הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

אני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)
אחריי שאתה מרים את המוט ומבצע נעילה נגמר התרגיל. אתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.

שמע בנאדם ,זה כולו תרגיל שבאותה מידה היית יכול לעשות אותו בצורה אחרת . אפשר עכשיו להמציא תרגיל אחר שיהיה multi-joint כמו דדליפט והוא יהיה לגיטימי באותה מידה . זה סך הכל כלי להתחזק ולהגדיל את המסת שריר .
ה"טכניקה" של התרגיל זה בסך הכל משהו שלא תיפצע . אין דרך נכונה או לא נכונה לעשות דדליפט מבחינת התרגיל עצמו (חוץ מכשאתה מתחרה) .
לכן ,חבל לוותר על משהו שמגדיל לך את הזמן תחת מאמץ (הפאזה האקסצנטרית היא חשובה באותה מידה כמו פאזה קונצנטרית ) ותורם לעליית מסת שריר .
זה כיף לזרוק את המוט ,ואתה לא תתקע מתחת למוט כבד כמו בסקוואט ,בנץ או פרס ..אבל חבל לפספס .

שמע בנאדם ,זה כולו תרגיל שבאותה מידה היית יכול לעשות אותו בצורה אחרת . אפשר עכשיו להמציא תרגיל אחר שיהיה multi-joint כמו דדליפט והוא יהיה לגיטימי באותה מידה . זה סך הכל כלי להתחזק ולהגדיל את המסת שריר .
ה"טכניקה" של התרגיל זה בסך הכל משהו שלא תיפצע . אין דרך נכונה או לא נכונה לעשות דדליפט מבחינת התרגיל עצמו (חוץ מכשאתה מתחרה) .
לכן ,חבל לוותר על משהו שמגדיל לך את הזמן תחת מאמץ (הפאזה האקסצנטרית היא חשובה באותה מידה כמו פאזה קונצנטרית ) ותורם לעליית מסת שריר .
זה כיף לזרוק את המוט ,ואתה לא תתקע מתחת למוט כבד כמו בסקוואט ,בנץ או פרס ..אבל חבל לפספס .
הבנתי,תודה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא שאתה נכנס לסטאפ טוב, ואז שניה לפני ההרמה אתה מאבד את כל הסטאפ שלך. תסתכל לפני כל חזרה 2-3 שניות לפני שאתה מרים אתה בסטאפ טוב, ואז בזמן ההרמה מאבד את זה לגמרי..
החור של הפלטות גדול לכן המוט יכול לנוע קצת מעלה ומטה. כשאני נכנס לסט אפ המוט נמצא הכי למטה שהוא יכול, כשאני מתחיל את ההרמה אז קודם המוט עובר למעלה ואז הפלטות מתחילות להתנתק מהרצפה. השאלה האם יש בזה דבר רע? או שאולי יש דווקא יתרון בלהתחיל את הניתוק עם מהירות התחלתית. הרי הגב נשאר באותו מנח מהסטאפ עד הניתוק..
ומה אתה חושב על הגב העליון שלי (הוצאת חזה) ושלב ההורדה?

החור של הפלטות גדול לכן המוט יכול לנוע קצת מעלה ומטה. כשאני נכנס לסט אפ המוט נמצא הכי למטה שהוא יכול, כשאני מתחיל את ההרמה אז קודם המוט עובר למעלה ואז הפלטות מתחילות להתנתק מהרצפה. השאלה האם יש בזה דבר רע? או שאולי יש דווקא יתרון בלהתחיל את הניתוק עם מהירות התחלתית. הרי הגב נשאר באותו מנח מהסטאפ עד הניתוק..
ומה אתה חושב על הגב העליון שלי (הוצאת חזה) ושלב ההורדה?
אני לא חושב שהגב שלך נשאר באותו מנח מהרגע שנכנסת לסטאפ ועד לניתוק. על זה בדיוק הייתה התגובה שלי, שאתה לא שומר על הסטאפ הזה.
הגב העליון שלך זה תוצאה ישירה של האיבוד כיווץ שךל בניתוק. תדאג להשאר מכווץ כל הזמן.. אתה מקפיד על וולסלבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית