הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דחוף | אימון הפוגה

Roniyo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שמעתי שכדאי לפעמים לעשות אימון עם משקלים קצת יותר נמוכים , בשביל מה זה ?
ואיך זה עוזר ?

כשאתה עובד עם משקלי עבודה גבוהים אבל עדיין מנסה להתקדם כל שבוע אתה לא יכול להרים את המשקל הזה כל השבוע. לדוגמא, הסקוואטים שלי לחמישיות הם 150 קילו ואם אני אעשה 150 קילו סקוואט כל אימון אני פשוט לא אצליח להתקדם כי זה יותר מדי בשביל הגוף שלי, ובגלל זה אני מבצע סקוואט פעמיים בשבוע כשבאימון השלישי אני מבצע סקוואטים "קלים" כדי לאפשר לגוף שלי להתאושש.

כשאתה עובד עם משקלי עבודה גבוהים אבל עדיין מנסה להתקדם כל שבוע אתה לא יכול להרים את המשקל הזה כל השבוע. לדוגמא, הסקוואטים שלי לחמישיות הם 150 קילו ואם אני אעשה 150 קילו סקוואט כל אימון אני פשוט לא אצליח להתקדם כי זה יותר מדי בשביל הגוף שלי, ובגלל זה אני מבצע סקוואט פעמיים בשבוע כשבאימון השלישי אני מבצע סקוואטים "קלים" כדי לאפשר לגוף שלי להתאושש.
לא נראה לי הוא מתכוון להקשר הזה נראה לי הוא מתכוון בקשר לתרגילים המבודדים שבהם צריך לעשות יותר חזרות למשל תכנית ab,abc

שמעתי שכדאי לפעמים לעשות אימון עם משקלים קצת יותר נמוכים , בשביל מה זה ?
ואיך זה עוזר ?
מדובר על אימון התאוששות והוא מיועד למתאמנים בינוניים/מתקדמים שצריכים להתאושש מהאימון הקודם (בדרך כלל מדובר על התאוששות לאחר אימון נפח ולפני אימון עצימות).
למתאמן מתחיל אין שום סיבה לעשות אימון התאוששות כל עוד הוא מתקדם. אם נתקעה ההתקדמות אפשר לבצע ריסט שזה הורדה של 10% מהמשקלים.

• פותח/ת השרשור
מדובר על אימון התאוששות והוא מיועד למתאמנים בינוניים/מתקדמים שצריכים להתאושש מהאימון הקודם (בדרך כלל מדובר על התאוששות לאחר אימון נפח ולפני אימון עצימות).
למתאמן מתחיל אין שום סיבה לעשות אימון התאוששות כל עוד הוא מתקדם. אם נתקעה ההתקדמות אפשר לבצע ריסט שזה הורדה של 10% מהמשקלים.
אני מדבר על פעם בחודש בערך עושים אימון (נגיד אני עושה ab אז אני עושה את שני האימונים עם משקלים נמוכים יותר

אני מדבר על פעם בחודש בערך עושים אימון (נגיד אני עושה ab אז אני עושה את שני האימונים עם משקלים נמוכים יותר
כתבתי לך, זה מיותר למתאמן מתחיל.
וגם כתבתי לך מתי זה יעיל למתאמן בינוני/מתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית