עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה למה אני גם לא הבנתי.מאבד את הנייטרליות, אבל כבר לא מתנגד למשקל. לכן זה שווה ערך לזה שאני אתכופף בבית עם גב לא ישר
אני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)
אחריי שאתה מרים את המוט ומבצע נעילה נגמר התרגיל. אתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.
הבנתי,תודה.שמע בנאדם ,זה כולו תרגיל שבאותה מידה היית יכול לעשות אותו בצורה אחרת . אפשר עכשיו להמציא תרגיל אחר שיהיה multi-joint כמו דדליפט והוא יהיה לגיטימי באותה מידה . זה סך הכל כלי להתחזק ולהגדיל את המסת שריר .
ה"טכניקה" של התרגיל זה בסך הכל משהו שלא תיפצע . אין דרך נכונה או לא נכונה לעשות דדליפט מבחינת התרגיל עצמו (חוץ מכשאתה מתחרה) .
לכן ,חבל לוותר על משהו שמגדיל לך את הזמן תחת מאמץ (הפאזה האקסצנטרית היא חשובה באותה מידה כמו פאזה קונצנטרית ) ותורם לעליית מסת שריר .
זה כיף לזרוק את המוט ,ואתה לא תתקע מתחת למוט כבד כמו בסקוואט ,בנץ או פרס ..אבל חבל לפספס .
החור של הפלטות גדול לכן המוט יכול לנוע קצת מעלה ומטה. כשאני נכנס לסט אפ המוט נמצא הכי למטה שהוא יכול, כשאני מתחיל את ההרמה אז קודם המוט עובר למעלה ואז הפלטות מתחילות להתנתק מהרצפה. השאלה האם יש בזה דבר רע? או שאולי יש דווקא יתרון בלהתחיל את הניתוק עם מהירות התחלתית. הרי הגב נשאר באותו מנח מהסטאפ עד הניתוק..הבעיה שלך היא שאתה נכנס לסטאפ טוב, ואז שניה לפני ההרמה אתה מאבד את כל הסטאפ שלך. תסתכל לפני כל חזרה 2-3 שניות לפני שאתה מרים אתה בסטאפ טוב, ואז בזמן ההרמה מאבד את זה לגמרי..
אני לא חושב שהגב שלך נשאר באותו מנח מהרגע שנכנסת לסטאפ ועד לניתוק. על זה בדיוק הייתה התגובה שלי, שאתה לא שומר על הסטאפ הזה.החור של הפלטות גדול לכן המוט יכול לנוע קצת מעלה ומטה. כשאני נכנס לסט אפ המוט נמצא הכי למטה שהוא יכול, כשאני מתחיל את ההרמה אז קודם המוט עובר למעלה ואז הפלטות מתחילות להתנתק מהרצפה. השאלה האם יש בזה דבר רע? או שאולי יש דווקא יתרון בלהתחיל את הניתוק עם מהירות התחלתית. הרי הגב נשאר באותו מנח מהסטאפ עד הניתוק..
ומה אתה חושב על הגב העליון שלי (הוצאת חזה) ושלב ההורדה?
לקחת הרבה אוויר כאילו?אתה מקפיד על וולסלבה?
ולהחזיק אותו.לקחת הרבה אוויר כאילו?
WATאתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.
אתה יודע מה הייתה הכוונה שלי.
אז כן כמובן.. פשוט לא הכרתי את המילה.ולהחזיק אותו.