הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופניים חשמליים

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וערב טוב,

מחפש אופניים חשמליות חדשות
הבעיה שאני לא יודע איזה חברה לקנות יש כל כך הרבה שאני מבולבל קצת לפי מה שראיתי המגנום נחשבות טובות .
התקציב שלי זה עד 4000 שקל.
מחפש אופניים עם טווח נסיעה בערך בין 30 ל50 ק"מ.
אני פחות בקטע של מהירות אלא יותר כוח שיסחבו אותי (לא שאני שוקל הרבה)
אשמח להצעות מבעלי אופניים חשמליות או מכאלה שמבינים קצת.
תודה מראש

אם אתה אחרי צבא וצריך אמצעי זול להתנייד, זה סבבה ומגניב.

אם אתה תלמיד תיכון או חטיבת ביניים אני מזהיר אותך!
אני אמצא אותך, ואשבור את האופניים!

@Loco

אין לי עדיין זוג למרות שאני מתכנן לקנות לקראת תחילת 2016, אבל רוב ההמלצות שקראתי בטווח המחירים הזה הוא לGold Model.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אחרי צבא וצריך אמצעי זול להתנייד, זה סבבה ומגניב.

אם אתה תלמיד תיכון או חטיבת ביניים אני מזהיר אותך!
אני אמצא אותך, ואשבור את האופניים!
אני לא תלמיד תיכון פשוט החלטתי לעבור לאופניים חשמליות מכיוון שביטוח חובה לקטנוע עולה בסביבות 4500 שקל ובל צד ג'.שישרפו אני לא משלם 5000 אלף שקל על ביטוח לאופנוע 125 סמ"ק (מדינה מטומטמת),אחרי זה מתפלאים למה הרבה נוסעים בלי ביטוח (לא שיש לי טענה נגד זה).
@Loco

אין לי עדיין זוג למרות שאני מתכנן לקנות לקראת תחילת 2016, אבל רוב ההמלצות שקראתי בטווח המחירים הזה הואל
תודה לך Gold Model.

אין אופניים ל50 קמ ול30 צריך משהו טוב
תתקשר להובי נייטרו

בעיקרון לפי התקציב שלך והמטרות שלך הייתי הולך על החברות green bike יש לך את הדגמים city 20 או דגם משופר city 20 premium או ל Ultra lux ויש גם לזה את הדגם המשופר ultra lux monster, לגבי מחיר אני בטוח ב99% ש4000 שקל יספיק לך אבל אני לא יודע להמליץ לך על חנות מסויימת כי אין הרבה אמינות במיוחד בנושא של התיקונים

הכל אותו חרא, ואתה תבין את זה באמת רק אחרי שתקנה.

כן חרא לא חרא ,חוסך לי 5000 אלף שקל ביטוח של אופנוע בשנה
לא הבנת נכון, זה אחלה של כלי רכב גם לדעתי (בתור בעלים של זוג), אבל בדיוק כמוך לפני הקנייה שברתי את הראש מה לקנות, איך, איפה, כמה ולמה ובסוף הבנתי שכל הדגמים פשוט אותו חרא - אז כן, X תעשה קצת יותר הטענות מ-Y, או תגיע למהירות קצת יותר גדולה וכו' וכו', אבל זה שטויות... תקנה משהו יחסית זול, יד ראשונה ומחנות שנוח לך להגיע אליה באופן קבוע (+אחריות בחנות), זה הכל.

לא הבנת נכון, זה אחלה של כלי רכב גם לדעתי (בתור בעלים של זוג), אבל בדיוק כמוך לפני הקנייה שברתי את הראש מה לקנות, איך, איפה, כמה ולמה ובסוף הבנתי שכל הדגמים פשוט אותו חרא - אז כן, X תעשה קצת יותר הטענות מ-Y, או תגיע למהירות קצת יותר גדולה וכו' וכו', אבל זה שטויות... תקנה משהו יחסית זול, יד ראשונה ומחנות שנוח לך להגיע אליה באופן קבוע (+אחריות בחנות), זה הכל.
בעיקרון יש כמה סוגים של אופניים שהם באותה רמה וזה לא משנה אבל מצד שני אם אתה תקנה eco fun או אופני smart זה בקושי יסחוב לך ואני רואה את זה מחברים

• פותח/ת השרשור
לצערי כן מאיזור רמת גן

לצערי כן מאיזור רמת גן
מעולה.
קנה מהחנות הזאת
אופניים חשמליות - אופניים חשמליות | הובי ניטרו
פלאפון 054-5978586
הם נמצאים בסדנא 3 רעננה

חנות איכותית ביותר לפי מה שיצא לי לקרוא עליה. אתה יכול להתייעץ עם הבעלים להגיד לו כמה אתה רוצה להשקיע ומה הצרכים שלך והוא יעזור לך לבחור דגם ויביא לך ביטוח ל8 שנים על נראה לי כל דגם שתקנה מה שלא פגשתי באף חנות אחרת.

בתור אחד שנסע על אופניים במשך שנתיים עד שכמובן עשיתי רישיון לאופנוע והבאתי כלי, אני יכול להמליץ לך על מספר חברות מומלצות ביותר:
קלאופן- חברה אמינה, בלי יותר מדי בעיות. רוב האופניים שלהם לא כל כך מהירות אבל זה שווה את זה, עמידות מאוד.
שיקו - אחלה של חברה, היה לי את האופניים האלה, זאת אומרת עדיין יש לי אותם פשוט לא כל כך בשימוש. האופניים תקינות מאוד ועושות את עבודתן.
סייקו - מהירות מאוד, עם תקציב של 4000 ש"ח אתה יכול להביא אופניים מרשימות מאוד.
אני מדבר על סוגים שיותר נפוצים בצפון, אני מאמין שאתה מהמרכז ככה שיכול להיות שהסוגים שכתבתי פחות מוכרים שם.

דגמים ישנים שהיו רלוונטיים לתחילת 2014.

גם על אלה קראתי שהם לא משהו.
אני יודע שזה לא האופניים הכי חדשות שיצאו אבל זה יספיק + למטרות שהוא ציין ויכול לחסוך לו גם כסף לא רואה סיבה שעם המטרות האלה הוא יבזבז את כל הכסף שלו לחינם

• פותח/ת השרשור
מעולה.
קנה מהחנות הזאת
אופניים חשמליות - אופניים חשמליות | הובי ניטרו
פלאפון 054-5978586
הם נמצאים בסדנא 3 רעננה

חנות איכותית ביותר לפי מה שיצא לי לקרוא עליה. אתה יכול להתייעץ עם הבעלים להגיד לו כמה אתה רוצה להשקיע ומה הצרכים שלך והוא יעזור לך לבחור דגם ויביא לך ביטוח ל8 שנים על נראה לי כל דגם שתקנה מה שלא פגשתי באף חנות אחרת.
בהחלט אבדוק תודה על העזרה

יש לך חנות בעיר motor speed חברים שלי קנו משם והם מרוצים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית