הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט סספנשן

TOTOLOTY

משתמש פעיל
324
75
נק' מוניטין:
96
324
75
הגיע לי חם ליד טסט סספנשן באמפולות...נראה כמו ויני
מה זמן מחצית החיים שלו?? מתי לפני אימון צריך לקחת?? ולכמה זמן זה פועל בגוף??
@Tom למה לא רשום פה בפורום באף מקום?

מבחינת תחרויות כוח, כן, פאוורליפטינג (גם וויטליפטינג וסטרונגמן, למשל)
חלק ממפתחי הגוף מעדיפים לעבור מטסט בעל אסטר כלשהו (יהיה אשר יהיה) לטסט סוספפנשיין כששבועיים עד שבוע לפני התחרות. המטרה היא להיפטר מהנוזלים שהאסטר של הטסט סופח, ועדיין, בזכות הסוספנשיין, לשמור על מאסה עד לתחרות.
האמת...בלי קשר אני מחפש איזה אסטר כלשהו שאינו משבית ציר ו/או בעל שום השפעה על הציר ההורמונלי או פגיעה בשיקומו...כדי שאוכל "לתדלק" מידי פעם גם בתקופת OFF149eg:
כל המוצא הישר מתבקש לידע אותי בשושו בפרטי

האמת...בלי קשר אני מחפש איזה אסטר כלשהו שאינו משבית ציר ו/או בעל שום השפעה על הציר ההורמונלי או פגיעה בשיקומו...כדי שאוכל "לתדלק" מידי פעם גם בתקופת OFF149eg:
כל המוצא הישר מתבקש לידע אותי בשושו בפרטי
אני חושב שאתה יודע שאין קשר בין האסטר לבין הפעילות ההומונלית שמתרחשת בגוף...

• פותח/ת השרשור
לילה טוב אחים
תשמעו...הצלחתי בסוף לתת זריקה עם מחט ירוקה... כואב לאללה אבל פיצוץ כמו שהיה לי באימון באותו יום לא הרגשתי הרבה זמן
יומיים אחרי זה הייתי עם כאבים אז לא יודע אם בא לי עוד פעם

בקיצר...
אני על דקה וסיפיונט עכשיו אחים...
הדקה פיצץ אותי מים והראש לי נראה כמו אבטיח
יש לי בארון איזה 4 מיל טרן ארוך מסייקל קודם ואני הולך לתת איתם פיניש לסייקל @Tom
@Alex0001
@ashasher
@Asi
@Daniel Barack
אני יתחיל לקחת אותם רגיל אם הסיפ במקום הדקה
צריך לעשות איזה בלאסט פרגניל מיוחד או שהמיקס עם הדקה לא פוגע?? אני הולך לתת כולה 400 מ""ג טרן בשבוע מפוצל במקום הדקה

לילה טוב אחים
תשמעו...הצלחתי בסוף לתת זריקה עם מחט ירוקה... כואב לאללה אבל פיצוץ כמו שהיה לי באימון באותו יום לא הרגשתי הרבה זמן
יומיים אחרי זה הייתי עם כאבים אז לא יודע אם בא לי עוד פעם

בקיצר...
אני על דקה וסיפיונט עכשיו אחים...
הדקה פיצץ אותי מים והראש לי נראה כמו אבטיח
יש לי בארון איזה 4 מיל טרן ארוך מסייקל קודם ואני הולך לתת איתם פיניש לסייקל @Tom
@Alex0001
@ashasher
@Asi
@Daniel Barack
אני יתחיל לקחת אותם רגיל אם הסיפ במקום הדקה
צריך לעשות איזה בלאסט פרגניל מיוחד או שהמיקס עם הדקה לא פוגע?? אני הולך לתת כולה 400 מ""ג טרן בשבוע מפוצל במקום הדקה
אמנם ננדרולון ארוך ("דקה") וטרן הם ממשפחת ה-NOR-19, אך הם שונים בפעילותם ומאפייניהם.
אני לא חושב, בייחוד לאורך כך שאתה כבר לקראת סיום הסייקל וגם העובדה כי יש לך רק 4ml טרן ארוך, לנסות ולהריץ את הטרן כ"פיניש". שבועיים על טרן ארוך לא יעשו דבר מעבר להחרפת ההתאוששות.

לגבי הנוזלים בסייקל - האם הקדפת לבצע אירובי? להגביל את צריכת הנתרן לעד 1-1.5g/ed? פחמימות ממקור איכותי ומורכב כמו אורז וירקות שורש?

לגבי "בלאסט" פרגניל, כפי שרשמתי השבוע בכמה מקומות, הדבר תלוי בהיסטוריית השימוש שלך ובהכרתך עם הגוף שלך. באם הרצת מספר סייקלים "כבדים" (אלו הכללו ננדרולון לסוגיו), והיה קושי בהתאוששות ("דאון" סיום הסייקל, ירידה חדה בכוח/מאסה ב-PCT, קושי בהחזרת הליבידו וכדומה), הייתי ממליץ להריץ בלאסט פגרניל בדמות 1000iu-1500iu/ed כ-5-6 פעמים. חשוב לחדול מלהשתמש בפגרניל בסנכרון שלא יפחת משבוע לפני התחלת ה-PCT.

אמנם ננדרולון ארוך ("דקה") וטרן הם ממשפחת ה-NOR-19, אך הם שונים בפעילותם ומאפייניהם.
אני לא חושב, בייחוד לאורך כך שאתה כבר לקראת סיום הסייקל וגם העובדה כי יש לך רק 4ml טרן ארוך, לנסות ולהריץ את הטרן כ"פיניש". שבועיים על טרן ארוך לא יעשו דבר מעבר להחרפת ההתאוששות.

לגבי הנוזלים בסייקל - האם הקדפת לבצע אירובי? להגביל את צריכת הנתרן לעד 1-1.5g/ed? פחמימות ממקור איכותי ומורכב כמו אורז וירקות שורש?

לגבי "בלאסט" פרגניל, כפי שרשמתי השבוע בכמה מקומות, הדבר תלוי בהיסטוריית השימוש שלך ובהכרתך עם הגוף שלך. באם הרצת מספר סייקלים "כבדים" (אלו הכללו ננדרולון לסוגיו), והיה קושי בהתאוששות ("דאון" סיום הסייקל, ירידה חדה בכוח/מאסה ב-PCT, קושי בהחזרת הליבידו וכדומה), הייתי ממליץ להריץ בלאסט פגרניל בדמות 1000iu-1500iu/ed כ-5-6 פעמים. חשוב לחדול מלהשתמש בפגרניל בסנכרון שלא יפחת משבוע לפני התחלת ה-PCT.
לא ממש מסכים איתך
טרן לשבועיים במצב כזה שהוא נלקח כהמשך לשימוש של חודשיים ולא בשימוש של אסטר ארוך לשבועיים ויציאה... יעשה גם יעשה...
לגבי ההתאוששות... אני מניח שבלאסט של פרגניל 3000/3000/1500/1500/1000/1000 eod אמור לעשות את העבודה
יש לסיים את הבלאסט שבוע לפני PCT
גם לגבי התזונה...מאוחר מידי לשנות כרגע ואם המראה הזה מפריע לבחור לא חושב ששבועיים שלושה נוספים עם דקה ישפרו את המצב

האמת שאצלי משום מה דקה בסייקלים בד"כ מנפח אותי רק בסוף הסייקל כך שלאורך הדרך אני ממש לא מרגיש אותו בהיבט הזה
אני סתם מנחש שאתה מחפש לתת פוש אחרון לפני יציאה כדי לשפר הישגים...כמובן שלא תקבל יותר מידי אבל לדעתי דווקא כן יראו הישגים סבירים בהיבט של מסה נקיה יותר ועליה בתיאבון ובמשקל

אם זה שווה או לא....לא סגור על זה...מעניין אותי לשמוע גם דעות של אחרים

• פותח/ת השרשור
לא ממש מסכים איתך
טרן לשבועיים במצב כזה שהוא נלקח כהמשך לשימוש של חודשיים ולא בשימוש של אסטר ארוך לשבועיים ויציאה... יעשה גם יעשה...
לגבי ההתאוששות... אני מניח שבלאסט של פרגניל 3000/3000/1500/1500/1000/1000 eod אמור לעשות את העבודה
יש לסיים את הבלאסט שבוע לפני PCT
גם לגבי התזונה...מאוחר מידי לשנות כרגע ואם המראה הזה מפריע לבחור לא חושב ששבועיים שלושה נוספים עם דקה ישפרו את המצב

האמת שאצלי משום מה דקה בסייקלים בד"כ מנפח אותי רק בסוף הסייקל כך שלאורך הדרך אני ממש לא מרגיש אותו בהיבט הזה
אני סתם מנחש שאתה מחפש לתת פוש אחרון לפני יציאה כדי לשפר הישגים...כמובן שלא תקבל יותר מידי אבל לדעתי דווקא כן יראו הישגים סבירים בהיבט של מסה נקיה יותר ועליה בתיאבון ובמשקל

אם זה שווה או לא....לא סגור על זה...מעניין אותי לשמוע גם דעות של אחרים
כן אחי רוצה לתת קצת בגימורים
אני לא דפוק, יודע ששבועיים לא יתנו הרבה והחומר לא יגע לשיא אבל ככה כדי לצאת עם משו מהסייקל הזה
לצערי היה לי לחץ בעבודה ולא ממש שמרתי תזונה וגם פיספסתי קצת באימונים ואם כל המים בפנים אני מבואס
רוצה לתת פיניש נחמד
מה אומרים

@Alex0001
@ashasher
@Asi
@Daniel Barack
שמע מה אני אומר לך מכל הלב. על תעשה את הטעות הזאת. תשאיר את הטרן בארון. תשמור אותו לסייקל הבא שלך אם טרן.
חוץ מעצבים מוגזמים והתאוששות קשה הרבה יותר אחרי הסייקל הזה(דקה הרוך וטרן?! ביחד) לא יצא לך מזה כלום!! רק תופעות לוואי מיותרות
מתי שמדברים על אנשים שעושים טעויות בסייקל מתכוונים בדיוק לזה.
תסיים תסייקל שלך ברגיל כמו שתכננת בלי טרן. וכן תשתמש בפרגניל בשבועות האחרונות של הסייקל וכמובן PCT מסודר בסוף טמוקסיפן וכלומיד 14 ימים אחרי הזריקה האחרונה של טסט ודקה.

• פותח/ת השרשור
שמע מה אני אומר לך מכל הלב. על תעשה את הטעות הזאת. תשאיר את הטרן בארון. תשמור אותו לסייקל הבא שלך אם טרן.
חוץ מעצבים מוגזמים והתאוששות קשה הרבה יותר אחרי הסייקל הזה(דקה הרוך וטרן?! ביחד) לא יצא לך מזה כלום!! רק תופעות לוואי מיותרות
מתי שמדברים על אנשים שעושים טעויות בסייקל מתכוונים בדיוק לזה.
תסיים תסייקל שלך ברגיל כמו שתכננת בלי טרן. וכן תשתמש בפרגניל בשבועות האחרונות של הסייקל וכמובן PCT מסודר בסוף טמוקסיפן וכלומיד 14 ימים אחרי הזריקה האחרונה של טסט ודקה.
תודה אחי @Alex0001
אבל מה אני יעשה..נפל לי סייקל חרא..עליתי 3 קילו
גדלתי בראש יותר מבשריר...חח
חבל על הכסף..חייב לתת עוד איזה שבועיים מכה..
מה אומר ? אולי נוריד תדקה ונמשוך תסיפיונט אם דיבול במקום דקה לאיזה שבועיים וחצי...
ממליץ?

תודה אחי @Alex0001
אבל מה אני יעשה..נפל לי סייקל חרא..עליתי 3 קילו
גדלתי בראש יותר מבשריר...חח
חבל על הכסף..חייב לתת עוד איזה שבועיים מכה..
מה אומר ? אולי נוריד תדקה ונמשוך תסיפיונט אם דיבול במקום דקה לאיזה שבועיים וחצי...
ממליץ?
כוס אמא של הכסף. הבריאות יותר חשוב. עוד שבועיים של קריעת תחת לא יעזור לך יותר מידי. אם תוסיף טרן רק תעשה נזק.
תן פירוט כמה כבר זמן אתה בסייקל באיזה מינונים וחומרים השתמשת בוא, וכמה עוד תרוצה להמשיך?

• פותח/ת השרשור
כוס אמא של הכסף. הבריאות יותר חשוב. עוד שבועיים של קריעת תחת לא יעזור לך יותר מידי. אם תוסיף טרן רק תעשה נזק.
תן פירוט כמה כבר זמן אתה בסייקל באיזה מינונים וחומרים השתמשת בוא, וכמה עוד תרוצה להמשיך?
אני בסוף שבוע שמיני
סיפיונט 750 ודקה 500 ...אכלתי לא טוב כמה שבועות והיו ל עניינים בעבודה אז לא עליתי הרבה בכלל
רוצה לתת עוד שבועיים וחצי מקסימום אם דיבול או אורלי אחר במקום הדקה שיתן לי פיניש

הטרן בדרך כלל מעיף אותי אבל אם אתה אומר שלא טוב ביחד אז אני יוותר
איזה אורלי אתה מציע לי?

אני בסוף שבוע שמיני
סיפיונט 750 ודקה 500 ...אכלתי לא טוב כמה שבועות והיו ל עניינים בעבודה אז לא עליתי הרבה בכלל
רוצה לתת עוד שבועיים וחצי מקסימום אם דיבול או אורלי אחר במקום הדקה שיתן לי פיניש

איזה אורלי אתה מציע לי?

אתה יותר מדי מנסה להתאמץ בשביל שבועיים אחרונים שיש לך בסייקל .
אני חושב שאם עד עכשיו לא עלית יותר מדי במשקל בגלל חוסר זמן לאכול, להתאמן, וכו׳.
אז שבועיים בטח ובטח שלא יעזרו יותר מדי .
צא ל-PCT , תנוח חודש לאחר הניקוי -
ואז בראש שקט יותר ובאמת כשיש לך זמן ולא עוד הפעם לחץ בעבודה וכו׳ תתחיל סייקל כמו שצריך .
תבנה תפריט נכון, אימונים, ואתה תהיה על הגל.

אני בסוף שבוע שמיני

איזה אורלי אתה מציע לי?
קיבלת, בין היתר, גם מאלכס ואסי עצות זהב.
סייקל שלא הצליח זו אכזבה, אין מה לומר.
אבל אל תנסה להציל ספינה טובעת.
צא ל-PCT כמתוכנן, התאושש וחזור לסייקל איכותי אחר, בזמן נוח

יש מצב להכל..גם לIGF1 אם בא לך
אם זה מה בא לך אז תן...שבועיים וחצי דיבול זה גבולי ביותר...אבל אם זה יעשה אותך יותר מאושר אז לך על זה
בסופו של יום סייקליסטים עושים הכל !! גם שילוב של NOR19 ומעבר לזה..לכל דבר יש מחיר ויש סיכונים
השאלה אם אתה מוכן לשלם ולקחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית