הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין, קריאטין

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
יש לי שתי שאלות אחת בנוגע לקפאין ואחת בנוגע לקריאטין אשמח לעזרה.
לגבי הקיראטין רציתי לדעת אם הוא פחות אפקטיבי בחימום? כי אני מעדיף להוסיף אותו לשיבולת שועל שאני מכין מאשר סתם לשתות אותו עם כוס מים
ולגבי הקפאין הבנתי שצריך לקחת אותו על בטן ריקה והבעיה אצלי שאני אוכל כשעה לפני האימון אז לקחת את הקפאין לפני הארוחה או שזה לא משנה?

קריאטין עם שיבולת שועל?
זה בדיוק כפית קטנה, שים בכוס, תשתה, תשכח מזה
למה לסבך את העניין
ולא צריך לקחת קפאין על בטן ריקה, אני אוכל 5 דקות לפני אימון ולוקח מוצרים עם קפאין הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
קריאטין עם שיבולת שועל?
זה בדיוק כפית קטנה, שים בכוס, תשתה, תשכח מזה
למה לסבך את העניין
ולא צריך לקחת קפאין על בטן ריקה, אני אוכל 5 דקות לפני אימון ולוקח מוצרים עם קפאין הכל בסדר

כי כשאני שותה את הקריאטין עם כוס מים זה עושה לי כאבי בטן ואתמול כשהכנתי את זה בסיר עם הש.ש זה לא עשה לי כאבי בטן

ישר אחרי ששתית זה עשה לך כאבי בטן? או במהלך היום
כי כשאתה מחמם אותו ככה זה מפרק אותו.... אם כבר חימום אז אפשר לחמם מיים או מיץ או משהו ואז לזרוק אותו לשם, לחמם את האבקה עצמה יגרום לה להתפרק מהר מדי ולא יגיע לגוף

• פותח/ת השרשור
ישר אחרי ששתית זה עשה לך כאבי בטן? או במהלך היום
כי כשאתה מחמם אותו ככה זה מפרק אותו.... אם כבר חימום אז אפשר לחמם מיים או מיץ או משהו ואז לזרוק אותו לשם, לחמם את האבקה עצמה יגרום לה להתפרק מהר מדי ולא יגיע לגוף
במהלך היום זה עושה לי כאבי בטן, הזמנתי קריאטין HCL עד שזה יגיע חשבתי לקחת את הקריאטין עם הש.ש אולי פשוט אחרי שהש.ש כבר יהיה מוכן אז לשפוך את הקריאטין לשם? ולא לחמם את זה ביחד

זה עושה כאבי בטן כי אתה לא שותה מספיק מיים
סיבות אחרות זה אם שמת יותר מדי קריאטין, או אם לא ערבבת את זה מספיק
תנסה לערבב את זה במיים חמים, או תה , תשתה יותר מיים, קריאטין צריך הרבה מיים

אם כל זה לא עזר
תעבור ל Kre-Alkalyn, הוא טיפה פחות טוב, אבל הסיבה שהוא נוצר זה בשביל אנשים עם בטן רגישה

• פותח/ת השרשור
זה עושה כאבי בטן כי אתה לא שותה מספיק מיים
סיבות אחרות זה אם שמת יותר מדי קריאטין, או אם לא ערבבת את זה מספיק
תנסה לערבב את זה במיים חמים, או תה , תשתה יותר מיים, קריאטין צריך הרבה מיים

אם כל זה לא עזר
תעבור ל Kre-Alkalyn, הוא טיפה פחות טוב, אבל הסיבה שהוא נוצר זה בשביל אנשים עם בטן רגישה

אני שותה הרבה מאוד מים לפחות 4 ליטר ביום הסיבה שקריאטין עושה לי כאבי בטן זה כי אני פשוט רגיש אליו מה זה Kre-Alkalyn? המליצו לי לקנות קריאטין HCL וזה מה שעשיתי

קריאטין HCL מתאים גם הוא לסובלים מבעיות בבטן בגלל מונוהיידרט. באיזה קריאטין השתמשת?
שעה לפני זה מספיק, קח את הקפאין סמוך לאימון (ממש לפני שאתה נכנס לחימום).

לא ידוע לי שקריאטין נהרס בחימום
-לגבי קפאין-לא צריך על בטן ריקה.
יש פעמים שתצטרך אותו על בטן ריקה במידה ואתה עושה את "פרוטוקול השומן העיקש" וכ'ו,אבל אם לא אז זה ממש לא מחייב בטן ריקה.
אחזק משהו שאמרו לי לפני שנים והזכירו לי אותו עכשיו - שומן פוגע באפקט הקפאין לכן אם כבר,לקחת קפאין וחשוב לך "מקסימום" אפקט,נסה להמנע משומן לפני ובזמן הנטילה

