הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לBCAA

moshe728

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
קניתי היום BCAA של bpi רציתי לדעת אם זה משנה אם אני ימלא את כל השיקר במים וישתה ויצריך לערבב את זה כמו חלבון לפחות איזה 20 שניות

או ישר למלות כמות מסוימת של מים ולשתות וכמה מ''ל מים צריך ואם לפני שופכים תאבקה או אחרי או שזה לא משנה

קניתי היום BCAA של bpi רציתי לדעת אם זה משנה אם אני ימלא את כל השיקר במים וישתה ויצריך לערבב את זה כמו חלבון לפחות איזה 20 שניות

או ישר למלות כמות מסוימת של מים ולשתות וכמה מ''ל מים צריך ואם לפני שופכים תאבקה או אחרי או שזה לא משנה
זה לא משנה אבל חבל על הכסף שלך אחי אם אתה לא מתאמן אחרי 5 שעות צום לפחות אתה ממש לא צריך bcaa אם יש לך אפשרות להחליף את זה במוצר שבאמת יעזור לך אני ממליץ לך להחליף

זה לא ישנה כלום בגלל שזה לא עושה כלום
במיוחד של BPI, הBCAA שלהם מכיל רק 2.5 גרם של חומצות שעובדות .....
בזמן שלאחרים יש 5 או אפילו 7 גרם

בקיצור, בזבזת תכסף שלך
אם אתה באמת צריך BCAA היית קונה של חברה אחרת, פה הם ממש נפלו

• פותח/ת השרשור
חח מבאסים אתם היום הא? טוב זה האמת מה לעשות בתכלס מהחמש שרשום רק 2.5 עובדות ויש בדיקות שמראות שהשאר באמת עובדים על יותר מחמש גרם?

יש לי עדיין תקבלה והכול קניתי אתמול רק עוד לא פתחתי את זה מה אומרים להחזיר ?
ואיזה BCAA יש יותר טוב מהם ?

נערך לאחרונה:
כן
[היה על זה דיון לא מזמן באתר בודיבילדינג שמנהלים של 2 חברות הגיעו ויצאו על המנהל של BPI שגם הגיע לדיון, הכל נמחק כמובן תוך שעה]
מוצרים שמכילים כמות של 5+ אמיתית
Xtend
Jym Post=MP Wreckage = זה אותו מוצר אם תסתכל על המרכיבים תראה הכל זהה אחד לאחד
Kaged BCAA
In-Kaged
True Grit Post
bb.com Amino Recovery
bb.com Post Protocol
PrimeNutrition Intra-MD
התכוונתי MP Gains במקום MP Wreckage
זה לא נותן לי לערוך
MP Gains זה מוצר הBCAA שלהם
MP Wreckage זה הקדם אימון

• פותח/ת השרשור
אבל הBCAA של BPI מועיל איכשהו תאמת הסתכלתי באתר בחול זה חצי מחיר ביאס לי תחיים רוצה במוצאי שבת להחזיר להם תמוצר ושיזכו אותי קניתי את זה אתמול רק שילמתי כפול מחיר מאתר בחול זה מעצבן

אבל הBCAA של BPI מועיל איכשהו תאמת הסתכלתי באתר בחול זה חצי מחיר ביאס לי תחיים רוצה במוצאי שבת להחזיר להם תמוצר ושיזכו אותי קניתי את זה אתמול רק שילמתי כפול מחיר מאתר בחול זה מעצבן
אחי עזוב אותך שטויות תחליף את הbcaa במשהו שאתה באמת צריך כמו קריאטין, קפאין, קדם אימון או חלבון ותאכל כמו שצריך

ביום חמישי בשעה טובה סוף סוף קיבלתי את הרכב שלי, אבל במקום לשמוח התבאסתי, גיליתי שבחול עולה חצי מחיר. עם הבאסה שלי נסענו לעשות קניות, בת זוגתי התחילה להשוות מחירים, פאק שוב נדפקתי. אמרתי לעצמי לא נורא יום שישי לפני אמלא דלק ונסע לטיול בשבת, הגעתי לתחנה מילאתי דלק פול וכמובן בשרות עצמי, מקסימום הנחה, אפילו היה לי כרטיס you, צלצל אליי חבר טוב שלי משה ( בעל הפורום אגב) אמר לי שבקליפורניה הדלק עולה חצי.
אז מה היה לנו, כעסנו על סוכנות רכב, ואז על 300 חברות שונות שבחול מתומחרות בחצי ואפילו על הדלק, מעניין על מי לכעוס על כל העולם ואישתו ? על הממשלה ? או על עצמי ? איך יכול להיות אני ישראלי לא פריאר, ודופקים אותי בכל מקום ?
אז מה אני אעשה ? אחזיר את הרכב ? רגע רגע מה עם הבית ? זה גם עולה כפול פה בארץ !!!
פאק אני יהודי שלא אוהבים אותו ברוב העולם, אם אגיע לחול סביר להניח יהיה לי קשה, קשה לייצר שם קומבינות, אין שם עחי עחי, אפילו אין קריוקי מזרחית בשבת וגם זה לא מתאים. אני אני נשאר פה, עם כל החרא וכל הצרות, לחיות בארץ ישראל יש מחיר וזה המצב נכון לעכשיו.

בחרתי במקום לבכות לחייך ולעשות, לנסות כן לעשות משהו שישנה את המצב. את שיטת המיסוי לא נשנה, אבל ברגע שנוציא את המתווכים נצליח לייצר הוזלה כל שהי, אבל זה זמן ויקח זמן, חברת אמינושופ מתקדמת בצעדי ענק לשינוי הזה, איתכם ביחד זה אפשריי.

לגבי ה bcaa אם תחפש במדע, 97 אחוז מהמוצרים אינם נחוצים או להם כל השפעה. אך עם זאת זה לא משנה את התעשייה שממשיכה לייצר מוצרים שונים שחלק מהצרכנים עדיין מעדיפים לצרוך מתוך אמונה או אפילו נהנים מאפקט הפלצבו.

אם קנית את המוצר אצלינו אתה מוזמן להגיע ולהחזיר ולקבל החזר מלא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ביום חמישי בשעה טובה סוף סוף קיבלתי את הרכב שלי, אבל במקום לשמוח התבאסתי, גיליתי שבחול עולה חצי מחיר. עם הבאסה שלי נסענו לעשות קניות, בת זוגתי התחילה להשוות מחירים, פאק שוב נדפקתי. אמרתי לעצמי לא נורא יום שישי לפני אמלא דלק ונסע לטיול בשבת, הגעתי לתחנה מילאתי דלק פול וכמובן בשרות עצמי, מקסימום הנחה, אפילו היה לי כרטיס you, צלצל אליי חבר טוב שלי משה ( בעל הפורום אגב) אמר לי שבקליפורניה הדלק עולה חצי.
אז מה היה לנו, כעסנו על סוכנות רכב, ואז על 300 חברות שונות שבחול מתומחרות בחצי ואפילו על הדלק, מעניין על מי לכעוס על כל העולם ואישתו ? על הממשלה ? או על עצמי ? איך יכול להיות אני ישראלי לא פריאר, ודופקים אותי בכל מקום ?
אז מה אני אעשה ? אחזיר את הרכב ? רגע רגע מה עם הבית ? זה גם עולה כפול פה בארץ !!!
פאק אני יהודי שלא אוהבים אותו ברוב העולם, אם אגיע לחול סביר להניח יהיה לי קשה, קשה לייצר שם קומבינות, אין שם עחי עחי, אפילו אין קריוקי מזרחית בשבת וגם זה לא מתאים. אני אני נשאר פה, עם כל החרא וכל הצרות, לחיות בארץ ישראל יש מחיר וזה המצב נכון לעכשיו.

בחרתי במקום לבכות לחייך ולעשות, לנסות כן לעשות משהו שישנה את המצב. את שיטת המיסוי לא נשנה, אבל ברגע שנוציא את המתווכים נצליח לייצר הוזלה כל שהי, אבל זה זמן ויקח זמן, חברת אמינושופ מתקדמת בצעדי ענק לשינוי הזה, איתכם ביחד זה אפשריי.

לגבי ה bcaa אם תחפש במדע, 97 אחוז מהמוצרים אינם נחוצים או להם כל השפעה. אך עם זאת זה לא משנה את התעשייה שממשיכה לייצר מוצרים שונים שחלק מהצרכנים עדיין מעדיפים לצרוך מתוך אמונה או אפילו נהנים מאפקט הפלצבו.

אם קנית את המוצר אצלינו אתה מוזמן להגיע ולהחזיר ולקבל החזר מלא.
מיום ליום הערכה שלי אליך רק גוברת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית