הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אפשר לרדת בלי חדר כושר?

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
אחוז שומן גבוה (יותר מ-25%)
כמה א"ש אפשר לרדת בלי חדר כושר, רק מאכילה נכונה עם מאזן קלורי שלילי 300-500 ותרגילי משקל גוף..
שכיבות סמיכה על כל הסוגים, סוגים של סקוואט, כפיפות בטן, V-UPS, ספרינטים..הכל בלי משקל
אני ככל הנראה על 30 א"ש, בתוספת מאזן קלורי שלילי קל אוכל לרדת באחוז שומן ל-25 או פחות?
הבנתי פשוט שזה אפשרי עד גבול מסוים שבו משקולות זה כבר חובה, מישהו יודע להעריך איזה % הגבול הזה נמצא?

לרדת בשומן אתה יכול גם עד אחוזים נמוכים מאוד בלי כושר, ע"ע ילדים רעבים באפריקה, מה ישאר ממך אחרי זה זו כבר שאלה אחרת, מה המטרות שלך?

• פותח/ת השרשור
לרדת בשומן אתה יכול גם עד אחוזים נמוכים מאוד בלי כושר, ע"ע ילדים רעבים באפריקה, מה ישאר ממך אחרי זה זו כבר שאלה אחרת, מה המטרות שלך?
חיטוב, אני באחוז שומן גבוה ומעוניין לרדת כמה שיותר בשומן ולשמור על שריר.

אימוני כוח חשובים בחיטוב בגלל סיבה אחת: שמירה על מסת שריר כמה שאפשר בזמן ירידה בשומן (או עלייה כלשהי במסת שריר במקרים מאוד מסויימים).
אם אתה מתאמן רק עם תרגילי משקל גוף אז בהתחלה זה יספק גירוי מספיק לשרירים (בהנחה שלא עשית שום אימונים לפני זה) אבל מהר מאוד הגירוי הזה לא יספיק לגוף כי הוא יתרגל לזה ואין ממש אפשרות לעלות התנגדות בתרגילי משקל גוף, במיוחד אם אתה יורד במשקל ההתנגדות אפילו קטנה (אתה מרים פחות כי אתה מתחיל לשקול פחות).
לרדת במשקל ובשומן אתה יכול, כמו שנאמר מעליי, עד אחוזים נמוכים, הבעיה שבאחוזים נמוכים הגוף שלך יוריד גם מסת שריר. כמה בדיוק ומאיזה אחוז תהיה ירידה גדולה בשריר זה אני לא יכול להגיד לך, אבל מ 30% אפשר לרדת בטוח רק עם תרגילי משקל גוף.
השאלה שלי למה לא להירשם לחדר כושר ולעשות את התהליך הזה בצורה טובה יותר?

• פותח/ת השרשור
אימוני כוח חשובים בחיטוב בגלל סיבה אחת: שמירה על מסת שריר כמה שאפשר בזמן ירידה בשומן (או עלייה כלשהי במסת שריר במקרים מאוד מסויימים).
אם אתה מתאמן רק עם תרגילי משקל גוף אז בהתחלה זה יספק גירוי מספיק לשרירים (בהנחה שלא עשית שום אימונים לפני זה) אבל מהר מאוד הגירוי הזה לא יספיק לגוף כי הוא יתרגל לזה ואין ממש אפשרות לעלות התנגדות בתרגילי משקל גוף, במיוחד אם אתה יורד במשקל ההתנגדות אפילו קטנה (אתה מרים פחות כי אתה מתחיל לשקול פחות).
לרדת במשקל ובשומן אתה יכול, כמו שנאמר מעליי, עד אחוזים נמוכים, הבעיה שבאחוזים נמוכים הגוף שלך יוריד גם מסת שריר. כמה בדיוק ומאיזה אחוז תהיה ירידה גדולה בשריר זה אני לא יכול להגיד לך, אבל מ 30% אפשר לרדת בטוח רק עם תרגילי משקל גוף.
השאלה שלי למה לא להירשם לחדר כושר ולעשות את התהליך הזה בצורה טובה יותר?
אני כן מתאמן ופעיל מאז ומתמיד, אבל עדיין דברים כמו שכיבות סמיכה קשים לי מאוד בגלל האחוז שומן הגבוה. יכול לעשות 10 ברצף לא יותר
אין כסף לחד"כ או למשקולות..
אז אם אני לדוגמה אוכל נכון ועושה תרגילי משקל גוף זה כן יעזור להוריד א"ש? באיזה א"ש לדעתך כבר זה יפסיק להיות יעיל?

אז אם אני לדוגמה אוכל נכון ועושה תרגילי משקל גוף זה כן יעזור להוריד א"ש? באיזה א"ש לדעתך כבר זה יפסיק להיות יעיל?
אוכל נכון הכוונה לגירעון קלורי אני מקווה, אז כן.
באיזה א"ש זה קשה לי להגיד לך, אני יכול רק להגיד שתראה לפי ההתקדמות, אם אתה רואה שאתה יורד במשקל אבל כבר לא נראה חטוב יותר זה אומר שאתה מוריד יותר מדי מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אוכל נכון הכוונה לגירעון קלורי אני מקווה, אז כן.
באיזה א"ש זה קשה לי להגיד לך, אני יכול רק להגיד שתראה לפי ההתקדמות, אם אתה רואה שאתה יורד במשקל אבל כבר לא נראה חטוב יותר זה אומר שאתה מוריד יותר מדי מסת שריר.
כן גרעון קלורי של 300-500 בדרך כלל, עם כמות מאוזנת של שומן חלבון ופחמימה..
משהו בסגנון של זה 3-4 פעמים בשבוע נראה יעיל?
5X5 שכיבות סמיכה רחב
5X5 סקוואט
20 שניות פלאנק 3X
1X5 שכיבות סמיכה צר (עד שכמובן אוכל לעשות יותר)
זה בסדר להתחלה? מה שקורה זה שיש דברים שאני יותר טוב בהם (שכיבות סמיכה רחב) ויש כאלה שפחות כמו צר, אז בעתיד אעלה כמות כי צריך להשתפר

משהו בסגנון של זה 3-4 פעמים בשבוע נראה יעיל?
כמו שאמרתי בהתחלה:

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי בהתחלה:
קיצור אני רוצה להגיע לעניין
לרדת מאחוז שומן 30 בערך בעזרת משקל גוף ל-25, אפשרי? כשהגוף יתרגל כבר אדאג לחדר כושר או משהו בסגנון, עד אז אני לא יכול לעשות 20 שכיבות סמיכה ברצף חח

אתה יכול להגיע גם ל12 אחוז שומן ללא חדר כושר, הבעיה שתראה רע, ויהיה עדיף כבר להישאר שמן.

Back
למעלה תחתית