עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התמונה הראשונה מראה שהייתי שמן חחחחכל הכבוד אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד "משמן לשחיף" כשאף פעם לא היית שמן.
הייתי שמן פשוט אין לי הרבה תמונות מאותה תקופהכל הכבוד אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד "משמן לשחיף" כשאף פעם לא היית שמן.
אם בתמונה הראשונה אתה נראה שמן אז בהשוואה אליה אני נראה ככההתמונה הראשונה מראה שהייתי שמן חחחח
תודה אתה רציני חח סתכל איך ממהתחלה שהייתי מלא הפכתי למקל בסדר מה שאתה חושב... מעריך תתמיכהאם בתמונה הראשונה אתה נראה שמן אז בהשוואה אליה אני נראה ככה
![]()
אני לא חושב שאתה יודע מה זה שמן. אתה היית שחיף מההתחלה ועלית במסה וכל הכבוד לך על זה.
יש פיגור לא כמו שאתה מתאר אבל עובד על זה על תדאג"שינוי בלתי נתפס " לא אוהב את איך שכול זה מתחיל ... שינוי יפה חבריקו .. גב וחזה בפיגור אבל באנו לפרגן
תמונת רגליים ?
לדעתי הגב לא בפיגור, מה שכן לא רואים את הרגליים והחזה בפיגור אבל סה"כ שינוי מעולה לדעתי"שינוי בלתי נתפס " לא אוהב את איך שכול זה מתחיל ... שינוי יפה חבריקו .. גב וחזה בפיגור אבל באנו לפרגן
תמונת רגליים ?
כל הכבוד אחי נראה אש !
כל הכבוד על השיפור איזה תותח
תודה אחיםשליתותח
כן החזה בטיפול כמו שאמרתי תמונות לא עדכניות כרגע במסה משפר מה שצריךלדעתי הגב לא בפיגור, מה שכן לא רואים את הרגליים והחזה בפיגור אבל סה"כ שינוי מעולה לדעתי
בנצרשינוי יפה, אבל בלתי נתפס זה לא.
היהירות שלך הורסת את זה.
דורהבנצר
חובה לכל מי שרוצה מוטיבציה משמן לשחיף לפיטנססס!!!
אינסטגרם : ron.tsemach17
תודה אחי רשמתי את זה סתם שיהיה יותר כניסות חחח ושלושה חודשים זה ממש לא הרבה אני טבעי ברור שעם קלן היה לוקח פחותאין לכם טיפת פרגון, בסדר הוא קצת עף על עצמו אבל התוצאות מאוד יפות!
למרות שלטעמי 3 חודשים זה הרבה זמן לחיטוב שעשית.
בהצלחה בהמשך