עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נראה לי הוא מתכוון להקשר הזה נראה לי הוא מתכוון בקשר לתרגילים המבודדים שבהם צריך לעשות יותר חזרות למשל תכנית ab,abcכשאתה עובד עם משקלי עבודה גבוהים אבל עדיין מנסה להתקדם כל שבוע אתה לא יכול להרים את המשקל הזה כל השבוע. לדוגמא, הסקוואטים שלי לחמישיות הם 150 קילו ואם אני אעשה 150 קילו סקוואט כל אימון אני פשוט לא אצליח להתקדם כי זה יותר מדי בשביל הגוף שלי, ובגלל זה אני מבצע סקוואט פעמיים בשבוע כשבאימון השלישי אני מבצע סקוואטים "קלים" כדי לאפשר לגוף שלי להתאושש.
מדובר על אימון התאוששות והוא מיועד למתאמנים בינוניים/מתקדמים שצריכים להתאושש מהאימון הקודם (בדרך כלל מדובר על התאוששות לאחר אימון נפח ולפני אימון עצימות).שמעתי שכדאי לפעמים לעשות אימון עם משקלים קצת יותר נמוכים , בשביל מה זה ?
ואיך זה עוזר ?
אני מדבר על פעם בחודש בערך עושים אימון (נגיד אני עושה ab אז אני עושה את שני האימונים עם משקלים נמוכים יותרמדובר על אימון התאוששות והוא מיועד למתאמנים בינוניים/מתקדמים שצריכים להתאושש מהאימון הקודם (בדרך כלל מדובר על התאוששות לאחר אימון נפח ולפני אימון עצימות).
למתאמן מתחיל אין שום סיבה לעשות אימון התאוששות כל עוד הוא מתקדם. אם נתקעה ההתקדמות אפשר לבצע ריסט שזה הורדה של 10% מהמשקלים.
כתבתי לך, זה מיותר למתאמן מתחיל.אני מדבר על פעם בחודש בערך עושים אימון (נגיד אני עושה ab אז אני עושה את שני האימונים עם משקלים נמוכים יותר
תגיד כשעושים את זה אז אם אני 100קילו בסקווט לחמשיה אני יעשה 60 לחמשיה או 60 ל12 חזרות נגיד?כתבתי לך, זה מיותר למתאמן מתחיל.
וגם כתבתי לך מתי זה יעיל למתאמן בינוני/מתקדם
בדרך כלל עושים 70-80% מהמשקל עבודה לאותו מספר חזרות או אפילו פחות חזרות.תגיד כשעושים את זה אז אם אני 100קילו בסקווט לחמשיה אני יעשה 60 לחמשיה או 60 ל12 חזרות נגיד?
תודה D=בדרך כלל עושים 70-80% מהמשקל עבודה לאותו מספר חזרות או אפילו פחות חזרות.