ייעוץ זריקת סטרואידים

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אז ככה אני כבר 10 חודשים עם אותו כאב בכתף עשיתי mri הבאתי את זה לפזיוטרפיסט הוא אבחן דלקת ובעיה קלה במפרק acj הטיפול איתו לא הניב תוצאות ואז הלכתי לאורתופד הוא אבחן דלקת והוא טוען שהפתרון היחידי שיעזור זה זריקת סטרואידים .. עכשיו קראתי מהפורום שזה זריקה בעייתית מאוד .. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא הזה, האם לעשות אותה או אופציה אחרת

בשביל שאנשים יבינו טוב יותר ויוכלו לעזור לך תצטרך לפרט יותר על הזריקה עצמה , אני אישית לא מבין כמעט וכלום בכול הנוגע לסטרואידים אבל מאמין שיש המון זריקות שונות ומשונות אז תסביר טיפה יותר על מה מכילה הזריקה וכו

עכשיו קראתי מהפורום שזה זריקה בעייתית מאוד ..
לא בעייתית ולא בטיח
זו זריקה עם השפעה מקומית שלא משפיעה לא על הציר ההורמנלי וללא שום תופעות לוואי של הסטרואידים מהסוג שמדובר בהם פה
הרבה חולים מקבלים טיפול כזה....
תירגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
לא תהיה ארנולד שוורצנגר מהזריקה הזו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא בעייתית ולא בטיח
זו זריקה עם השפעה מקומית שלא משפיעה לא על הציר ההורמנלי וללא שום תופעות לוואי של הסטרואידים מהסוג שמדובר בהם פה
הרבה חולים מקבלים טיפול כזה....
תירגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
לא תהיה ארנולד שוורצנגר מהזריקה הזו
אני מדבר על זריקת קורטיזון לא על זריקות שדוחפים פה בתחת, רפואי להחלמה.

אז ככה אני כבר 10 חודשים עם אותו כאב בכתף עשיתי mri הבאתי את זה לפזיוטרפיסט הוא אבחן דלקת ובעיה קלה במפרק acj הטיפול איתו לא הניב תוצאות ואז הלכתי לאורתופד הוא אבחן דלקת והוא טוען שהפתרון היחידי שיעזור זה זריקת סטרואידים .. עכשיו קראתי מהפורום שזה זריקה בעייתית מאוד .. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא הזה, האם לעשות אותה או אופציה אחרת
זה זריקה שתעביר לך תכאב. על המאסת שריר היא לא משפיעה ממש טוב. אבל אין לך הרבה אופציות לפי מה שאתה מתאר אם שום דבר לא עוזר שיזריק לך וזהו.

• פותח/ת השרשור
זה זריקה שתעביר לך תכאב. על המאסת שריר היא לא משפיעה ממש טוב. אבל אין לך הרבה אופציות לפי מה שאתה מתאר אם שום דבר לא עוזר שיזריק לך וזהו.
תודה ומה הכוונה שהיא לא משפיעה טוב על המאסת שריר ?

תודה ומה הכוונה שהיא לא משפיעה טוב על המאסת שריר ?
לקורטיזון יש תופעות לוואי הרופא שלך צריך לספר לך מה הם. בניהם דלדול מאסת שריר,היחלשות הגידים וריכוך
של הסחוס , הפרעות שינה , עלייה בלחץ דם ועוד כל מיני כאלה.

לקורטיזון יש תופעות לוואי הרופא שלך צריך לספר לך מה הם. בניהם דלדול מאסת שריר,היחלשות הגידים וריכוך
של הסחוס , הפרעות שינה , עלייה בלחץ דם ועוד כל מיני כאלה.
הזריקה היא מקומית וגם ההשפעה מקומית ותופעות הלוואי שוליות ביחס לתועלת
לכן מרבים להשתמש בה
מדובר כנראה בבחור היסטרי ששומע את המילה סטרואידים ונכנס לפניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית