הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ זה בסדר שבארוחה שאחרי האימון לא יהיה פחמימות בכלל

פחמימה לאחר האימון גורמת להפרשת אינסולין וזה עוזר לייצב\להוריד את רמות הקורטיזול, כך שלטעמי פחמימה לאחר אימון זה חשוב לא פחות אם לא יותר מחלבון.
אני תמיד אוכל תמרים או משהו מתוק לאחר האימון, ובארוחה היותר גדולה משלב פחמימה ביחד עם החלבון.

אז מה זה הדיבור הזה שמאגרי הגליקוגן מתדללים אחרי אימון וצריך פחמימה אחרי אימון בשביל למלא אותם
אולי אתה מתבלבל עם העמסות בחיטוב... שאותן מומלץ לעשות לאחר אימון כוח שמרוקן את מאגרי הגליקוגן ככל האפשר.

אני מסכים עם @White Walker זה לא נראה לי חכם להמנע מסוכר אחרי אימון, ברמה ההורמונלית/מטאבולית

חוץ מזה איך אתה יכול??
אני אחרי אימון גמור, אני חייב להכניס סוכר כדי לחזור לעצמי, אי אפשר להמשיך את היום ככה.

אני מסכים עם @White Walker זה לא נראה לי חכם להמנע מסוכר אחרי אימון, ברמה ההורמונלית/מטאבולית

חוץ מזה איך אתה יכול??
אני אחרי אימון גמור, אני חייב להכניס סוכר כדי לחזור לעצמי, אי אפשר להמשיך את היום ככה.
הגיון לא תמיד צודק.
לא מכיר שום מידע אמין כרגע על שוני כל שהוא בין לאכול בזמן x מאכל y כלשהו

הגיון לא תמיד צודק.
לא מכיר שום מידע אמין כרגע על שוני כל שהוא בין לאכול בזמן x מאכל y כלשהו
נכון הגיון לא תמיד צודק, אבל עדיין לסוכר השפעות חיוביות על התהליכים האנאבולים, ואני לא רואה סיבה למה להמנע ממנו אחרי אימון, אלא אם כן המתאמן בדל פחמימה זה משהו אחר..

• פותח/ת השרשור
אולי אתה מתבלבל עם העמסות בחיטוב... שאותן מומלץ לעשות לאחר אימון כוח שמרוקן את מאגרי הגליקוגן ככל האפשר.

נכון הגיון לא תמיד צודק, אבל עדיין לסוכר השפעות חיוביות על התהליכים האנאבולים, ואני לא רואה סיבה למה להמנע ממנו אחרי אימון, אלא אם כן המתאמן בדל פחמימה זה משהו אחר..

אם כבר פתחתי פה אשכול,

אני כרגע עושה ss והחלפתי את הפוואר קלין בציין אפס. ההמלצה של ריפטו היא שלאחר במצליחים לעשות 3x15 משקל גוף , לרדת ל5 חזרות ולשים עליך משקל. כרגע אני עושה 3xmax כי אני לא מצליח לעשות 15 חזרות . הקטע זה שאני לא משתפר! כל אימון יוצא לי 22-24 חזרות סך הכל בכול שלושת הסטים ולא נראה לי שעד סיום ss אני יצליח 3x15 מה לעשות?

אין סיבה להמנע, כמו שאין סיבה לאכול דווקא אחרי אימון

אין סיבה להמנע, כמו שאין סיבה לאכול דווקא אחרי אימון
יש סיבה, למה לי להשאר עייף וגמור מהאימון כשאני יכול להחזיר לעצמי אנרגיה? למה לי לסבול סתם?

לא הבנתי את ההמלצה שלך.
אתה אומר שמבחינה פיזיולוגית אין הבדל אוקי נניח וקיבלתי, למרות שלא לי ולא לך יש רפרנסים להציע אבל כמו שסיכמנו כבר ההגיון אומר שכדי לאכול.
ומבחינה נפשית יש סיבה למה לאכול - להחזיר אנרגיה.

אז נראה לי שסיבות הנפשיות וההגיון הפשוט ניצחו את המערכה. תקן אותי אם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית