הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר serious mass on

daniel1221

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני רוצה לקנות את הגיינר הזה serious mass on אני שוקל עכשיו 59 שקלתי לפני 4 חודשים 53 אני במכון 4 חודשיים הגובה שלי 177 אני מנסה כבר חודש לעלות בלי לקחת גיינר או תוספי תזונה לקחתי probody gainr לא היה כול כך טוב כדאי לי לקנות אותו ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מבחינתי גיינר יכול לעזור לאונרקסים או לאנשים עם הפרעות אכילה. אני מאמין שאתה בחור בריא, לך לאכול ולא אל תגיד אני אוכל המון, אם אתה חושב שזה המון תוסיף על זה עוד קצת ואז עוד והכי חשוב תמשיך.

בגדול גיינר זה תוסף תזונה להשלמת קלוריות ולא איזה אבקת קסם (מקווה שאתה יודע את זה). אם קשה לך לאכול מספיק קלוריות אז מצד אחד אין בעיה לתסף בגיינר, מצד שני אתה שוקל רק 59 וכבר קשה לך להכניס מספיק קלוריות, מה יהיה כשתעלה עוד 10 קילו ותרצה לעלות? תיקח עוד מנה של גיינר ביום? עוד 2 מנות ביום?
קיצר לדעתי קודם תרגיל את עצמך לאכול לפני שאתה רץ להסתמך על גיינר.

בגדול גיינר זה תוסף תזונה להשלמת קלוריות ולא איזה אבקת קסם (מקווה שאתה יודע את זה). אם קשה לך לאכול מספיק קלוריות אז מצד אחד אין בעיה לתסף בגיינר, מצד שני אתה שוקל רק 59 וכבר קשה לך להכניס מספיק קלוריות, מה יהיה כשתעלה עוד 10 קילו ותרצה לעלות? תיקח עוד מנה של גיינר ביום? עוד 2 מנות ביום?
קיצר לדעתי קודם תרגיל את עצמך לאכול לפני שאתה רץ להסתמך על גיינר.
מסכים איתו שמע כשהתחלתי את המסה גם לי היה קשה לאכול הרגשתי שאני מפוצץ כלכך שכבר אין מקום והיום אני אוכל את זה בכיף וכן גם לי יש זמנים שדוגרי קשה לאכול כי אני חוזר עייף מהעבודה ב1 בלילה (כמו עכשיו) דופק ארוחה אחרונה ואף לישון... למרות שאין לי איפה להכניס את זה כי לפני הזה 3 שעות אכלתי גם ארוחה ואני אוכל בכוח... אף אחד לא אמר לך תאכל כמות ענקית אבל עם אתה לא יכול לדחוף הכל במכה אז לאט לאט תעלה מפלוס קלורי של 100 בלי גיינר ל500 או לפלוס הקלורי שאתה רוצה.... חוץ מי זה טיפ קטן תבנה תפריט ו/או תחשב מה אתה אוכל זה יכול לאזור לך...

• פותח/ת השרשור
אני מנסה לאכול אבל לא מצליח אני יודע שגיינר זה תוסף תזונה שרק משלים ואני חייב לאכול בכול מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית