עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נסה למצוא דרך לטעום ממנו לפני שאתה קונה, זה יכול לחסוך לך כמה שקלים. הטעם של הדבר הזה פשוט נורא.רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה ניתן להשיג בארץ ואיזה סוג כדי להזמין?
הטעם של הדבר הזה פשוט נורא.
אני לא מבין,אתה עושים שוטים עם זה? זה חומץ. לא שותים את זה כמו שזה.טעם נוראי ובלתי נסבל
אני שתיתי כפית חומץ עם כוס מים לפני השינה. החזקתי מעמד בדיוק יומיים.תה עושים שוטים עם זה?
🤮אני שתיתי כפית חומץ
בעקרון מעלה את הרגישות לאינסולין ומוריד רמות סוכר, לא בצורה משמעותית במיוחד אבל זה בונוס יפה.לא הבנתי,
מה זה אמור לעשות<?
הטעם של הדבר הזה פשוט נורא.
טעם נוראי ובלתי נסבל
החזקתי מעמד בדיוק יומיים
זה כל כך מגעיל אני נשבע לך
נשמע מגרה.יש לזה טעם של קיא.
אני ניסתי כף עם כוס מים על הבוקר, החזקתי די הרבה אבל זה היה סבל נוראי שלא נתן שום דבר משמעותי.. ניסיתי להוסיף לסלט, רציתי לזרוק אותו לפח. בסוף הרוב נשאר למטה.אני לא מבין,אתה עושים שוטים עם זה? זה חומץ. לא שותים את זה כמו שזה.
מסקנה-לא להתקרב.אני ניסתי כף עם כוס מים על הבוקר, החזקתי די הרבה אבל זה היה סבל נוראי שלא נתן שום דבר משמעותי.. ניסיתי להוסיף לסלט, רציתי לזרוק אותו לפח. בסוף הרוב נשאר למטה.
בקצרה, לא שווה את זה גם אם זה מייצר שלום עולמי
ניבקו קודם תנסה כמה פעמים ונדבר, אני רציני זה כל כך מגעיל אי אפשר להתקרב לזההרבה פה מתלוננים על הטעם(אני אישים לא טעמתי),אבל אם באמת יש לזה סגולות כלשהן אז אפשר להתגבר על הטעם(אני דיי בטוח שלשתות גם כפית של חומץ רגיל תגרום להרבה אנשים לרצות להקיא) לדוגמא להוסיף כפית או שתיים לסלט.