הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חומץ תפוחים

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היי,

בזמן האחרון נתקלתי בהרבה מאמרים ומחקרים ש"מהללים" את סגולותיו של חומץ התפוחים והחלטתי לנסות.

רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה ניתן להשיג בארץ ואיזה סוג כדי להזמין? אני מאמין שיש כל מיני סוגים, חלק חארטה וחלק אפקטיבים.

מישהו..?

רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה ניתן להשיג בארץ ואיזה סוג כדי להזמין?
נסה למצוא דרך לטעום ממנו לפני שאתה קונה, זה יכול לחסוך לך כמה שקלים. הטעם של הדבר הזה פשוט נורא.

א) לאיזה מטרה? זה לא יוריד בשומן או שקר כלשהו כזה
ב) בתור פסיכופט לשעבר אני יכול להגיד לך שזה לא נעים בכלל - טעם נוראי ובלתי נסבל
ג) זה מסכן את השיניים לפי מה שהבנתי - מוריד שכבה והופך את השיניים לרגישות

[Effects of vinegar on tooth bleaching and dental hard tissues in vitro]. - PubMed - NCBI

• פותח/ת השרשור
שניכם צודקים לגמרי, אבל בכל זאת נשמע ששווה לנסות.
לגבי עניין הטעם זה לא בעיה להוסיף חומץ לסלט או למצוא כבר דרך להכניס את זה בלי להקיא.
לגבי הפגיעה בשיניים זה גם לא כזה נורא, זה אותו דבר עם קולה\קפה\סוכר ועוד אלף ואחד דברים. כל עוד לא משתמשים בהגזמה ונשארים על מינון שפוי, לא אמורה להיות בעיה לשיניים(וגם אם כן אפשר לשתות דרך קש).

הטעם של הדבר הזה פשוט נורא.
טעם נוראי ובלתי נסבל
החזקתי מעמד בדיוק יומיים
זה כל כך מגעיל אני נשבע לך
יש לזה טעם של קיא.
נשמע מגרה.

אני לא מבין,אתה עושים שוטים עם זה? זה חומץ. לא שותים את זה כמו שזה.
אני ניסתי כף עם כוס מים על הבוקר, החזקתי די הרבה אבל זה היה סבל נוראי שלא נתן שום דבר משמעותי.. ניסיתי להוסיף לסלט, רציתי לזרוק אותו לפח. בסוף הרוב נשאר למטה.

בקצרה, לא שווה את זה גם אם זה מייצר שלום עולמי

אני ניסתי כף עם כוס מים על הבוקר, החזקתי די הרבה אבל זה היה סבל נוראי שלא נתן שום דבר משמעותי.. ניסיתי להוסיף לסלט, רציתי לזרוק אותו לפח. בסוף הרוב נשאר למטה.

בקצרה, לא שווה את זה גם אם זה מייצר שלום עולמי
מסקנה-לא להתקרב.

• פותח/ת השרשור
לא חושב, שמעתי כבר מהרבה אנשים שזה לא טעים אבל אף אחד לא הגזים כמו פה...אתם יודעים מה? אני כהרגלי אשאר עקשן ואעדכן עד כמה השד נורא.

רק לפני שאני קונה, אשמח אם אחד מהחברה שחקרו את העניין יוכלו להמליץ לי על חברה מסוימת או הדגשים בקנייה של החומץ למשל אני יודע שיש המלצות על חברות מסוימות כשקונים שמן קוקוס וההדגשים הם לקנות שמן קוקוס בכבישה קרה ושלא יהיה מזוכך...
לגבי החומץ זה אותו סיפור או שאין לזה חשיבות?

איפה אפשר להשיג? למשל בשופרסל ובערך בכל חנות מזון גדולה אחרת.
טעם? אני משתמש הרבה בחומץ 5% "רגיל" שהוא הרבה יותר חמוץ מחומץ תפוחים ואפילו הוא טעים לי.

יש לחומץ התפוחים לובי לא רע לאחרונה אבל לי אישית לא ברור מה העדיפות שלו על חומץ רגיל
(בחומץ לבן רגיל יש יותר חומצה אצטית שהיא זו שמתיימרת להיות מועילה - עיכוב של עליית הסוכר בדם וכו')

הרבה פה מתלוננים על הטעם(אני אישים לא טעמתי),אבל אם באמת יש לזה סגולות כלשהן אז אפשר להתגבר על הטעם(אני דיי בטוח שלשתות גם כפית של חומץ רגיל תגרום להרבה אנשים לרצות להקיא) לדוגמא להוסיף כפית או שתיים לסלט.

הרבה פה מתלוננים על הטעם(אני אישים לא טעמתי),אבל אם באמת יש לזה סגולות כלשהן אז אפשר להתגבר על הטעם(אני דיי בטוח שלשתות גם כפית של חומץ רגיל תגרום להרבה אנשים לרצות להקיא) לדוגמא להוסיף כפית או שתיים לסלט.
ניבקו קודם תנסה כמה פעמים ונדבר, אני רציני זה כל כך מגעיל אי אפשר להתקרב לזה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית