנית הזאת? כי גם אמרו לי שאני ירד במשקלי עבודה

היא אחלה בישביל בילדינג
בכללי תאכל כמו שצריך ותישן אם המטרה היא לצבור עוד מסת שריר אז כן הייתי ממליץ לנסות
אם יש לך מספיק ותק באימונים

• פותח/ת השרשור
היא אחלה בישביל בילדינג
בכללי תאכל כמו שצריך ותישן אם המטרה היא לצבור עוד מסת שריר אז כן הייתי ממליץ לנסות
אם יש לך מספיק ותק באימונים

אני מתאמן כבר 3 שנים משהו כזה התחלתי ב50 קילו היום אני 92-93קילו עם אחוז שומן יחסית גבוה צריך להיכנס לחיטוב בזמן הקרוב
השאלה שלי היא כזאת אתה חושב שאני ירד במשקלים כמו דדליפט סקוואט בנץ בתכנית הזאת?

אני מתאמן כבר 3 שנים משהו כזה התחלתי ב50 קילו היום אני 92-93קילו עם אחוז שומן יחסית גבוה צריך להיכנס לחיטוב בזמן הקרוב
השאלה שלי היא כזאת אתה חושב שאני ירד במשקלים כמו דדליפט סקוואט בנץ בתכנית הזאת?
לי אישית זה דיי שימר את המשקלים לא הוריד ולא העלה
מה המשקלים 'לך סקוואט ודדליפט ובנץ

10×10 מתח זה מטורף אלא אם יש לך סיבולת מטורפת או שאתה עושה מנוחות ארוכות יחסית
מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃

חח אשכרה זה תוכנית לא הגיונית קצת ..אם כבר עדיף חתירה 10×10 ככה אפשר להוריד משקל ולהישאר על טווח חזרות דומה..
מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃

חח אשכרה זה תוכנית לא הגיונית קצת ..אם כבר עדיף חתירה 10×10 ככה אפשר להוריד משקל ולהישאר על טווח חזרות דומה..

]

למה אתה מתכוון?
שהאימון יקח לך מלא זמן
פילטר ראשון: אתה מסוגל לעשות 10X10 מתח?
10×10 מתח זה מטורף אלא אם יש לך סיבולת מטורפת או שאתה עושה מנוחות ארוכות יחסית
המנוחות שם מוכתבות בתכנית, 90 שניות נראה לי. אם אתה נח יותר זמן אתה בעצם כבר לא עושה את התכנית.
בנוסף ממה שזכור לי מקריאה על התכנית, זה בסדר לא להצליח 10 חזרות בסטים האחרונים (לא זוכר בדיוק בכמה סטים אחרונים זה בסדר), ואם אתה מצליח לעשות 10X10 זה אומר שצריך לשים יותר משקל. ובכל מקרה עושים את כל הסטים עם אותו משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית