ואז הוא שם 6 פלטות של 2.5 וחושב "פחחחח איזה חלש רק 4 פלטות"אני פשוט עונה 4 פלטות ונותן לדמיון שלו לפרוח 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז הוא שם 6 פלטות של 2.5 וחושב "פחחחח איזה חלש רק 4 פלטות"אני פשוט עונה 4 פלטות ונותן לדמיון שלו לפרוח 😃
the secret is not to give a fuckואז הוא שם 6 פלטות של 2.5 וחושב "פחחחח איזה חלש רק 4 פלטות"
היום מישהו עשה בנץ' לידי. הבחור נראה שהוא שוקל לפחות לפחות איזה 25 קילו מתחתיי. אני התכוננתי לפני כל סט (נפח), שמתי חגורה, רצועות, הקשתתי את הגב, ואז ראיתי אותו עושה אותו משקל בלי שום ציוד, בלי קשת, בלי לג דרייב, מוריד לחזה עליון ועושה טווח תנועה מלא כל חזרה.the secret is not to give a fuck
אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר. הוא במקרה נראה גם כמו בילדר? יש לי אחד בביתן שלי ששוקל בערך 80 וראיתי אותו פעם אחרונה עושה בנץ' 3X8 בלי שום ציוד עם 110 קילו.היום מישהו עשה בנץ' לידי. הבחור נראה שהוא שוקל לפחות לפחות איזה 25 קילו מתחתיי. אני התכוננתי לפני כל סט (נפח), שמתי חגורה, רצועות, הקשתתי את הגב, ואז ראיתי אותו עושה אותו משקל בלי שום ציוד, בלי קשת, בלי לג דרייב, מוריד לחזה עליון ועושה טווח תנועה מלא כל חזרה.
הפואנטה שלי זה שקשה NOT TO GIVE A FUCK 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
טוב האמת זה בכלל לא קשור למה שאמרת סתם רציתי להוריד את זה מהלב 😭
זה היה במעלות לא בטכניון 😃אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר. הוא במקרה נראה גם כמו בילדר? יש לי אחד בביתן שלי ששוקל בערך 80 וראיתי אותו פעם אחרונה עושה בנץ' 3X8 בלי שום ציוד עם 110 קילו.
אתה מתאמן בלייף&פיטנס מעלות?הבחור עם גופיה מכנס שלושת רבעי חאקי וקעקוע טרייבל גדול על אחד הכתפיים?
אה. גם לנו יש כזה 😃זה היה במעלות לא בטכניון 😃
יש לכם טעות, זה לא צריך להסתיים ב"אחי" או "עחי".
עונים פשוט עם מבט מאיים:
"100."
וממשיכים ללכת, תנו לבחור ששאל אתכם להיות מבולבל.
אתם תמשיכו לשדר ביטחון ובחיים לא להוסיף "אחי", על מנת לא לשבור את הדיסטנס ואת תחושת העליונות שאתם מייצרים.
#תימניתשלם לי ואני אגיד לך...
אפשר להמיר את זה באוכל על חשבונך...#תימני