הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופ״ש שלישי, לא מרגיש ככה

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים , סוף שבוע שלישי של סייקל שני:
טסט 500 מ״ג בשבוע
בולד 800 מ״ג בשבוע (שבוע ראשון היה פרונטלואד 1600 מ״ג)
לא מרגיש עלייה דרסטית בליבידו כמו גם בכוח או במסה.

מודע לכך שאסטרים ארוכים אמורים להיות מורגשים לאחר כמה שבועות אבל אני לא מרגיש שום שינוי דרסטי. לחכות עוד קצת אולי ?
תודה למי שיעזור לי.

כמה אתה שוקל? אם לקחת 500 טסט בסייקל ראשון תעלה את הטסט ל-750 עכשיו. סייקל שני.
מה זה פרונטלואד לא הבנתי ? - אגב אם אין עליה במסה זה כי אתה לא אוכל מספיק. לא משנה מה וכמה תזריק אם לא תאכל לא תגדל.

טסט 500 מ״ג בשבוע

מודע לכך שאסטרים ארוכים אמורים להיות מורגשים לאחר כמה שבועות אבל אני לא מרגיש שום שינוי דרסטי. לחכות עוד קצת אולי ?
תודה למי שיעזור לי.
לאחר 3 שבועות בסייקל שכזה, אל תצפה ליותר מידי (עלייה בכוח/מאסה).
מה שכן, עליה בנוזלים תיתכן מאוד ובזמן הזה אתה אמור כבר לעלות כמה קילוגרמים. נכון, זה תלוי גם בתזונה, אך לא רק. תגובת הגוף לפחמנים שמשתחררים מהאסטר לדם היא צבירת נוזלים (בין אם תת-עורית או תוך-תאית).
אני לא הייתי נלחץ ומחכה עוד שבועיים להרגשה בשינוי.
אגב, של איזה ברנד החומרים?

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל? אם לקחת 500 טסט בסייקל ראשון תעלה את הטסט ל-750 עכשיו. סייקל שני.
מה זה פרונטלואד לא הבנתי ? - אגב אם אין עליה במסה זה כי אתה לא אוכל מספיק. לא משנה מה וכמה תזריק אם לא תאכל לא תגדל.
עליתי במשקל, די הרבה האמת.
אני חושב שזה בגלל הקריאטין והריבאונד לאחר היציאה מחיטוב די קשה..
להעלות את המינון עכשיו יעזור? למרות שזה סייקל שני אני עשיתי הפסקה מאוד ארוכה מחומרים אחרי הסייקל הראשון.
פרונטלואד זה העמסה של החומר בשבוע הראשון בשביל שהרמות בדם ייבנו יותר מהר.
לא עלית גרם במשקל גוף ? אני מדבר על נוזלים
יצאו פצעים באזורים מסויימים בגוף??
עליתי במשקל כמו שכתבתי לאלכס.
הופיע קצת נקודות אדומות בחזה וכתפיים.
שומר על היגיינה ברמה די טובה.
מה שכן, עליה בנוזלים תיתכן מאוד ובזמן הזה אתה אמור כבר לעלות כמה קילוגרמים. נכון, זה תלוי גם בתזונה, אך לא רק. תגובת הגוף לפחמנים שמשתחררים מהאסטר לדם היא צבירת נוזלים (בין אם תת-עורית או תוך-תאית).
אני דווקא ציפיתי לתוצאות כבירות אחרי הפסקה מאוד ארוכה מחומרים כמו שכבר כתבתי מקודם. לפחות אותה תגובה כמו לסייקל ראשון.
נוזלים כמובן צברתי, אך ייתכן שזה מהעלאת כמות הפחמימות היומית כמו גם התיסוף בקריאטין.
את הברנד אעדיף לא לומר בינתיים..

נו חבר יקר....
למה שלא תשלוף שוב סקלות ונוסחאות חישוב מאתר מפוקפק שמוכיחות שפרונטלואד עדיף על סטארט קיק באסטר קצר או אוראליים ?? 😉
טסט 500 מ״ג בשבוע

תודה למי שיעזור לי.
אם תוך 4-5 ימים לא יורגש שינוי אז יש בעיה..
כמה זמן חיכית מסוף הסייקל הראשון לסייקל הנוכחי?

• פותח/ת השרשור
נו חבר יקר....
למה שלא תשלוף שוב סקלות ונוסחאות חישוב מאתר מפוקפק שמוכיחות שפרונטלואד עדיף על סטארט קיק באסטר קצר או אוראליים ?? 😉

יותר משנה

500 מ"ג בשבוע לא יתנו לך את אותה תחושה כמו בסייקל הראשון בהנחה שגם אז זה מה שלקחת אבל בהחלט החומר יורגש (אם יש חומר)

• פותח/ת השרשור
500 מ"ג בשבוע לא יתנו לך את אותה תחושה כמו בסייקל הראשון בהנחה שגם אז זה מה שלקחת אבל בהחלט החומר יורגש (אם יש חומר)
אני יכול להעלות מינון.
גם אלכס המליץ מקודם, אני לא יודע כמה זה כדאי..

עליתי במשקל, די הרבה האמת.
אני חושב שזה בגלל הקריאטין והריבאונד לאחר היציאה מחיטוב די קשה..
להעלות את המינון עכשיו יעזור? למרות שזה סייקל שני אני עשיתי הפסקה מאוד ארוכה מחומרים אחרי הסייקל הראשון.
פרונטלואד זה העמסה של החומר בשבוע הראשון בשביל שהרמות בדם ייבנו יותר מהר.

עליתי במשקל כמו שכתבתי לאלכס.
הופיע קצת נקודות אדומות בחזה וכתפיים.
שומר על היגיינה ברמה די טובה.

אני דווקא ציפיתי לתוצאות כבירות אחרי הפסקה מאוד ארוכה מחומרים כמו שכבר כתבתי מקודם. לפחות אותה תגובה כמו לסייקל ראשון.
נוזלים כמובן צברתי, אך ייתכן שזה מהעלאת כמות הפחמימות היומית כמו גם התיסוף בקריאטין.
את הברנד אעדיף לא לומר בינתיים..
לעניות דעתי יש בעיה בברנד.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שאתה מתכוון אז תרים כבר עכשיו....מה שאמרתי זה שאם לא יורגש שינוי בימים הקרובים אז יש בעיה
להרים אז כבר ממחר?
גם אם אני אעלה את המינון זה יורגש רק עוד שבועיים לא?

נו חבר יקר....

אל תרד רמה, אני לא חושב שהתגןבה שלך לענין
הוא עשה העמסה רק לבולדנון. מה ציפית?
חוצמזה שכבר באותו האשכול ציינתי שעדיף קיק של אוראליים ולא אסטר קצר

אל תרד רמה, אני לא חושב שהתגןבה שלך לענין
הוא עשה העמסה רק לבולדנון. מה ציפית?
חוצמזה שכבר באותו האשכול ציינתי שעדיף קיק של אוראליים ולא אסטר קצר
וואלה קראתי מהר מידי...חשבתי שביצע העמסה בטסט
אבל זה לא משנה את דעתי וגם לא את מה שכתבתי....מבטיח לך שגם אם היתה מבוצעת העמסה כזו לא היה מורגש שום שינוי!!
יש לי מספיק דוגמאות..כולל של בחור פה בפורום @Hello2You שביצע העמסה של 1 גרם בשבוע הראשון, אתה מוזמן לשאול אותו בזמנך החופשי מה שוות הסקלות והנוסחאות שהעלת
להרים אז כבר ממחר?
גם אם אני אעלה את המינון זה יורגש רק עוד שבועיים לא?
ברור..למה אתה מחכה
זה גם ככה יורגש רק בעוד שבועיים וחצי בערך
בכל מקרה אם לא תרגיש כלום בתוך 4-5 ימים, אני הייתי מציע לך לרדת לגמרי מהחומרים האלה כי אם זה פאקינג 10% מינון אז לא יעזור לך גם גרם בשבוע

וואלה קראתי מהר מידי...חשבתי שביצע העמסה בטסט
אבל זה לא משנה את דעתי וגם לא את מה שכתבתי....מבטיח לך שגם אם היתה מבוצעת העמסה כזו לא היה מורגש שום שינוי!!
יש לי מספיק דוגמאות..כולל של בחור פה בפורום @Hello2You שביצע העמסה של 1 גרם בשבוע הראשון, אתה מוזמן לשאול אותו בזמנך החופשי מה שוות הסקלות והנוסחאות שהעלת

ברור..למה אתה מחכה
זה גם ככה יורגש רק בעוד שבועיים וחצי בערך
בכל מקרה אם לא תרגיש כלום בתוך 4-5 ימים, אני הייתי מציע לך לרדת לגמרי מהחומרים האלה כי אם זה פאקינג 10% מינון אז לא יעזור לך גם גרם בשבוע
אני שוקל כבר לא להגיב להודעות שלך, באמת.
רק כי חשוב לי שאחרים כאן יקראו את דעתי אני מצטט ועונה.
ה"נוסחאות" שאני ממהר "להתפאר" בהן הן רק פלטפורמה. אל תיתפס עליהן בלנסות להוכיח אותי אחרת.
השורה החתונה היא כזו - קיק פרופ יתן בערך פי 2 רמות טסט מהרמות שתהיינה בשיא ביתר הסייקל.
מתאים לך? לך על זה!
לא מתאים? יש אלטרנטיבות.

מה שאני טוען זה שמי שרוצה להרגיש את הסייקל על ההתחלה, שייקח אוראליים.
אפשר לבצע העמסות לחומרים בעלי אסטר ארוך, כדי לקצר את זמן ההגעה לרמות השיא שלהם בדם.
זה לא אומר שההעמסה תביא לרמה גבוהה יותר של חומר כאשר תבוצע, אלא, מקסימום, לרמה זהה לזו של השיא.
לדקור את עצמך 5 או 6 פעמים בשבוע בזמן קיק פרופ זה לא נעים, בוודאי לא למי שרק מתחיל בעולם החומרים.
אגב, גם איכות החומר משחקת. הווה אומר, נסה לעשות העמסה עם טסטוירון דיפו רפואי של באייר, וכנראה ותרגיש את החומר יותר חזק מאשר חברת אנדרגראונד כזו או אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית