הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון זהיר חודיירוב 1112.5@125

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
הטוטאל השני בהסטוריה, 7.5 ק"ג פחות ממלאניצ'ב, רק שנעשה 2 קטגוריות מתחת.
יש עוד למה לצפות

כל הכבוד לזהיר ולדיג'יי שמיים על עבודת הקודש שלהם

• פותח/ת השרשור
בעיני מה שהיה חשוב שם זה הסקוואט יותר מטוטאל, אחרי שאריק הרשה לעצמו להגיד שזהיר "רחוק מאוד מ-1100 טוטאל" ושהסקוואט והזין שלו יותר גדולים משל זהיר, הוא קיבל את מה שמגיע לו ועוד 15 ק"ג פחות משקל גוף שזה בכלל הדובדבן שבקצפת.
כן בהחלט ובפרט שכל בר דעת הבין שזהיר בדרך לשם ולכן זה עוד יותר עצבן אותי.
עם לחיצה של 280 שנחו להם על זרי הדפנה וטסו בחזרה למעלה בתחרות בנצ' אונלי,
התקדמות מטאורית בסקוואט, ודדליפט לא רחוק מ400.
רשמתי לזהיר הרבה פעמים בדף שהוא עוד יתן את הטוטאל הגבוה ביותר.
ניסיתי לחרחר מריבות באינסטגרם גם, אבל ליליקיל מחק לי את התגובה חחח

נערך לאחרונה:
בהתחלה לא אהבתי את זהיר בגלל ההתנהגות שלו וכו'.

אבל אחרי שראיתי שמאחורי כל ההתקפי רייג' הפסיכוטית הוא אדם נחמד מפרגן וממש לא אלים, עם כל זה שהאימונים שלו והכל נראה מאוד רנדומלי ביחס לרמה שאנחנו מכירים מליפטרים ברמה העולמית - הוא עדיין מספק תוצאות לא אנושיות לגמרי.

גם בסידני שהוא נתן 450, לא יודע אם החבר'ה כאן זוכרים, כמעט כל הליפטרים הבינ"ל התרסקו פלוס מינוס בגלל המרחק, מזג אוויר (היה מאוד חם) תנאי תחרות שונים וכו'. זהיר עדיין נתן בראש.

בהתחלה לא אהבתי את זהיר בגלל ההתנהגות שלו וכו'.

אבל אחרי שראיתי שמאחורי כל ההתקפי רייג' הפסיכוטית הוא אדם נחמד מפרגן וממש לא אלים, עם כל זה שהאימונים שלו והכל נראה מאוד רנדומלי ביחס לרמה שאנחנו מכירים מליפטרים ברמה העולמית - הוא עדיין מספק תוצאות לא אנושיות לגמרי.

גם בסידני שהוא נתן 450, לא יודע אם החבר'ה כאן זוכרים, כמעט כל הליפטרים הבינ"ל התרסקו פלוס מינוס בגלל המרחק, מזג אוויר (היה מאוד חם) תנאי תחרות שונים וכו'. זהיר עדיין נתן בראש.

אני לא מבין את הקטע הזה שהוא "לא נחמד", מה זה לא נחמד? מה הוא חייב משהו למישהו? במיוחד אחרי שהתברר שהוא אחד האנשים הצנועים והמפרגנים שקיימים בליפטינג היום. הקטע הזה שהוא קילל בפינלנד היה ממש לא במקום, הוא הבין את הטעות שלו והפסיק עם זה, אנשים קפצו על זה כמוצאי שלל רב והחליטו שהוא חרא של בנאדם. כולם שוכחים שהבנאדם הזה נמצא על מינונים לא אנושיים ובהחלט אפשר לסלוח לו על מעידה חד פעמית.

אני חושב שהאנטגוניזם שהוא יוצר מגיע מהעובדה שהוא לא הליפטר המוצלח הקלאסי שכולנו התרגלנו לראות על המסך - לבן, חטוב (ברוב המקרים) ומנומס; הוא בדיוק ההיפך - מוסלמי, נמוך, עם נחיריים לא סמיטריים, תספורת גרועה (אפילו מאוד) וגישה של ערבי מהשטחים. אנשים צריכים להתגבר על העובדה הזו, ולהבין שהמספרים זה מה שחשוב ולא ה"סקסיות" של הליפטר.

אני תמיד אפרגן לו אצלי בדף כי מגיע לו, ממש כפי שאמרתי - בעיני הוא המוחמד עלי של הלפיטינג, הוא כל מה שהיינו צריכים.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהאנטגוניזם שהוא יוצר מגיע מהעובדה שהוא לא הליפטר המוצלח הקלאסי שכולנו התרגלנו לראות על המסך - לבן, חטוב (ברוב המקרים) ומנומס; הוא בדיוק ההיפך - מוסלמי, נמוך, עם נחיריים לא סמיטריים, תספורת גרועה (אפילו מאוד) וגישה של ערבי מהשטחים. אנשים צריכים להתגבר על העובדה הזו, ולהבין שהמספרים זה מה שחשוב ולא ה"סקסיות" של הליפטר.
או בקיצור - אנטי גיבור חח

אני לא מבין את הקטע הזה שהוא "לא נחמד", מה זה לא נחמד? מה הוא חייב משהו למישהו? במיוחד אחרי שהתברר שהוא אחד האנשים הצנועים והמפרגנים שקיימים בליפטינג היום. הקטע הזה שהוא קילל בפינלנד היה ממש לא במקום, הוא הבין את הטעות שלו והפסיק עם זה, אנשים קפצו על זה כמוצאי שלל רב והחליטו שהוא חרא של בנאדם. כולם שוכחים שהבנאדם הזה נמצא על מינונים לא אנושיים ובהחלט אפשר לסלוח לו על מעידה חד פעמית.

אני תמיד אפרגן לו אצלי בדף כי מגיע לו, ממש כפי שאמרתי - בעיני הוא המוחמד עלי של הלפיטינג, הוא כל מה שהיינו צריכים.

לא כתבתי שהוא לא נחמד. הטירוף (ואין ספק שהטירוף קיים) יכול להשתמע לשני פנים - טירוף "בידורי" שכולם אוהבים לראות, משלהב את הקהל וכו' (בניגוד גמור לדוגמא לדן גרין ומלאניצ'ב) או טירוף שנובע משחצנות ויהירות. זה עניין סובייקטיבי שהרבה אנשים מפרשים שונה.

שבנאדם מצהיר על המספרים שהוא הולך לתת, על שיאים שהוא הולך לשבור - כן הוא חייב משהו למישהו. תראה לזה חוב לראק. אם הוא עומד בהצהרות שלו או לא - זה עניין נפרד (סתם לידיעה - בסידני אחרי 400 אופנר הוא רץ וצעק "500!!!!")

אני מניח שקראת מה הוא עולל בפינלנד, מה הוא אמר, מה הוא עשה בתור מישהו שלא מתחרה. קשה לי להבין אנשים שהראו סימפטיה כלפי המעשים האלה. אבל כל זה בעבר ואני מאמין שהוא למד מטעויות.

יש הרבה ליפטרים מוצלחים עם אופי ומראה מנוגד. אני חושב שמה שאנשים לא אהבו לראות זה "חוסר מקצועיות" בכל הנוגע למנטליות של אימונים, בפועל במבחן התוצאה זהיר צדק וכולם טעו, כי הוא כרגע הליפטר בהחלט הכי מרשים, וכמעט הכי חזק.

לגבי המינונים - אני מאמין שהוא בהחלט לוקח הרבה ממה שזה לא יהיה, אבל צר לי, זה ממש לא תירוץ. כל ספורטאי באשר הוא, צריך לדעת להתנהג בכבוד כלפי מתחרים אחרים ובאופן כללי. המינונים שהוא לוקח הם באחריותו, ולתרץ התנהגות פסולה במינונים זה כמו לתרץ את זה שהבאת למישהו אגרוף כי היית שיכור. תהיה בטוח שיש לא מעט ליפטרים שמריצים כמויות מגוחכות של חומרים - ויודעים לשמור על איפוק.

אבל עם כל זה, זהיר בהחלט עשה שינוי מאז פינלנד, ומאז הוא רק פורח ומשתיק כל הייטר שיוצא עליו, כולל אריק ליליברידג'. מאד מאד מעניין אותי לראות איך יתפתח המשלוש מלאניצב-זהיר-ליליברידג' בשנים הקרובות כי זה מאוד מאוד צמוד ומתוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית