הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון זהיר חודיירוב 1112.5@125

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
הטוטאל השני בהסטוריה, 7.5 ק"ג פחות ממלאניצ'ב, רק שנעשה 2 קטגוריות מתחת.
יש עוד למה לצפות

כל הכבוד לזהיר ולדיג'יי שמיים על עבודת הקודש שלהם

His wife is the strongest 90kg female(ish) in the world. She is way bigger than me haha
Judging looked pretty good except that 380 that passed.

Still amazing and legit feet of Zahir.

I used to dislike him, but he is very nice guy and as of today the most impressive powerlifter in the world.

• פותח/ת השרשור
His wife is the strongest 90kg female(ish) in the world. She is way bigger than me haha
Judging looked pretty good except that 380 that passed.

Still amazing and legit feet of Zahir.

I used to dislike him, but he is very nice guy and as of today the most impressive powerlifter in the world.
מה הבעיה בדדליפט?

מסכים1 עם אופיר, השלישי לא היה עובר ב-IPF. ברוב האיגודים היה עובר.

סה"כ זה בנאדם שאם לא היה לו את הליפטינג הוא ככל הנראה היה מאושפז במחלקה סגורה באיזה בית חולים "לבריאות הנפש".

סה"כ זה בנאדם שאם לא היה לו את הליפטינג הוא ככל הנראה היה מאושפז במחלקה סגורה באיזה בית חולים "לבריאות הנפש".
נראה לי היה מתאים לו MMA או משהו, עד שהוא היה רוצח את היריב שלו בהתקף רייג' ונכנס לכלא

מסכים1 עם אופיר, השלישי לא היה עובר ב-IPF. ברוב האיגודים היה עובר.

.

לא מסכים שהיה עובר בשאר האיגודים, זה יותר תלוי ברמה המקומית של האיגוד מאשר האיגוד עצמו. יש איגודים עם שיפוט מחמיר בארץ אחת ומתירני בארץ אחרת (GPC בתור דוגמא)

• פותח/ת השרשור
לא מסכים שהיה עובר בשאר האיגודים, זה יותר תלוי ברמה המקומית של האיגוד מאשר האיגוד עצמו. יש איגודים עם שיפוט מחמיר בארץ אחת ומתירני בארץ אחרת (GPC בתור דוגמא)
אני חושב שבהתייחסות להאם זה היה עובר או לא, מעבירים את הפוקוס מאובייקטיביות כלפי הביצוע, להתעסקות מיותרת
שמטשטשת את הנקודה של חוקיות הביצוע.
בתכלס עם כל האכזבה שלי מכיוון שאני ממש בעד זהיר, זה לא היה צריך לעבור ולזכות אותו בטוטאל רואו השני בהיסטוריה.
נקווה לטוטאל 1200 תקין בתחרות הבאה 😆

אני חושב שבהתייחסות להאם זה היה עובר או לא, מעבירים את הפוקוס מאובייקטיביות כלפי הביצוע, להתעסקות מיותרת
שמטשטשת את הנקודה של חוקיות הביצוע.
בתכלס עם כל האכזבה שלי מכיוון שאני ממש בעד זהיר, זה לא היה צריך לעבור ולזכות אותו בטוטאל רואו השני בהיסטוריה.
נקווה לטוטאל 1200 תקין בתחרות הבאה 😆

בעיני מה שהיה חשוב שם זה הסקוואט יותר מטוטאל, אחרי שאריק הרשה לעצמו להגיד שזהיר "רחוק מאוד מ-1100 טוטאל" ושהסקוואט והזין שלו יותר גדולים משל זהיר, הוא קיבל את מה שמגיע לו ועוד 15 ק"ג פחות משקל גוף שזה בכלל הדובדבן שבקצפת.

בעיני מה שהיה חשוב שם זה הסקוואט יותר מטוטאל, אחרי שאריק הרשה לעצמו להגיד שזהיר "רחוק מאוד מ-1100 טוטאל" ושהסקוואט והזין שלו יותר גדולים משל זהיר, הוא קיבל את מה שמגיע לו ועוד 15 ק"ג פחות משקל גוף שזה בכלל הדובדבן שבקצפת.

זהיר מגבה את הtrash talk שלו בצורה מרשימה מאוד,פה לא רק שהסקוואט לא היה "גבוה" כפי שאריק אמר לו אלא במ.ג 124 ונתן בראש.
מצד שני למי אכפת מהריבים של שניהם,אני נהנה לראות את ההרמות והשיאים:foodanddrink20:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית