עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה זה הדיבור הזה שמאגרי הגליקוגן מתדללים אחרי אימון וצריך פחמימה אחרי אימון בשביל למלא אותם
אולי אתה מתבלבל עם העמסות בחיטוב... שאותן מומלץ לעשות לאחר אימון כוח שמרוקן את מאגרי הגליקוגן ככל האפשר.אז מה זה הדיבור הזה שמאגרי הגליקוגן מתדללים אחרי אימון וצריך פחמימה אחרי אימון בשביל למלא אותם
הגיון לא תמיד צודק.אני מסכים עם @White Walker זה לא נראה לי חכם להמנע מסוכר אחרי אימון, ברמה ההורמונלית/מטאבולית
חוץ מזה איך אתה יכול??
אני אחרי אימון גמור, אני חייב להכניס סוכר כדי לחזור לעצמי, אי אפשר להמשיך את היום ככה.
נכון הגיון לא תמיד צודק, אבל עדיין לסוכר השפעות חיוביות על התהליכים האנאבולים, ואני לא רואה סיבה למה להמנע ממנו אחרי אימון, אלא אם כן המתאמן בדל פחמימה זה משהו אחר..הגיון לא תמיד צודק.
לא מכיר שום מידע אמין כרגע על שוני כל שהוא בין לאכול בזמן x מאכל y כלשהו
אולי אתה מתבלבל עם העמסות בחיטוב... שאותן מומלץ לעשות לאחר אימון כוח שמרוקן את מאגרי הגליקוגן ככל האפשר.
נכון הגיון לא תמיד צודק, אבל עדיין לסוכר השפעות חיוביות על התהליכים האנאבולים, ואני לא רואה סיבה למה להמנע ממנו אחרי אימון, אלא אם כן המתאמן בדל פחמימה זה משהו אחר..
אין סיבה להמנע, כמו שאין סיבה לאכול דווקא אחרי אימוןנכון הגיון לא תמיד צודק, אבל עדיין לסוכר השפעות חיוביות על התהליכים האנאבולים, ואני לא רואה סיבה למה להמנע ממנו אחרי אימון, אלא אם כן המתאמן בדל פחמימה זה משהו אחר..
יש סיבה, למה לי להשאר עייף וגמור מהאימון כשאני יכול להחזיר לעצמי אנרגיה? למה לי לסבול סתם?אין סיבה להמנע, כמו שאין סיבה לאכול דווקא אחרי אימון