עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב? איזה אגו לעזאזללילד יש אגו,וזה כבר דובר אשכול קודם.
באמת,דיון איתך שווה ערך לדיון עם קיר.שוב? איזה אגו לעזאזל
בסדר,שיהיה לך לבריאות ובהצלחה. אבל אני לא רואה סיבה למה להרוס ציוד שאני בטוח שלא היה זול בגלל שמישהו לא טורח להפעיל עוד טיפה את השרירים ולהוריד את המוט מבוקר.כדי שלמתאמנים הרציניים תהיה אפשרות להתאמן בלי שיזיינו להם את השכל.
באמת,דיון איתך שווה ערך לדיון עם קיר.
בסדר,שיהיה לך לבריאות ובהצלחה. אבל אני לא רואה סיבה למה להרוס ציוד שאני בטוח שלא היה זול בגלל שמישהו לא טורח להפעיל עוד טיפה את השרירים ולהוריד את המוט מבוקר.[/QUO
אני לא מתווכח עם מה שאתה אומר אבל לפי מה שאני יודע יש פלטות מיוחדות שנועדו למקרים שבהם אתה רוצה "לזרוק" את המוט ואלה פלטות ה"באמפרפלייטס" שנמצאים בהרבה ממכוני הקרוספיט בארץ. חשבת על לקנות כאלה למכון שלך כדי שלפחות לא ייהרס לך הציוד/הרצפה כתוצאה מזה שהמתאמנים זורקים את המוט?כדי שלמתאמנים הרציניים תהיה אפשרות להתאמן בלי שיזיינו להם את השכל.
האפס לא רוצה להתחרות. הוא עוד יחטוף על זה.נתראה בדצמבר.
אז בוא תאיר את עייני בסיבה מוצדקת.עוד לא הבנת שזה בכלל לא קשור לטרחה 🤦♂️
אז בוא תאיר את עייני בסיבה מוצדקת.
אז אין לך טיעון? מדהים. ממש לא היה צפוי. העיקר מגרש אותי.זהו סוד כמוס לפרה ולסוס.
יש לי טיעון, אני פשוט עדיין לא חשבתי איך להגיב ככה שלא תמצא משהו לא בסדר גם בזה 😃אז אין לך טיעון? מדהים. ממש לא היה צפוי. העיקר מגרש אותי.
מסכיםזהו סוד כמוס לפרה ולסוס.
הפלטות מברזל, הסיכוי שישברו קיים אך אפסי.אני לא מתווכח עם מה שאתה אומר אבל לפי מה שאני יודע יש פלטות מיוחדות שנועדו למקרים שבהם אתה רוצה "לזרוק" את המוט ואלה פלטות ה"באמפרפלייטס" שנמצאים בהרבה ממכוני הקרוספיט בארץ. חשבת על לקנות כאלה למכון שלך כדי שלפחות לא ייהרס לך הציוד/הרצפה כתוצאה מזה שהמתאמנים זורקים את המוט?
האפס לא רוצה להתחרות. הוא עוד יחטוף על זה.
אתה מגניב מדיאני גם זורק ואף פעם אף אחד בפורום לא העיר לי על זה
עם זה אי אפשר להתווכח.אתה מגניב מדי
אי אפשר לכעוס על דר. סקסעם זה אי אפשר להתווכח.
וטומר, אתה גם זורק כל הזמן אז אל תדבר על זה בכלל. זה שהגנת על אלכס זה סבבה אבל "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך" כלומר אל תיזרוק לפני שאתה מטיף על זריקות.
Hence y in Olympic weightlifting they use bumper plates and not metal plates...ובוייטליפטינג מן הסתם אתה לא יכול שלא לא לזרוק (כי תמיד יהיו כשלים).
נראה לי שלהיות תקוע 5 שנים על אותו סקוואט זה קצת יותר מגוחך..
מוט שזורקים אותו נוטה להתעקם (בגלל זה פרסמתי את הביצוע בslow motion שבו אפשר לראות את זה).Hence y in Olympic weightlifting they use bumper plates and not metal plates...
(I don't care about whether he drops his weights or not, but specifically the WL part was a bad example as to y dropping weights is ok.)
And @Loco, (maybe u don't want advice and maybe someone has alrdy mentioned it), but it looks like u have weak quads since u start with tilted shins and they become vertical before lift off, might b something worth looking into. (Also the weight is pretty light for u, so I'd imagine it's even worse when it's heavy)