עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת...בלי קשר אני מחפש איזה אסטר כלשהו שאינו משבית ציר ו/או בעל שום השפעה על הציר ההורמונלי או פגיעה בשיקומו...כדי שאוכל "לתדלק" מידי פעם גם בתקופת OFF149eg:מבחינת תחרויות כוח, כן, פאוורליפטינג (גם וויטליפטינג וסטרונגמן, למשל)
חלק ממפתחי הגוף מעדיפים לעבור מטסט בעל אסטר כלשהו (יהיה אשר יהיה) לטסט סוספפנשיין כששבועיים עד שבוע לפני התחרות. המטרה היא להיפטר מהנוזלים שהאסטר של הטסט סופח, ועדיין, בזכות הסוספנשיין, לשמור על מאסה עד לתחרות.
אני חושב שאתה יודע שאין קשר בין האסטר לבין הפעילות ההומונלית שמתרחשת בגוף...האמת...בלי קשר אני מחפש איזה אסטר כלשהו שאינו משבית ציר ו/או בעל שום השפעה על הציר ההורמונלי או פגיעה בשיקומו...כדי שאוכל "לתדלק" מידי פעם גם בתקופת OFF149eg:
כל המוצא הישר מתבקש לידע אותי בשושו בפרטי
הנך מתבקש שלא להעיר אותי מהחלוםאני חושב שאתה יודע שאין קשר בין האסטר לבין הפעילות ההומונלית שמתרחשת בגוף...
כן גם פאוור ליפטינג ולא רק.אתה מדבר על פאוור ליפטינג ?
ולוקחים את זה כל יום בנוסף לאסטרים ארוכים?
אמנם ננדרולון ארוך ("דקה") וטרן הם ממשפחת ה-NOR-19, אך הם שונים בפעילותם ומאפייניהם.לילה טוב אחים
תשמעו...הצלחתי בסוף לתת זריקה עם מחט ירוקה... כואב לאללה אבל פיצוץ כמו שהיה לי באימון באותו יום לא הרגשתי הרבה זמן
יומיים אחרי זה הייתי עם כאבים אז לא יודע אם בא לי עוד פעם
בקיצר...
אני על דקה וסיפיונט עכשיו אחים...
הדקה פיצץ אותי מים והראש לי נראה כמו אבטיח
יש לי בארון איזה 4 מיל טרן ארוך מסייקל קודם ואני הולך לתת איתם פיניש לסייקל @Tom
@Alex0001
@ashasher
@Asi
@Daniel Barack
אני יתחיל לקחת אותם רגיל אם הסיפ במקום הדקה
צריך לעשות איזה בלאסט פרגניל מיוחד או שהמיקס עם הדקה לא פוגע?? אני הולך לתת כולה 400 מ""ג טרן בשבוע מפוצל במקום הדקה
לא ממש מסכים איתךאמנם ננדרולון ארוך ("דקה") וטרן הם ממשפחת ה-NOR-19, אך הם שונים בפעילותם ומאפייניהם.
אני לא חושב, בייחוד לאורך כך שאתה כבר לקראת סיום הסייקל וגם העובדה כי יש לך רק 4ml טרן ארוך, לנסות ולהריץ את הטרן כ"פיניש". שבועיים על טרן ארוך לא יעשו דבר מעבר להחרפת ההתאוששות.
לגבי הנוזלים בסייקל - האם הקדפת לבצע אירובי? להגביל את צריכת הנתרן לעד 1-1.5g/ed? פחמימות ממקור איכותי ומורכב כמו אורז וירקות שורש?
לגבי "בלאסט" פרגניל, כפי שרשמתי השבוע בכמה מקומות, הדבר תלוי בהיסטוריית השימוש שלך ובהכרתך עם הגוף שלך. באם הרצת מספר סייקלים "כבדים" (אלו הכללו ננדרולון לסוגיו), והיה קושי בהתאוששות ("דאון" סיום הסייקל, ירידה חדה בכוח/מאסה ב-PCT, קושי בהחזרת הליבידו וכדומה), הייתי ממליץ להריץ בלאסט פגרניל בדמות 1000iu-1500iu/ed כ-5-6 פעמים. חשוב לחדול מלהשתמש בפגרניל בסנכרון שלא יפחת משבוע לפני התחלת ה-PCT.
כן אחי רוצה לתת קצת בגימוריםלא ממש מסכים איתך
טרן לשבועיים במצב כזה שהוא נלקח כהמשך לשימוש של חודשיים ולא בשימוש של אסטר ארוך לשבועיים ויציאה... יעשה גם יעשה...
לגבי ההתאוששות... אני מניח שבלאסט של פרגניל 3000/3000/1500/1500/1000/1000 eod אמור לעשות את העבודה
יש לסיים את הבלאסט שבוע לפני PCT
גם לגבי התזונה...מאוחר מידי לשנות כרגע ואם המראה הזה מפריע לבחור לא חושב ששבועיים שלושה נוספים עם דקה ישפרו את המצב
האמת שאצלי משום מה דקה בסייקלים בד"כ מנפח אותי רק בסוף הסייקל כך שלאורך הדרך אני ממש לא מרגיש אותו בהיבט הזה
אני סתם מנחש שאתה מחפש לתת פוש אחרון לפני יציאה כדי לשפר הישגים...כמובן שלא תקבל יותר מידי אבל לדעתי דווקא כן יראו הישגים סבירים בהיבט של מסה נקיה יותר ועליה בתיאבון ובמשקל
אם זה שווה או לא....לא סגור על זה...מעניין אותי לשמוע גם דעות של אחרים
שמע מה אני אומר לך מכל הלב. על תעשה את הטעות הזאת. תשאיר את הטרן בארון. תשמור אותו לסייקל הבא שלך אם טרן.יש לי בארון איזה 4 מיל טרן ארוך מסייקל קודם ואני הולך לתת איתם פיניש לסייקל @Tom
@Alex0001
@ashasher
@Asi
@Daniel Barack
תודה אחי @Alex0001שמע מה אני אומר לך מכל הלב. על תעשה את הטעות הזאת. תשאיר את הטרן בארון. תשמור אותו לסייקל הבא שלך אם טרן.
חוץ מעצבים מוגזמים והתאוששות קשה הרבה יותר אחרי הסייקל הזה(דקה הרוך וטרן?! ביחד) לא יצא לך מזה כלום!! רק תופעות לוואי מיותרות
מתי שמדברים על אנשים שעושים טעויות בסייקל מתכוונים בדיוק לזה.
תסיים תסייקל שלך ברגיל כמו שתכננת בלי טרן. וכן תשתמש בפרגניל בשבועות האחרונות של הסייקל וכמובן PCT מסודר בסוף טמוקסיפן וכלומיד 14 ימים אחרי הזריקה האחרונה של טסט ודקה.
כוס אמא של הכסף. הבריאות יותר חשוב. עוד שבועיים של קריעת תחת לא יעזור לך יותר מידי. אם תוסיף טרן רק תעשה נזק.תודה אחי @Alex0001
אבל מה אני יעשה..נפל לי סייקל חרא..עליתי 3 קילו
גדלתי בראש יותר מבשריר...חח
חבל על הכסף..חייב לתת עוד איזה שבועיים מכה..
מה אומר ? אולי נוריד תדקה ונמשוך תסיפיונט אם דיבול במקום דקה לאיזה שבועיים וחצי...
ממליץ?
אני בסוף שבוע שמיניכוס אמא של הכסף. הבריאות יותר חשוב. עוד שבועיים של קריעת תחת לא יעזור לך יותר מידי. אם תוסיף טרן רק תעשה נזק.
תן פירוט כמה כבר זמן אתה בסייקל באיזה מינונים וחומרים השתמשת בוא, וכמה עוד תרוצה להמשיך?
אני בסוף שבוע שמיני
סיפיונט 750 ודקה 500 ...אכלתי לא טוב כמה שבועות והיו ל עניינים בעבודה אז לא עליתי הרבה בכלל
רוצה לתת עוד שבועיים וחצי מקסימום אם דיבול או אורלי אחר במקום הדקה שיתן לי פיניש
הטרן בדרך כלל מעיף אותי אבל אם אתה אומר שלא טוב ביחד אז אני יוותר
איזה אורלי אתה מציע לי?
קיבלת, בין היתר, גם מאלכס ואסי עצות זהב.אני בסוף שבוע שמיני
סיפיונט 750 ודקה 500 ...אכלתי לא טוב כמה שבועות והיו ל עניינים בעבודה אז לא עליתי הרבה בכלל
רוצה לתת עוד שבועיים וחצי מקסימום אם דיבול או אורלי אחר במקום הדקה שיתן לי פיניש
הטרן בדרך כלל מעיף אותי אבל אם אתה אומר שלא טוב ביחד אז אני יוותר
איזה אורלי אתה מציע לי?
אל תהיה עקשןאין מצב לעוד שבועיים וחצי אם דיבול:cray:ם?