עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקני כבר פח לקומה שלך . זובי אני ארד 3 קומות כל הזמן כדי לזרוק דברים לפח .אני 100ממת ויפה שבא לבכות
סגרתי לך את הפינה?
ברק, פור דה רקורד אני תמיד מרימה אחריך.
היה קשה לך לזרוק את השקיות במבה נוגט שאכלת אצלי?
ג'יזס
ממה שאני יודע אף אחד בעולם לא דחק 300 בלי חליפה. איך זה לעזאזל נשמע להם הגיוני?
אתה מבין שאתה יוצא חתיכת אמבה חלשלוש, שקשה לה לזרוק שקית ששוקלת 2 גרם.תקני כבר פח לקומה שלך . זובי אני ארד 3 קומות כל הזמן כדי לזרוק דברים לפח .
יש גם את אריק ספוטו עם 327.5
עשיתי סקוואטים באותו היום. זובי אני יורד ועולה 3 קומות כל פעם שאני אוכל משהו.אתה מבין שאתה יוצא חתיכת אמבה חלשלוש, שקשה לה לזרוק שקית ששוקלת 2 גרם.
נכון? אחי?
כן חלוקות וזה אהל עדיין השיא הנוכחי.כן, כפי שידוע לי הדעות לגבי ההרמה הזאת חלוקות.
ככה או ככה אני אוהב את קיריל יותר 😍
וזו פעם אחרונה שאתה נוגע בפלאפון שלי בלי רשות ומצלם סלפים!עשיתי סקוואטים באותו היום. זובי אני יורד ועולה 3 קומות כל פעם שאני אוכל משהו.
מצחיק שאתה אומר יהירות ומתנשא על אחריםמזל טוב, ירדתם לרמה של הבודיבלידינג עם האגואיזם, והיאירות. רק חסר נרקסיזם.
חס, אני לא מתנשא על אנשים, אבל 'אנחנו' מתדרדרים ישר לרמה שאנחנו צוחקים עליה כל הזמןמצחיק שאתה אומר יהירות ומתנשא על אחרים
אני לא מתאמן אחי, מה לא רואים?
אני לא מתאמן אחי, מה לא רואים?
יש גם את אריק ספוטו עם 327.5
מפחיד... צריך להתעדכן קצת בשיאים של בנצרים
סאריצ'ב 326, ספוטו טיפה יותרממה שאני יודע אף אחד בעולם לא דחק 300 בלי חליפה. איך זה לעזאזל נשמע להם הגיוני?
"לא מספיק"איזה תשובות אתם נותנים לשאלה הזאת?
מה 100 קילו עחי?!!?!?!? תזהר על הגב!אני פשוט עונה 4 פלטות ונותן לדמיון שלו לפרוח 😃
עוד בעיה שאנשים לא באמת יודעים כמה משקל יש שם, אצלנו היה משיהו שלחץ
180 לרביעייה עשו מזה סרטון עניינים כל הכבוד, יומיים אחרי זה כבר יש שמועה במכון שהוא לוחץ 300 וכולם מאמינים לזה
ממה שאני יודע אף אחד בעולם לא לחץ 300 בלי חליפה. איך זה לעזאזל נשמע להם הגיוני?
העברית שלי לא משהושימו לב למילה שנאמרה פה "דחק",לא לחץ אלא דחק.