• פותח/ת השרשור
לא ידוע לי שקריאטין נהרס בחימום
-לגבי קפאין-לא צריך על בטן ריקה.
יש פעמים שתצטרך אותו על בטן ריקה במידה ואתה עושה את "פרוטוקול השומן העיקש" וכ'ו,אבל אם לא אז זה ממש לא מחייב בטן ריקה.
אחזק משהו שאמרו לי לפני שנים והזכירו לי אותו עכשיו - שומן פוגע באפקט הקפאין לכן אם כבר,לקחת קפאין וחשוב לך "מקסימום" אפקט,נסה להמנע משומן לפני ובזמן הנטילה
אחלה תודה אחי את הארוחה של השעה לפני אימון אני אוכל עם קצת שומן מקסימום השומן שיש בקוטג 3 אחוז שזה כלום

• פותח/ת השרשור
אחרי שהזמנתי את הקריאטין HCL והוא כבר הגיע הקריאטין מונוהיידראט הרגיל שיש לי הפסיק לעשות לי כאבי בטן השאלה שלי היא האם יש הבדל בין שני סוגי הקריאטין? כי כבר הזמנתי ואם הHCL יעיל באותה מידה אשתמש בו אחרי שיגמר לי הקריאטין

אחרי שהזמנתי את הקריאטין HCL והוא כבר הגיע הקריאטין מונוהיידראט הרגיל שיש לי הפסיק לעשות לי כאבי בטן השאלה שלי היא האם יש הבדל בין שני סוגי הקריאטין? כי כבר הזמנתי ואם הHCL יעיל באותה מידה אשתמש בו אחרי שיגמר לי הקריאטין
קודם כל, תן עוד קצת זמן עם המונו לוודא שכאבי הבטן לא חוזרים.
תעבור לאחר מכן ל-HCL כי כבר קנית. אם המחיר זהה או זול ממונו, אתה יכול להישאר אתו ליתר ביטחון.
אם המחיר של ה-HCL יקר יותד, הייתי הולך על קריאטין מונו מיקרונייזד, שזה אומר אבקה גרוסה ודקה יותר, שלעתים מתעכלת טוב יותר בבטן.
ממה שאני מכיר, HCL הוא בין החלופות האידאליות למונו, היעילות שלו לא פחותה והיתרונות הן בעיקר במינון נמוך יותר, זמן השפעה מהיר (לכן תראה אותו מופיע בקדמי אימון, לפעמים בשילוב מונו), פחות צבירת נוזלים ועיכול קל יותר.

אני גם שוקל לנסות HCL או מיקרונייזד בעתיד.
התחלתי עם קריאטין מונו מיקרונייזד של דימטייז, היה אחלה, עברתי לקריאטין מונו (לא מיקרונייזד) של BB, לאור התשובה החוזרת ונשנית כאן בפורום "קנה את הקריאטין המונו הזול ביותר", ומצאתי את עצמי מתקשה להמשיך אתו בגלל בעיות קלות בבטן. גם לגבי היעילות שלו לעומת המיקרונייזד של דימטייז אינני בטוח, אך את זה קשה לבדוק בוודאות.

לכן אני חושב שללכת על הכי זול בנושא הזה זה לא בהכרח חכם. ההבדל במחיר בין קריאטין מונו רגיל לבין מיקרונייזד הוא אפסי, ובין מונו ל-HCL גם כן, אם אתה יודע איפה לקנות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תן עוד קצת זמן עם המונו לוודא שכאבי הבטן לא חוזרים.
תעבור לאחר מכן ל-HCL כי כבר קנית. אם המחיר זהה או זול ממונו, אתה יכול להישאר אתו ליתר ביטחון.
אם המחיר של ה-HCL יקר יותד, הייתי הולך על קריאטין מונו מיקרונייזד, שזה אומר אבקה גרוסה ודקה יותר, שלעתים מתעכלת טוב יותר בבטן.
ממה שאני מכיר, HCL הוא בין החלופות האידאליות למונו, היעילות שלו לא פחותה והיתרונות הן בעיקר במינון נמוך יותר, זמן השפעה מהיר (לכן תראה אותו מופיע בקדמי אימון, לפעמים בשילוב מונו), פחות צבירת נוזלים ועיכול קל יותר.

אני גם שוקל לנסות HCL או מיקרונייזד בעתיד.
התחלתי עם קריאטין מונו מיקרונייזד של דימטייז, היה אחלה, עברתי לקריאטין מונו (לא מיקרונייזד) של BB, לאור התשובה החוזרת ונשנית כאן בפורום "קנה את הקריאטין המונו הזול ביותר", ומצאתי את עצמי מתקשה להמשיך אתו בגלל בעיות קלות בבטן. גם לגבי היעילות שלו לעומת המיקרונייזד של דימטייז אינני בטוח, אך את זה קשה לבדוק בוודאות.

לכן אני חושב שללכת על הכי זול בנושא הזה זה לא בהכרח חכם. ההבדל במחיר בין קריאטין מונו רגיל לבין מיקרונייזד הוא אפסי, ובין מונו ל-HCL גם כן, אם אתה יודע איפה לקנות.
הזמנתי מחו''ל את הקריאטין מיקרונייזד של דיימטייז שבו אני משתמש עכשיו והוא הרבה יותר זול מהHCL אז ניראה לי שאמשיך איתו כשהHCL יגמר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית