הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
איש-חזק

איש-חזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/2/16
מה עם הסקבט באמת, עם הבנץ אני מבין שאתה מנסה להתקדם בעזרת פרס והרבה מאוד נפח?

• פותח/ת השרשור
הכוונה סטים עצימים יותר בסקואט דדליפט ובנץ נניח 3 סטים של 3 ודברים בסגנון עם משקל שבאמת מאתגר אותך
כעיקרון בדדליפט אני עובד בסבבים של 4 שבועות
ככה ששבוע אחד הוא זנותי , אחד בינוני, אחד קשה, ואחד קשה מאוד.
רק בקשה מאוד אני עושה משהו שיורד מ-5 חזרות וזה סינגל אחרי הנפח,

זה נראה משהו כזה :
שבוע 1 : דדליפט 4x5@65% ואז ראק פול ללא חגורה 1x6@75%
שבוע 2: דדליפט 4x5@77% ואז ראק פול ללא חגורה 1x8@80%
שבוע 3: דדליפט 5x5@85%
שבוע 4: דדליפט 4x5@90% ואז סינגל 1x1@95%-105%

משהו בסגנון.

במקום סקוואט ובנץ אני עושה פרונט סקוואט ללא חגורה ופרס 2.0 ופה כפי שאתה רואה אני כן עובד בשלשות אבל בגלל שהם תרגילים די חדשים בשבילי אז עם המשקלים שהצבתי אני נותן את זה באופן די נוח ולא קשה מדי.

מה עם הסקבט באמת, עם הבנץ אני מבין שאתה מנסה להתקדם בעזרת פרס והרבה מאוד נפח?
כרגע סיימתי עם הסקוואט בינתיים, רק קצת עבודה עם רצועות כדי לתרגל באמת תנועה וזהו.
כנ"ל עם הבנץ'. בנץ' לא מתקדם אצלי בכלל לעומת זאת פרס כל פעם שהתחלתי לעשות אחרי הפסקות ראיתי התקדמות די טובה בזמן קצר אז אני חושב שאני פשוט אתקדם בכוח בפלג גוף עליון בעזרת פרס.

אחרי התחרות אשים דגש על סקוואט ובנץ' ואולי כל העבודה פה תניב פירות לא רק בדדליפט...

כרגע סיימתי עם הסקוואט בינתיים, רק קצת עבודה עם רצועות כדי לתרגל באמת תנועה וזהו.
כנ"ל עם הבנץ'. בנץ' לא מתקדם אצלי בכלל לעומת זאת פרס כל פעם שהתחלתי לעשות אחרי הפסקות ראיתי התקדמות די טובה בזמן קצר אז אני חושב שאני פשוט אתקדם בכוח בפלג גוף עליון בעזרת פרס.

אחרי התחרות אשים דגש על סקוואט ובנץ' ואולי כל העבודה פה תניב פירות לא רק בדדליפט...

השראה מההכנה לתחרות של סופטי לפני גיאורגיה אה? 😃

אני יודע שלא שאלת אותי וזה אבל בכל זאת, אם המטרה בפרפר זה בילדינג (לא רואה מטרה אחרת) תשקול לעבוד בכבלים, ככה החזה עובד גם בסיום התנועה, בניגוד לפרפר בדמבלים ( שאין כמעט התנגדות בסוף התנועה), בקיצור אתה מקבל יותר time under tension.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שלא שאלת אותי וזה אבל בכל זאת, אם המטרה בפרפר זה בילדינג (לא רואה מטרה אחרת) תשקול לעבוד בכבלים, ככה החזה עובד גם בסיום התנועה, בניגוד לפרפר בדמבלים ( שאין כמעט התנגדות בסוף התנועה), בקיצור אתה מקבל יותר time under tension.
אהבתי יותר את איך שאני מבצע עכשיו ,
תודה בכל זאת על ההצעה.

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה איש חזק כי עברת לתחום של סטרונג מן או שזה סתם להשיג בנות?

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית