הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בהאמסטריג

yar1n096

משתמש מתחיל
28
6
נק' מוניטין:
15
28
6
היום עשיתי אימון רגליים .. לאחר 2 סטים של STIFFED LEGGED DEADLIFT הרגשתי ברגל שמאל כאילו משהו יצא בשריר( קצת קשה להסביר אבל הרגשה כאילו השריר נמתח או יצא מהמקום)... מיד הפסקתי את האימון וכשניסיתי ללכת היה לי כואב ולא יכולתי ללכת..
בהתחלה חשבתי אולי שהשריר נקרע , אבל זה לא נראה לי הגיוני כי אין סימנים של קריעה על ההמסטרינג ( אין שטפי דם ואין כלום) , ואני הצלחתי ללכת וליישר את הרגל.
בכל מקרה , בישיבה כשאני מנסה ליישר את הרגל אז אני מרגיש את הכאב.
מה זה יכול להיות? להמשיך להתאמן שבוע הבא כרגיל (רגליים הכוונה)?

המלצה שלי תנוח ותלך לבדוק את זה,פציעה בשריר האמסטרינג/מתיחה תגרום לאי נוחות בעת פשיטה בברך עדיף לא לעבוד על כאב,כי מן הסתם אתה יכול לגרום ליותר נזק..אם אין שטף דם אז רוב הסיכויים שלא קרעת את אחד מ3 השרירים.רוב הסיכויים שאחד מהם פשוט נמתח...

שורה תחתונה לך תבדוק את זה על ידי צילום אולטרסאונד בכדי להוריד חששות..😃 מקווה שעזרתי..

בכל מתיחה של השריר האמסטרינג, הכוונה, פשיטת הברך, תרגיש כאב. (גם בישיבה על אסלה, הישיבה ישירות על השריר)
לא אמורים להגיע לרמה שבה אין אפשרות ללכת.. (גם אם מדובר בפעמים ראשונות של ביצוע התרגיל) יכול להיות באם האימון היה ממש עצים אז אי נוחות לכמה דקות לאחר התרגיל.
מצטרפת למה שLEROY מציע. מנוחה עוזרת לכל.

אגב, מאוד מומלץ לבדוק את הטכניקה שלך ע"י מאמן מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית