נק' מוניטין:
0
- 7
- 0
למישהו יש ניסיון עם התכנית? היא מומלצת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא אחלה בישביל בילדינג
בכללי תאכל כמו שצריך ותישן אם המטרה היא לצבור עוד מסת שריר אז כן הייתי ממליץ לנסות
אם יש לך מספיק ותק באימונים
לי אישית זה דיי שימר את המשקלים לא הוריד ולא העלהאני מתאמן כבר 3 שנים משהו כזה התחלתי ב50 קילו היום אני 92-93קילו עם אחוז שומן יחסית גבוה צריך להיכנס לחיטוב בזמן הקרוב
השאלה שלי היא כזאת אתה חושב שאני ירד במשקלים כמו דדליפט סקוואט בנץ בתכנית הזאת?
פילטר ראשון: אתה מסוגל לעשות 10X10 מתח?תנסה לעבוד עם GVT
מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃10×10 מתח זה מטורף אלא אם יש לך סיבולת מטורפת או שאתה עושה מנוחות ארוכות יחסית
מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃
חח אשכרה זה תוכנית לא הגיונית קצת ..אם כבר עדיף חתירה 10×10 ככה אפשר להוריד משקל ולהישאר על טווח חזרות דומה..
למה אתה מתכוון?מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃
שהאימון יקח לך מלא זמןלמה אתה מתכוון?
פילטר ראשון: אתה מסוגל לעשות 10X10 מתח?
10×10 מתח זה מטורף אלא אם יש לך סיבולת מטורפת או שאתה עושה מנוחות ארוכות יחסית
מנוחות ארוכות ב GVT יביאו אותך למצב שברגע שאתה גומר אימון אתה צריך להתחיל את האימון הבא 😃
המנוחות שם מוכתבות בתכנית, 90 שניות נראה לי. אם אתה נח יותר זמן אתה בעצם כבר לא עושה את התכנית.חח אשכרה זה תוכנית לא הגיונית קצת ..אם כבר עדיף חתירה 10×10 ככה אפשר להוריד משקל ולהישאר על טווח חזרות דומה..