יש, ברגע שמחבל פגע במישהו וירו בו(במחבל), נדרש לתת טיפול רפואי קודם למחבל(מדינה מפגרת)
ואז מה? דוחפים אותם לכלא ונותנים להם תואר? 😳שבועת הרופא מחייבת לתת טיפול רפואי לכל אדם הזקוק לו ללא הבדל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש, ברגע שמחבל פגע במישהו וירו בו(במחבל), נדרש לתת טיפול רפואי קודם למחבל(מדינה מפגרת)
ואז מה? דוחפים אותם לכלא ונותנים להם תואר? 😳שבועת הרופא מחייבת לתת טיפול רפואי לכל אדם הזקוק לו ללא הבדל.
כן,זה משתלם להיות מחבל בישראל 2015,זאת הסיבה שהם לעולם לא יפסיקו.ואז מה? דוחפים אותם לכלא ונותנים להם תואר? 😳
עוד לא מאוחר מידיי לשנות את הדעות הפוליטיות שלך 🤡ואז מה? דוחפים אותם לכלא ונותנים להם תואר? 😳
ואז מה? דוחפים אותם לכלא ונותנים להם תואר? 😳
אני לא אשנה את הדעות הפוליטיות שלי בגלל כמה מפגרים,אם אתה חושב שיש פחות מטומטמים בארץ אתה טועה. (הערסים שלי בכיתה נשמעים יותר גרוע מהערבים במזרח ירושליים.)עוד לא מאוחר מידיי לשנות את הדעות הפוליטיות שלך 🤡
שמאלני גזען(הערסים שלי בכיתה נשמעים יותר גרוע מהערבים במזרח ירושליים.)
לפעמים צריך לראות את התמונה הגדולה ולא את מה שקרוב לצלחתלמה לא מוציאים אותם להורג? זה מקרה אחר לעומת דקירה על רקע פלילי.
אני לא אשנה את הדעות הפוליטיות שלי בגלל כמה מפגרים,אם אתה חושב שיש פחות מטומטמים בארץ אתה טועה. (הערסים שלי בכיתה נשמעים יותר גרוע מהערבים במזרח ירושליים.)
סתם שתדע,היום בשיעור נאמר לפחות פעמיים המשפט "שמאלנים לים"שמאלני גזען
לא הבנתי מה כוונתך.לפעמים צריך לראות את התמונה הגדולה ולא את מה שקרוב לצלחת
נו, דואגים לכם למקום לרחצה ואתה מתלונן?סתם שתדע,היום בשיעור נאמר לפחות פעמיים המשפט "שמאלנים לים"
ממש מתוקים...נו, דואגים לכם למקום לרחצה ואתה מתלונן?
אם אפשר להציע, ים המלח נורא נוח בתקופה הזו..
סתם שתדע,היום בשיעור נאמר לפחות פעמיים המשפט "שמאלנים לים"
לא הבנתי מה כוונתך.
לא ברור לי איך זה לא מה שאמרתי.שזה שמישהו מציק לך בכיתה,לא צריך לתת לך פרספקטיבה כללית על כל האנשים שנראים ככה,מאותה הסיבה שלא כל הערבים רוצחים,ולא כל המזרחים ערסים,ולא כל הרוסים שתיינים.
בשעה טובה.
לא התביישתי לרגע, אבל תודה בכ"מ. 😃MATTY... אתה לא צריך להתבייש בדעות הפוליטיות ובמה שאתה מאמין.
אפילו בתקופות קשות כאלה.
בסופו של דבר את המשבר הישראלי-ערבי-פלסטינאי אפשר לפתור רק בהידברות!
בנתיים אנחנו יכולים להמשיך להרוג אחד את השני... גם עוד מילניום..
מקסים..אם אתם כבר בקטע של להתעצבן, אז בטח תשמחו לדעת שמחבלים שנפצעו בפיגועים שביצעו גם מקבלים קצבאות מביטוח לאומי..
ביטוח לאומי זה מוסד כושל....
זה מוסד שרק גנבים ורמאים יודעים להוציא ממנו כסף... אבל מי שבאמת נזקק לשירות של ביטוח לאומי לא מקבל כלום.
עוד אבן חן בנוף הישראלי