עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגדיר "כבדה"למה אתה לא משלב גם עבודה כבדה יותר במורכבים ?
הכוונה סטים עצימים יותר בסקואט דדליפט ובנץ נניח 3 סטים של 3 ודברים בסגנון עם משקל שבאמת מאתגר אותךתגדיר "כבדה"
אני עובד כבד בפרונט סקוואט, פרס, דדליפט ומקבילים עם משקל....
כעיקרון בדדליפט אני עובד בסבבים של 4 שבועותהכוונה סטים עצימים יותר בסקואט דדליפט ובנץ נניח 3 סטים של 3 ודברים בסגנון עם משקל שבאמת מאתגר אותך
כרגע סיימתי עם הסקוואט בינתיים, רק קצת עבודה עם רצועות כדי לתרגל באמת תנועה וזהו.מה עם הסקבט באמת, עם הבנץ אני מבין שאתה מנסה להתקדם בעזרת פרס והרבה מאוד נפח?
כרגע סיימתי עם הסקוואט בינתיים, רק קצת עבודה עם רצועות כדי לתרגל באמת תנועה וזהו.
כנ"ל עם הבנץ'. בנץ' לא מתקדם אצלי בכלל לעומת זאת פרס כל פעם שהתחלתי לעשות אחרי הפסקות ראיתי התקדמות די טובה בזמן קצר אז אני חושב שאני פשוט אתקדם בכוח בפלג גוף עליון בעזרת פרס.
אחרי התחרות אשים דגש על סקוואט ובנץ' ואולי כל העבודה פה תניב פירות לא רק בדדליפט...
אני יודע שלא שאלת אותי וזה אבל בכל זאת, אם המטרה בפרפר זה בילדינג (לא רואה מטרה אחרת) תשקול לעבוד בכבלים, ככה החזה עובד גם בסיום התנועה, בניגוד לפרפר בדמבלים ( שאין כמעט התנגדות בסוף התנועה), בקיצור אתה מקבל יותר time under tension.
אהבתי יותר את איך שאני מבצע עכשיו ,אני יודע שלא שאלת אותי וזה אבל בכל זאת, אם המטרה בפרפר זה בילדינג (לא רואה מטרה אחרת) תשקול לעבוד בכבלים, ככה החזה עובד גם בסיום התנועה, בניגוד לפרפר בדמבלים ( שאין כמעט התנגדות בסוף התנועה), בקיצור אתה מקבל יותר time under tension.
אתה חוטא בחטא ההיבריס...בגלל שאני אל רחום וחנון נתתי לדניאל את האפשרות לוותר על הסקוואט
אוףאתה חוטא בחטא ההיבריס...
סקוואט עם רצועות 1x1x135kg
דדליפט 5x5x200kg
חתירה 4x5x90kg
שראגס 3x15x70kg
פלנק 20שניות, 40שניות20קילו, 60שניות40קילו
5 דקות אופניים
הרגיש טוב, שיא בסטיף באר...
לקח 150-160 דקות העניין
קורץ לי האמת,קוראים לזה איש חזק כי עברת לתחום של סטרונג מן או שזה סתם להשיג בנות?
דיי כבר למה אתה כזה חזק!!!!!!!!!! :😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃(דדליפט 5x5x200kg
קריאטרן מונוהיידרטדיי כבר למה אתה כזה חזק!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
אה אתה על עפקות לא מעניין חשבתי אתה טבעי 👎קריאטרן מונוהיידרט
מקבילים משקל גוף+22.5 קילו 5x5
דאמבל בנץ׳ 30x15kg, 25x17kg, 20x20kg, 10x22kg, 20x12kg
בייספס מוט ישר 10x20kg, 35kg, 45kg
אופניים 10 דקות