הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שינוי בילתי נתפס בשנתיים של אימונים !!!! 14-17 (בגיל 14 לא התאמנתי)

תודה אחי רשמתי את זה סתם שיהיה יותר כניסות חחח ושלושה חודשים זה ממש לא הרבה אני טבעי ברור שעם קלן היה לוקח פחות
הייתי 15-16 אש וירדתי ל9-10 בשלושה חודשים זה דיי הרבה
תסתכל באשכול שלי של החיטוב האחרון, גם ירדתי ל9 אחוז מאיזור ה17 ולקח לי 5 שבועות...
ב3 חודשי חיטוב הגעתי ממצב שמן לחיטוב תחרותי.
הביקורת נועדה על מנת שתשתפר ותראה איפה יכולת להתקדם מהר יותר, או שאולי זה כבר עניין 'גנטי' מה שנקרא..

• פותח/ת השרשור
תסתכל באשכול שלי של החיטוב האחרון, גם ירדתי ל9 אחוז מאיזור ה17 ולקח לי 5 שבועות...
הביקורת נועדה על מנת שתשתפר ותראה איפה יכולת להתקדם מהר יותר, או שאולי זה כבר עניין 'גנטי' מה שנקרא..
גנטי לא ש לי יכולת להתחטב מהר ולרדת במשקל מהר פשוט בעבר פחדתי שאם אני ירד הרבה במשקל אני יאבד שריר

לומדים אם הזמן אחינו אתה נראה טוב עכשיו וזה מה שחשוב תמשיך להתאמן בעוד 2 3 שנים יהיה פגז !

עחי הכנסת בי טירוף עכשיו

image.png

ללא שימוש בחומרים?

לפותח האשכול, תוצאות נחמדות מאוד. תמשיך כך.

פאקק ירידה של 8 אחוז שומן ב5 שבועות??אתה פסיכופט,מכובד.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התמיכה הסרטון הגיע לכמעט 8000
הא ויש עוד סרטון כנסו לפרופיל ביוטיוב, תהנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית