סרטון הסברה מצויין מליין נורטון. לא יודע אם פרסמו את זה כבר, אני אפרסם בכל זאת
How To Deadlift: Layne Norton's Complete Guide - Bodybuilding.com
How To Deadlift: Layne Norton's Complete Guide - Bodybuilding.com
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5:12 הגב שלו יחסית ישר.דקה 5:21.ובעוד הרבה מקומות. הטכניקה לא מספיק טובה למישהו שמתיימר להדריך. זה הכל ולכן הסרטון לא טוב לדעתי. ובנוסף בפעם השנייה. הוא לא מדגיש בכלל את הגב התחתון בהנחיות לסטאפ.
מה זה לשפר את הטכניקה במשקלים כבדים? ברור שכל אחד יכול לעשות טכניקה טובה במשקל קל.אתה רוצה לשפר את הטכניקה שלך במשקלים הכבדים.
לא חושב שזה יעיל למדוד טכניקה על משקל שהוא 80% מה5RM שלך..מה זה לשפר את הטכניקה במשקלים כבדים? ברור שכל אחד יכול לעשות טכניקה טובה במשקל קל.
לכן כמו שאמרתי עושים עם 80% כדי שזה לא היה טכניקה ממש לקויה שלא משקפת את הרמת טכניקה שלך כמו הRM.
אתה רוצה לעשות משקל מאתגר ולחמש חזרות כי אז אתה מבצע את הטכניקה כמו שאתה יודע(או לפחות חושב שאתה יודע) בצורה הטובה ביותר.
ככה אפשר לתת ביקורת טובה ושתעזור לך להתקדם במשקלים גבוהים יותר.
אם הטכניקה שלך טובה ב80% אין שום סיבה שהיא תהיה רעה בRM,אלה אם כן אתה מפגר בשרירים.לא חושב שזה יעיל למדוד טכניקה על משקל שהוא 80% מה5RM שלך..
כל הקטע הוא לראות מה הPATTERN שלך כשהמשקל כבד.
למשל אצלי בסקוואט החזה קורס במשקלים כבדים, נניח 5RM אבל ב80% מה5RM זה לא קורה, לכן הם לא יכלו לדעת את זה.
תפסיק להגיד RM ותגיד 5RM או 8RM או כל מספרRM שנדע למה אתה מתכוון.אם הטכניקה שלך טובה ב80% אין שום סיבה שהיא תהיה רעה בRM,אלה אם כן אתה מפגר בשרירים.
כשאני מדבר על רעה ברור שהיא תהיה רעה קצת כי זה משקל כבד מאוד בישבילך וחדש.
ממה התייאשת? אני אמרתי שיש מצב שאתה צודק (כנראה) ויש מצב שלא (כנראה שלא).חבל שאין כאן אייקון של למפה. התייאשתי. אחלה סרטון אחד הטובים
אני אמרתי RM כי זה תקף לכולם.תפסיק להגיד RM ותגיד 5RM או 8RM או כל מספרRM שנדע למה אתה מתכוון.
אני לא מבין מה הטיעון שלך?גם בדדליפט אני יכול ב80% ה5RM שלי להתחיל עם כתפיים מאחורי המוט
ואם אני מבצע טכניקה נכונה ב80% וב5RM לא?אני אמרתי RM כי זה תקף לכולם.
אני לא מבין מה הטיעון שלך?
אם את לא מבצע טכניקה נכונה ב80% אז יגידו לך שזה לא בסדר ותתקן.
תפסיק לגלוש בפורומים ותצא להובלה בטלןואם אני מבצע טכניקה נכונה ב80% וב5RM לא?
ואתה מודע לכך שיש גם 20RM, 50RM וגם 1000000000RM.
RM stands for Rep Max.
למשל Five Rep Max.
יש אוטובוסים עכשיו?תפסיק לגלוש בפורומים ותצא להובלה בטלן
טוב בוא גם תגזים.ואתה מודע לכך שיש גם 20RM, 50RM וגם 1000000000RM.
אם אתה מבצע טכניקה טובה ב80% וממש גרועה בRM אז כנראה את לוקה בשריר איפהשהוא. או שהמשקל פשוט גדול עליך.ואם אני מבצע טכניקה נכונה ב80% וב5RM לא?
מלהסביר לך שהסרטון לא טוב כי הוא לא מלמד להכנס לסטאפ כמו שצריך.ממה התייאשת? אני אמרתי שיש מצב שאתה צודק (כנראה) ויש מצב שלא (כנראה שלא).
וגם אמרתי שאין לי את הידע בשביל להוכיח אם אתה צודק או טועה
של האל ריפטו?MATTY יש לך סרטון אחר שכן מומלץ?
גם ריפטו אומר רק להרים חזה
הינה הסרטון העדכני,אבל נחמד שאתה מנסה להשמיץ אותו.
הינה הסרטון העדכני,אבל נחמד שאתה מנסה להשמיץ אותו.