עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי טראומה מזה שפעם הלכתי מעט מידי אחורה ופגעתי בכלוב בעלייה,אני אשים לזה לב יותר פעם הבאה.אתה הולך מיליון צעדים, תחשוב מה יקרה במשקל כבד, אתה תבזבז המון כוח.
תצמצם אותם ל-3.
אגב,אני לא רואה פה שום גוד מורנינג.
עד עכשיו הייתי עושה deep HB ולא היה לי לא בעיה של עומק ולא של באט ווינק.קצת קשה לראות עם המגבת הזו שתלויה לך שם, אם מצב הרגליים והברכיים תקין.
חזרות עם GM כבר אמרת, והגב התחתון לא מספיק מוחזק (מגיע לכיפוף קל לפעמים).
ה-GM נוצר כנראה כי אתה מתקשה להגיע לעומק מספיק, ומפצה על זה בירידה עם המוט ולא הישבן.
הפתרון לזה הוא כנראה הוצאת הברכיים החוצה, אבל לא בטוח כי המגבת מסתירה.
אני עושה בנץ' ואין לי בעיה של באט ווינק. וגם לא של עומק. מה הקשר ל-LB?עד עכשיו הייתי עושה deep HB ולא היה לי לא בעיה של עומק ולא של באט ווינק.
חחח לא מכיר הרבה אנשים צינים כמוך.אני עושה בנץ' ואין לי בעיה של באט ווינק. וגם לא של עומק. מה הקשר ל-LB?
לא הבנתי,להצר את העמידה ?כפות רגליים צרות יחסית (נדמה לי שהן רחבות), ברכיים חזק לצדדים, גב תחתון מוחזק לאורך כל התנועה ובמיוחד בבור. אפילו על חשבון עומק.
כמו שאמרתי, קשה לראות. הניחוש שלי שהיא רחבה מדי בגלל הנטיה שלך לרדת עם המוט במקום עם הישבן, אבל אולי זה משהו אחר. תקפיד על שאר הדברים ותצלם שוב.לא הבנתי,להצר את העמידה ?
אני לא חושב שהיא כל כך רחבה
סביר יותר להניח שזה בגלל שאני רגיל לHB ולא ללרדת עם הישבןכמו שאמרתי, קשה לראות. הניחוש שלי שהיא רחבה מדי בגלל הנטיה שלך לרדת עם המוט במקום עם הישבן, אבל אולי זה משהו אחר. תקפיד על שאר הדברים ותצלם שוב.
זה לא הכוונה בHIP DRIVE?נראה יחסית בסדר. בסרטון השני אתה מעלה את התחת מוקדם מדי בעליה. אין כל כך מה לשפר לדעתי
לא. אתה עולה בצורה סימטרית. לא מעלים תחת קודםזה לא הכוונה בHIP DRIVE?
יעני לא לעשות גוד מורנינגלא. אתה עולה בצורה סימטרית. לא מעלים תחת קודם