הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 110 5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
שוב? איזה אגו לעזאזל
באמת,דיון איתך שווה ערך לדיון עם קיר.
כדי שלמתאמנים הרציניים תהיה אפשרות להתאמן בלי שיזיינו להם את השכל.
בסדר,שיהיה לך לבריאות ובהצלחה. אבל אני לא רואה סיבה למה להרוס ציוד שאני בטוח שלא היה זול בגלל שמישהו לא טורח להפעיל עוד טיפה את השרירים ולהוריד את המוט מבוקר.

באמת,דיון איתך שווה ערך לדיון עם קיר.

בסדר,שיהיה לך לבריאות ובהצלחה. אבל אני לא רואה סיבה למה להרוס ציוד שאני בטוח שלא היה זול בגלל שמישהו לא טורח להפעיל עוד טיפה את השרירים ולהוריד את המוט מבוקר.[/QUO

עוד לא הבנת שזה בכלל לא קשור לטרחה 🤦‍♂️

תעשה לי טובה ותפסיק להגיב, נתראה בדצמבר.

כדי שלמתאמנים הרציניים תהיה אפשרות להתאמן בלי שיזיינו להם את השכל.
אני לא מתווכח עם מה שאתה אומר אבל לפי מה שאני יודע יש פלטות מיוחדות שנועדו למקרים שבהם אתה רוצה "לזרוק" את המוט ואלה פלטות ה"באמפרפלייטס" שנמצאים בהרבה ממכוני הקרוספיט בארץ. חשבת על לקנות כאלה למכון שלך כדי שלפחות לא ייהרס לך הציוד/הרצפה כתוצאה מזה שהמתאמנים זורקים את המוט?
נתראה בדצמבר.
האפס לא רוצה להתחרות. הוא עוד יחטוף על זה.

אני לא הולך להמשיך להגיב,מהסיבה הפשוטה שמנסיון קודם הדיון איתך לא מגיעים לכלום.
לילה טוב.

אני לא מתווכח עם מה שאתה אומר אבל לפי מה שאני יודע יש פלטות מיוחדות שנועדו למקרים שבהם אתה רוצה "לזרוק" את המוט ואלה פלטות ה"באמפרפלייטס" שנמצאים בהרבה ממכוני הקרוספיט בארץ. חשבת על לקנות כאלה למכון שלך כדי שלפחות לא ייהרס לך הציוד/הרצפה כתוצאה מזה שהמתאמנים זורקים את המוט?

האפס לא רוצה להתחרות. הוא עוד יחטוף על זה.
הפלטות מברזל, הסיכוי שישברו קיים אך אפסי.
הכנתי במה מכמה שכבות של עץ, אפשר לזרוק שם 500 קילו והריצפה לא תשבר.
אני מודה לכולם על הדאגה, אקח לתשומת ליבי,
לילה נעים.

אני לא מבין, דיון של כמה עמודים רק על זה שהוא זורק?
אני גם זורק ואף פעם אף אחד בפורום לא העיר לי על זה. למה כשאילן מגיע וזורק אתם נותנים לו כזה bash?
וטומר, אתה גם זורק כל הזמן אז אל תדבר על זה בכלל. זה שהגנת על אלכס זה סבבה אבל "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" כלומר אל תיזרוק לפני שאתה מטיף על זריקות.

Plates does not brake that easily even with throwing the bar.
In my gym we have all kinds of plates - metal, comp calibrated and bumper plates. I would say there are around 150-200 deadlifts sessions in a week, some people throw the bar. No bar has bent and no plates have broken.

Bars usually bent from squat failure on safety bars or heavy rack pulls on safety bars.
We have one comp plate that chipped from some idiot doing log press with it and throwing it from above his head.

Ilan - just a general interest, how a 14 year old kid turning vegan? Family or friends? And why did you stop?

וטומר, אתה גם זורק כל הזמן אז אל תדבר על זה בכלל. זה שהגנת על אלכס זה סבבה אבל "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" כלומר אל תיזרוק לפני שאתה מטיף על זריקות.

הוא מתאמן עם באמפרים.

ובוייטליפטינג מן הסתם אתה לא יכול שלא לא לזרוק (כי תמיד יהיו כשלים).
Hence y in Olympic weightlifting they use bumper plates and not metal plates...

(I don't care about whether he drops his weights or not, but specifically the WL part was a bad example as to y dropping weights is ok.)

And @Loco, (maybe u don't want advice and maybe someone has alrdy mentioned it), but it looks like u have weak quads since u start with tilted shins and they become vertical before lift off, might b something worth looking into. (Also the weight is pretty light for u, so I'd imagine it's even worse when it's heavy)

Hence y in Olympic weightlifting they use bumper plates and not metal plates...

(I don't care about whether he drops his weights or not, but specifically the WL part was a bad example as to y dropping weights is ok.)

And @Loco, (maybe u don't want advice and maybe someone has alrdy mentioned it), but it looks like u have weak quads since u start with tilted shins and they become vertical before lift off, might b something worth looking into. (Also the weight is pretty light for u, so I'd imagine it's even worse when it's heavy)
מוט שזורקים אותו נוטה להתעקם (בגלל זה פרסמתי את הביצוע בslow motion שבו אפשר לראות את זה).

זה היה אחת הטענות באשכול הקודם:
סרטון - 105 5x5 דד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית